Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Lucescu dışında hiçbir yabancı hoca Türkiye'de başarılı olamadı" Ziya Dogan

Ziya Dogan bile onaylamis adami.
    Gordon Milne
    Eric Gerets
    Zİco

Bunlar başarısız mı olmuş Ziya Doğan ?
    diğerlerinden farklı...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşçı bahçivanı, bahçivan şöförü, şöför uşağı, sonra hepsi uşağı ...

Kahkaha attım şuan çok büyük yanlış anlaşılma var ve bence Hekimoğlu gariban gibi ortada kaldı adam kötü bir şey demedi, Usta ya koruma kalkanı oldu aslında ahahahahaa )))))))

Hatta anladığım kadarıyla Özak ta yanlış anlaşıldı, Usta ya laf söylemedi. Kötü niyetle söylemedi bence zavallı ifadesini. Herkes yanlış anlaşıldı ama düşündüğüm gibiyse ki görüntü onu gösteriyor, Hekimoğlu na elinde çikolota pasta felan ziyarete gitmeli Muharrem bey. Adam yıkılmıştır. ))))))

Seviyorum bu camiayı ya ahahahaha iyi güldüm
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu’na bombardımana tutan Özak, “Bu şehir bu ayıbı nasıl yaşayacak? Bu adama buradan hala bin 500 oy çıkıyor. Bu kadar ayıp olur mu? Bu kulüp bakalım ayakta kalabilecek mi? Bu kulübü 1967’de biz kurduk, bu ekip geldi yıkmaya. Maalesef Trabzon’da işbirlikçi buldu, bazı arkadaşlarımız da bunu destekledi. Ne yaptı, seni beni, bizi rezil etti Türkiye’ye, iflas ettirdi kulübü. Şimdi zavallı Muharrem Usta veya Celil Hekimoğlu 600 milyon TL bulacak da kulübü kurtaracak. Nerede...” dedi.

Haberi okudum da şimdi, Özak, Celil Hekimoğlu'nun da adını anmış. Celil Hekimoğlu da buna istinaden yazmış. Muharrem Usta herhalde Celil Hekimoğlu'nu yanlış anladı . Yukarda tarif ettiğim gibi, Hacıosmanoğlu'nun o borç yükünün altına girmesinin vizyon, fedakarlık olduğu şeklinde anlamış olabilir... Hiç zamanı değil böyle şeylerin. Medical Park ile ilgili nasıl tweet atmıyorsa Trabzonspor ile ilgili de bu şekilde atmaması lazım.
        En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 16:02.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kahkaha attım şuan çok büyük yanlış anlaşılma var ve bence Hekimoğlu gariban gibi ortada kaldı adam kötü bir şey demedi, Usta ya koruma kalkanı oldu aslında ahahahahaa )))))))

Hatta anladığım kadarıyla Özak ta yanlış anlaşıldı, Usta ya laf söylemedi. Kötü niyetle söylemedi bence zavallı ifadesini. Herkes yanlış anlaşıldı ama düşündüğüm gibiyse ki görüntü onu gösteriyor, Hekimoğlu na elinde çikolota pasta felan ziyarete gitmeli Muharrem bey. Adam yıkılmıştır. ))))))

Seviyorum bu camiayı ya ahahahaha iyi güldüm
          Şimdi tüm twitleri daha dikkatli okudum da sanırım sen haklısın.Allah akıl fikir versin hepimize.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Nasıl ki Sadri Şener ve Hacıosmanoğlu'nun her kamera ve mikrofona rastgele konuşması çok tartışıldıysa, Muammer Usta'nın da twitter'da etkin olması çok tartışılacak gibi. Şimdi canım cicim ayları olduğu için millet yürü be koçum aslanım modunda.
            Ama birkaç malubiyet sonrası bu rüzgar tam tersine dönecektir. Tecrübeyle sabittir.
            Sonuç olarak başkanın sosyal platformlarda kafasına estiği gibi yazması doğru bir hareket değil.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi tüm twitleri daha dikkatli okudum da sanırım sen haklısın.Allah akıl fikir versin hepimize.

Yavuz ben dün Özak ın yaptığı açıklamayı baştan sona okudum, konuşma tamamen İho ya vurmak ve bu borcun altına elini sokan başkanlara çiçek atmak üzerineydi. Usta ya kullanılan zavallı ifadesi karadeniz usulü lakayıt söylemlerimizden biri, ben öyle anladım. Yoksa Usta ya kötü anlamda demedi tam tersi iyi anlamda dedi o lafı ama Trabzonlu stili oldu biraz.

Sonra Hekimoğlu Özak ı yanlış anladı, Usta yı savunmak için zavallı ifadesine gönderme yaparak Özak a vurdu ve Usta yı savundu... Sonrasında Usta da Hekimoğlu nu yanlış anladı, bu kez hedef Hekim oldu ve ona vurdu.

