Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lucescu oldu olmadı önemli değil ama açıklamada sene sonunu bekleyeceğiz gibi bir anlam var.
    devrede anlaşıp da sene sonu gelmesine herkes razı ama açıklama da henüz anlaşma yok görüşmelere senesonu devam edeceğiz anlamı var.
    En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 12:35.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Sn. Mircea Lucescu'nun çalıştırmakta olduğu Shakhtar Donetsk Kulübü ile olan kontratının bitiminden sonra Trabzonspor'a teknik direktör olmasıyla ilgili isteğimiz ve gayretlerimizin olduğu kamuoyunun malumudur.
      Bilindiği gibi Shakhtar Donetsk Kulübü’nün Şampiyonlar Ligi ve Ukrayna Ligi’ndeki yolculuğu devam etmektedir. Sn. Mircea Lucescu'nun takımıyla olan ahenginin bozulmaması adına sözleşme bitiş tarihine kadar konunun tarafımızdan kapatıldığını kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Yorum

• sene sonunu imza atmadıysak boşuna bekleriz gs ve fener direk yapışacak gerçekçi olmak lazım luce bizi tercih etmeyecektir.

Yorum

• Artık kulüpten açıklama geldiğine göre Lucescu konusu tartışmaya kapatılmalı, çünkü açık kalırsa zaman içinde isim çok yıpranır
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hayırlısı olsun, lakin Luce ile sezon sonu görüşme olacaksa sıkıntılı bir durum.

En azından sezon sonu için de şimdiden kararını vermesi gerektiğini düşünüyorum.
            Yok net bir karar çıkmıyorsa başka isimlere yönelelim.

Edit: Lucescu da kimseye söz vermedim Mayıs ayında geleceğim ile ilgili kararı vereceğim demiş.
            En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 12:41.

Yorum

• Kulüp açıklama yapmış Luce konusunda. Bu şekilde oluşacak kaosun önüne geçiliyor, geçen zaman zarfında bu tür olayları iyi yönetiyor mevcut yönetim.

Hiç bozmadan devam .
              .

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az önce lig tv de bir spiker-sonucu Trabzonspor konu olunca Ts nin sorunu lucescu degil sorunlari baska dedi..

Buradan bir kere daha anladimki lucescu bizim icin kacinilmaz demektir onlar istemiyorsa biz dogru yoldayiz demektir.

Lucescu mutlaka gelmeli ve yeniden ayaga kalkmaliyiz.

Sahsim adina 6 milyon euro da verilse gikimi cikarmam lucescu ya su gibi muhtaciz biz.
                Aynı şeyi hissettim abi.

Ah şu Lucescu bir de devre arası gelse var ya...

Lucescu sadece bir teknik direktör değil bizim için...

Eğer gelirse, içimizdeki/dışımızdaki bütün niyet okuyuculara, çokbilmişlere, çekemeyenlere, hainlere okkalı bir tokat olacak.

Eğer gelirse, şampiyon olmuş gibi sevineceğim.

Yorum

• Açıkladılar
                  Sene sonu bizi nazikçe reddetip yoluna gidecektir.Bir kişiye gelecek bağlanmaz yeni yolumuzu bulmamız şart.
                  edit:shaktar şl den elendi avrupa liginde devam ediyorlar.
                  En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 12:41.
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Ee sene sonuna kadar sadi hocayla mi devam edecegiz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sezon sonuna kadar öyle belirsizlik olmaz, çok saçma bir açiklama olmuş..
                      Ya olur, ya olmaz..
                      Bu belirsizlik sirf zarar takima..
                      Lucescu olmuyorsa bulsunlar başka birini, hemen gelsin başa..

Yorum

• Kulüp açıklama yapmış: Sözleşmesi bitene kadar lucrscuyla görüşme yapmayacağız diye...Baştan beri söylüyoruz bu kadar sorun varken bu takımda bir ihtiyarın peşine takılıp kalmak çok yanlış bu işe derhal nokta konusunda ersun takımın başına getirilsin.Planlama yapılsın 3 senelik bir kalkınma planı uygulansın 400 milyon tlik borçla kimse kimseye şampiyonluk sözü vermesin.Yoksa bu iş aynı Sadri şenerin ericson veya hacının vahit işine benziyor.Lucescu olmasldı diye alel acele ramosu getirecekler oda bizi vahitten daha beter yapıp gidecek.
                        En son nakzo tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 12:47.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açıkladılar
                          Sene sonu bizi nazikçe reddetip yoluna gidecektir.Bir kişiye gelecek bağlanmaz yeni yolumuzu bulmamız şart.
                          edit:shaktar şl den elendi avrupa liginde devam ediyorlar.
                          Ben o aciklamadan sezon sonu icin evet cevabı alindigi anlamini cikardim.

Eger öyle olmasaydi konu tamamen kapanmistir denirdi halbuki donduruldu deniyor.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Eğer Sadi hocayla devam edersek ilk yarıdan daha zor bir ikinci yarı geçireceğiz demektir. Avrupa ligine katılma hedefiyle oluşacak baskı ve Allah göstermesin üst üste gelebilecek mağlubiyetler Sadi hocayı ve yönetimi olumsuz etkileyecektir. Bende en çok Lucescu ismine sevinirdim ama eğer yönetim sene sonu için garanti alamıyorsa Lucescu'dan vazgeçip başka arayışlara girmelidir.
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ne demek simdi kardesim..Lucescu nun sözleşmesi oldugunu bilmiyor muydun bu zamana kadar ki simdi bu davranis neyin nesi..

Dünyanın her yerinde devre arasi antlasmalar oluyor. .Yap antlasmani öyle aciklama yap..

Luce luce Luce adam kalmadı sanki baska...Takimi iliklerine kadar bilen Ersun bosta alsana kardesim..

Yönetimi hem elestirecegim hem destek verecegi bu adamlarin arkasinda duracagim ama ben bu Lucescu işinden bir sey anlamadim..
                              En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 12:47.

Yorum

• Yönetim sezon sonuna kadar Sadi ile devam edeceğini zatn açıklamıştı. Sabırsızlık yapan bizim taraftar.

Daha önc de demiştim; Bize gökten bir hoca inmeli ve ilahi bir güçle sistemini bir haftada oturtup ortaya Barcelona çıkarmalı ki bu taraftar tolerans göstersin.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X