Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cardozo'nun iyi paraya satılması gayet mantıklı. Muhtemelen giderse yerine biri alınacak. Yaş olmuş 32, bel sakatlığı sorunu var, sözleşmesi bitiyor, ağır ve yavaş. Bize hareketli biri lazım. Ben de çok seviyorum kendisini ama gerçek bu maalesef. Eğer satamazsak elimizde kalacak. Aldığı yüksek ücreti de düşünürsek "iyi paraya" satılmasını gayet mantıklı buluyorum.
    kardeş yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ama cardozoyu ya çine yada arap takımlarına satabiliriz avrupaya satamayız sıkıntı orda

Yorum

• Sadi mi kalıyor? Ooo futbolu takip etmeyi bırakmak için mükemmel bir ortam var. Bu sene tam futbolu bırakma senesi.

Yorum

• Cardozo'dan önce aynı maliyette olan Ndoye gönderilsin. Elde gol atan bir forvet var ve biz ilk onu satıyoruz, tuhaf takımız vesselam
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Gençler benden size tavsiye gidin kendinizi 6 aylığına dondurun. Bu sezon başka türlü geçmez.

Yorum

• Sadi nin kalmasinda büyük bir sıkıntı görmüyorum yeterki eliyuzu düzgün bir sol bek ve hareketli bir forvet alalim..

Mbia nin kalip Cardozo'nun satilmamasi ve gelecek sezon icin bir hocayla simdiden anlasilmasi ve eldeki fazlaliklarin büyük bir çoğunun gönderilmesi durumunda bu sartlar geçerli tabi..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gladky çok iyi bir tercih olmaz. Ama Luce yanında getiriyorsa mutlaka bir bildiği vardır.
              Yanında sistemini bilen oyuncularla daha iyi olur getirir mi bilmiyorum
              Gladky sözleşmesi bitiyor
              Euro 2016 da da oynayacak piyasa yapabilir
              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
              HAMİ AYAZ

Yorum

• Lucescu ile anlaşırlarsa,Lucescu yardımcısını yollasın buraya takımın başına.Gelip sistemini kurmaya başlamalı yardımcısı.Bu gelecek kişi de kendi düşündükleri yerli yardımcı olmamalı.Türk yardımcısı olarak düşünülen kişi ile yarım sezon boşa gider.
                Anlaşamayacaklarsa da eğer devre arası muhakkak bir hoca ile anlaşmamız lazım.Sadi hoca ile sene sonuna kadar gitmez bu iş.
                Üst sıralar ile 6 puan fark varken ve önünde kupa varken,bu sezon öyle çöpe atılacak bir sezon değil.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ne hallere düstük . Sadi tekelioglu . Kupayla beraber daha yaklasik 25 mac var . Kanser eder bizi bu herif . Futboldan tamamen sogutur.
                  Yönetime agir elestiriler baslar 3-4 Mac sonra .

Yorum

• sen 100 milyon euroluk kadronla kontra top oynarsan yusuftan özerden erkandan orta beklersen tabi cardozo gol atamaz. Adam bunlara rağmen yine takımın en skoreri cardozoyu satmak vizyonla falan alakalı birşey değil. Bosingwa Cardozo bu adamların parasına bakılmaz reisi kaçırdık cardozonun kıymetini bilelim.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lucescu ile anlaşırlarsa,Lucescu yardımcısını yollasın buraya takımın başına.Gelip sistemini kurmaya başlamalı yardımcısı.Bu gelecek kişi de kendi düşündükleri yerli yardımcı olmamalı.Türk yardımcısı olarak düşünülen kişi ile yarım sezon boşa gider.
                      Anlaşamayacaklarsa da eğer devre arası muhakkak bir hoca ile anlaşmamız lazım.Sadi hoca ile sene sonuna kadar gitmez bu iş.
                      Üst sıralar ile 6 puan fark varken ve önünde kupa varken,bu sezon öyle çöpe atılacak bir sezon değil.
                      ben de böyle düşünüyorum eğer luce gelecekse gelsin kimse yardımcısı geçsin başa geldiğinde oyuncular hakkında bilgi verip kendince eksikleri luceye bildirir. Madem 6 ay boşa gidecek çöpe atmanın anlamı yok en azından ileriye hazırlık olsun sadiye oyuncak olmasın

Yorum

• Luce gelecek dertler bitecek
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Başkan'ın konuşmalarından şunu çıkardım:

1- %51 Lucescu
                          2- %49 Ramos
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan'ın konuşmalarından şunu çıkardım:

1- %51 Lucescu
                            2- %49 Ramos
                            Çünkü Ramos da Shakhtar ile dirsek temasında abi....

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ligde sadece son sıradaki Eskişehir i ve gelen geçenin fark attığı Antalya yı kendi sahasında yenen, Kasımpaşa ya karşı forvetsiz sahaya çıkan topu rakibe bırakan ve Onur olmasa 1 puan bile alamayacak olan, üstelik maç sonunda ''Barcelona da böyle oynuyor'' diye enteresan açıklamalar yapan biriyle yarım devre geçirmek hiç mantıklı değil.

Futboldan biraz anlıyorsam, antrenörü Sadi Tekelioğlu olan takım ne Türkiye kupası kaldırabilir ne ilk 4 e girebilir. Avrupa bileti eğer hedeften sayılmıyorsa anlarım ama ben ortada hedefsiz bir takım göremiyorum. Lucescu ile kesin olarak anlaşmadılarsa ve 2. devre takım tepe takla giderse çarşı pazar karışır. Fiko da ilk dönemi olan feda döneminde takımın başına Aybaba yı getirdi ancak adam en azından antrenördü. Bizimki başka bir şey. Allah a emanet maçlara çıkıyoruz.
                              kesinlikle en azından avrupaya gidip bu seneki cezamızı çekelim. sayın usta gelecek için büyük hedefler koydu. fakat bu sezon hedefsiz bitirilmemeli. o yüzden takıma ya gelecekse lucescu nun yardımcılarından birini lucescu gelmiyorsa yeni td gelmeli. şapkalı kahramanla dile kolay 17 maç. çileli günler bizi bekliyor. istermisiniz cardozoyu satıp her maça forvetsiz çıkalım aynı barcelona nın suarez yokluğunda eziyet çektiği gibi
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cardozo önümüzdeki uzun vadeli planda düşünülmüyor belliki..yaşı itibari ile mantıklı olanda bu zaten. Elimizdeki tek golcü belki ama sistem olmadıktan sonra bireysel yetenekler bir işe yaramıyor..
                                Biz şimdi bir sistem kuracağız inşallah.
                                Bunun için gereken mali yapıyı oluşturmak için para eden yüksek maaşlı kim varsa satılacak ve yerleri düşük maaşlı sistem oyuncuları ile doldurulacak.
                                Yani maloudalar değil şotalar bulup faydalanıp parlatıp satacağız.
                                O yüzden Cardozoyu satmak istemeleri mantıklı.
                                Bu sene zaten.
                                Önümüzdeki seneleri kurtaralım en azından..
                                Hemserim bravo ya sonunda mantikli bi yorum gordum sayende ya bizim taraftar cardozo ya cok duygusal bakiyor evet cok iyi forvet kalmasini bende isterim ama cardozo sadece gunu kurtarir hazir para ediyorken satilmasi lazim adamin yasi gelmis gecmeden iyi paraya satilmasi cok iyi olur bu yastaki adamin ustune gelecek kuramazsin bu yuzden cardozo hakkinda yonetime yapilan elestirileri haksiz buluyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X