Resmen aşçı bahçıvan oldu ve uşak burada Hekimoğlu oldu. Efsanedir bu konuşmalar, biri caps yapsın bir şey yapsın belki silerler felan... Görüntü alın bakıp bakıp güleriz, efsane ya resmen ahahahaha hala gülüyorum.

Muharrem beyin Hekimoğlu na elinde hediyeyle felan ziyarete gitmesi lazım, durum anlatılmalı Usta ya. Herkes birbirini yanlış anladı, suçlu yok ama en az suçlu olan bence Hekimoğlu oldu. ))

EDİT: Düşündüm de en az suçlu olan Özak bence. Hekimoğlu ve Usta bu adamı ziyaret etmeliler.
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 16:14.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kulübü enkaz olarak bırakan kişiye ne söylese az kimse kusura bakmasın

Yorum

• Baskan sosyal medyayi birilerine laf yetistirmek icin degil, -daha once yaptigi gibi- bilgi amacli kullanmalidir.

Yorum

• Mourinho hala bosda mi?

Yorum

• @Mert Oğuzlu61 Aynen senin dediğin gibi olmuş ki Usta attığı twitleri sildi.Bir özürde gerekiyor dediğin gibi.Herkes aslında İho'ya yüklenmiş

Yalnız benim kafama takılan bir kaç soru var.Burada aşçı kim? Bahçivan kim? Şoför kim? Uşak kim?

Yorum

• Eee hani ne oldu birlik beraberlik fotograflari 15 gun icinmiymis..baslamis twitter savaslari..muharrem usta sanirim trabzonsporun borsada islem goren halka acik bi sirket oldugunu unutmus bunlara gerek yok..ts hisse senetlerinin bugunku deger kaybinin ne kadar oldugunu bilen varmi? mbiya krizinin ustune zaten asagaya seyreden hisselerin ustune tuz biber oldu bu twitler..birinci agizdan batik bi klubuz bize yatirim yapmayin demekle es degerdir bu twitler yeri ve zamanimiydi yani herkes neyin ne oldugunu zaten biliyor..son derece amatorce bi hareket..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İbrahim Hacıosmanoğlu tekrar başkanlığa aday oldu ya hani.Celil Hekimoğlu Özak'a karşı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu onları yazarak savundu.Muharrem Usta'da diyor ki öyle fedakarlık ve vizyon eksik kalsın.
                          Diğer başlığa da yazdım ama burada da tekrar edeyim.

Benim anladığım, Hekimoğlu'nun bu cümlesi aslında seçim sürecinde Özak tarafından Usta'yı desteklemek amacıyla sarfedilmiştir ve bugün borçtan yakınılan bir durumda Hekimoğlu, Özak'ın bu lafını yüzüne vurmaktadır.

"Biz küçüleceğiz derken boşa konuşmuyorduk" demek istiyor yani, "siz vizyon dediniz, siz de borçlanacaksınız, biz borçlanmayacaktık. Siz borçlanmaya vizyon diyorsanız İHO'nun yaptığını eleştirmeye hakkınız yok" diyor. "Asıl vizyon sahibi biziz" diyor.
                          En son f1bekir tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 16:51.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Diğer başlığa da yazdım ama burada da tekrar edeyim.

Benim anladığım, Hekimoğlu'nun bu cümlesi aslında seçim sürecinde Özak tarafından Usta'yı desteklemek amacıyla sarfedilmiştir ve bugün borçtan yakınılan bir durumda Hekimoğlu, Özak'ın bu lafını yüzüne vurmaktadır.

"Biz küçüleceğiz derken boşa konuşmuyorduk" demek istiyor yani, "siz vizyon dediniz, siz de borçlanacaksınız, biz borçlanmayacaktık. Siz borçlanmaya vizyon diyorsanız İHO'nun yaptığını eleştirmeye hakkınız yok" diyor. "Asıl vizyon sahibi biziz" diyor.
                            Attığı twitleri sildiğine göre böyle olmadığını düşünüyorum.Vallaha garip ya kim kime dum duma.

Yorum

Attığı twitleri sildiğine göre böyle olmadığını düşünüyorum.Vallaha garip ya kim kime dum duma.
                              Bence "ben niye bunlarla muhatap oluyorum ki, işime bakayım" diye düşünerek silmiştir

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence "ben niye bunlarla muhatap oluyorum ki, işime bakayım" diye düşünerek silmiştir
                                Eğer özür maksatlı bir adım/tweet atarsa yanlış anlamıştır.Eğer hiç bir adım atmazsa senin dediğin gibi abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X