Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duyumculuk da tıpki kuyumculuk gibi,kolay ama riskli zanaat sanırım ...

Şöhretin kapıları açıldı mı gelecek eleştirilere dayanıklı olmalısınız arkadaşlar...

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ümit abi, Arif abi, Olgun abi her ne kadar son zamanlarda pek bilgi paylaşmasa da Ünal abiyi samimi buluyorum.Herkesin kendi düşüncesi vardır saygı duymak lazım.
      En iyisi bizde duyumcu olalim

Yorum

• Öncelikle duyumcu kelimesini kullanmaktan vazgeçelim , böyle anılmak sadece kasıtlı yanlış bilgi verenlerin hoşuna gider

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konunun dışına çıkılıyor biraz ama ben halen N'doye'un kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
          Aynı şeyleri Janko için söylediğimde bir çok kardeşimiz üzerime gülmüştü, ama Janko'nun bizden sonraki kariyeri "sanırım" beni haklı çıkardı.
          Bizde 23 maçta 2 gol atan Janko, Sydney'de 24 maçta 16 gol, sonra da Basel'de 14 maçta 13 gol attı.

Siz doğru sisteme doğru oyuncu almazsanız oyuncunun potansiyelini kullanamazsınız.
          Aynı şeyi biz ŞB ve BJK'de hiç bir şey başaramayan Burak ile yapmadık mı.

Tüm bunların ışığında kısmet olursa Lucescu bence oyuncuları potansiyellerini gösterebilecekleribir kalıba sokmayı başarır diye düşünüyorum.
          Gelirse tabi.
          ndoye konusuna katiliyorum

janko konusuna hic
          avustralya ve isvicre ligini tsl len karsilastirilamaz
          neyse
          avrupa sampiyonasinda foyasini görecegiz
          marcel koller gibi cok iyi bir td bilen o kalitede jankoyu kurtaramayacaktir
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ama selcuk türkiye ligi gercegini de unutmamak lazim bizim ligde kesinlikle ceza sahasi kafa vurusu iyi olan adam.is yapar

Yorum

• Bu ndoye kasten oynamiyor heraldi..anlamadim adam bize geldi futbolu unuttu...kaleye sutu bile aklimda kalan yok...

Yorum

• N'Doye gibi oyuncular disipline bakıyor. Ortamı bulurlarsa akıyorlar. Ayrıca bir futbolcu transferi birçok faktörün kesişmesiyle birlikte gerçekleştirilmeli. Adam Rusya'dan İngiltere'ye, İngiltere'den Türkiye'ye. Bu bir motivasyon değil. Bir de kulübün hali ortada olunca saldı kendini. Transfer böyle yapılmamalı
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ama selcuk türkiye ligi gercegini de unutmamak lazim bizim ligde kesinlikle ceza sahasi kafa vurusu iyi olan adam.is yapar
                  ona ragmen adam basarisiz oldu
                  kalitesinin nekadar oldugu göstergesi

Ünal Karaman

Yorum

• Janko bence kanattan hızlı gelip, iyi ortalar açan bir takımda her türlü goller atar.
                    N'doye ise [MENTION=2760]Travelair[/MENTION] 'in de dediği gibi disiplin ve motivasyon eksiğinden oynayamıyor bence.
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      N'Doye gibi oyuncular disipline bakıyor. Ortamı bulurlarsa akıyorlar. Ayrıca bir futbolcu transferi birçok faktörün kesişmesiyle birlikte gerçekleştirilmeli. Adam Rusya'dan İngiltere'ye, İngiltere'den Türkiye'ye. Bu bir motivasyon değil. Bir de kulübün hali ortada olunca saldı kendini. Transfer böyle yapılmamalı
                      hocam
                      teo gibi bir alisma döneni yasiyor olamazmi

Ünal Karaman

Yorum

• Yahu arkadaşlar ne Janko'su en iyisi bizde zaten Cardozo biz ona orta açmayı becerelim de gerisi kendiliğinden gelir ayrıca Lucescu gibi bir hoca ile en verimsiz futbolcu bile aslan kesilir.
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Başlık hepten N'doye'a döndü.
                          Kendi adıma özür dilerim.
                          "Trabzonspor bir çember gibi,
                          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam
                            teo gibi bir alisma döneni yasiyor olamazmi
                            Gerçeği söylemem gerekirse maçları seyretmediğimden iddialı bir şey söylemem yanlış olur. Yalnız özetlerde hal tavırları ve önceki dönemden araştırmam sonucu bu kanıya varıyorum. At sahibine göre kişner derler ya, umarım belli bir sahiplenmeyle düzelebilir ama yaş itibariyle de burdan keskin bir dönüş yapması bence zor gözüküyor

Konuya dönmem gerekirse Lucescu umarım şimdiden kendini bize hazırlıyordur
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 16:13.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ndoye ye göre hicbir sey yok..En büyük kazanc an itibariyle sözleşmesini eline vermektir..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ndoye ye göre hicbir sey yok..En büyük kazanc an itibariyle sözleşmesini eline vermektir..
                                şöyle bi çine felan bizde gönderebilsek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X