Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorun şapkaysa o da var, getirin artık bilge dedeyi.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lucescu ismini sadece teknik adam olarak düşünmeyin. Bu adam bir marka. Hani yurt dışından brezilyadan vs. oyuncu bulmaktan bahsediyoruz ya, bunu yapabilecek olan adam Lucescu'dur. Sportif direktör, teknik adam farketmez, Lucescu'nun herhangi bir görev için bize gelmesi bütün bu futbolcu havuzundan yararlanabileceğiz anlamına geliyor.

Bu ne demek? Genç ve yetenekli oyuncuları bulup getirecek demek. Bu büyük bir nimet. Bu futbolculara belki yüksek bonservis veririz ama maaşları düşük olacaktır. Bu da takım içi maaş dengesi problemini çözecektir. Kaldı ki bu oyuncuları oynatıp parlatacak ve avrupaya satabilecek olan birisi varsa bu yine Lucescu'dur. Bize yüksek bonservisle gelmiş, ligde topu topu 1 gol atmış, uzun bir süre maçlarda oynatılmamış Waris'i bile çok zarar etmeden gönderdik. Ama Constant gibi büyük liglerde oynamış, yüksek maaşlı oyuncuyu üstüne para vererek gönderebildik ancak. Bu çok önemli bir mevzu.

Ersun Yanal veya bir başkası ne kadar iyi bir futbol oynatırsa oynatsın Avrupa'dan onu değil Lucescu'yu izlerler, bu adam kimi getirmiş, kimi oynatmış diye. Dünyanın en büyük altyapılarından birine sahip kulübe, Bayern Münih'e futbolcu satıyor adam, var mı ötesi?

Sahada oynatacağı oyunu, ligde bizi getireceği sıralamayı, ya da derbileri kazanıp kazanmayacağını düşünmek çok kısa vadeli bir bakış olur. Bunlar gerçekten tali, günlük işler, Trabzonspor'u düştüğü ekonomik ve sportif bataklıktan kurtarmazlar. Trabzonspor'u kurtaracak olan şey, burayı futbolcu fabrikası haline getirmektir. Bunu yapabilecek bir markaya, bir isme ihtiyacımız var, bu da Lucescu'dur.

Dolayısıyla Lucescu sezon sonuna bile gelecek olsa bizim için büyük kazanımdır. Sadi olur, Hami olur, Tekke olur farketmez, yarım sezon bir şekilde geçer, kimlerle geçmedi ki.

Keske gelse. Lucesculu Shaktar 77 milyon euro kazanmis futbolcu alip satmadan. Adam bu isi biliyor. Insallah hayal kirikligi olmaz Lucescu isi. Cikartip bide Ziya Dogani getirmiyorlarmi?:P
      "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Bence de Ersun treni kaçtı biraz. Lucescu'nun -ihtimal kesine yakınsa- Haziranda gelişi kesinleştirilmeli ve yardımcısını/oğlunu her neyse işleri görmesi, analiz etmesi, koordineli şekide revizyon vs için yollaması plan gibi duruyor. Ama bu belirsizlik gerçekten kötü.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ne Trabzon mu?

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne Trabzon mu?

"Lucescu dışında hiçbir yabancı hoca Türkiye'de başarılı olamadı" Ziya Dogan

Ziya Dogan bile onaylamis adami.
            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Lucescu dışında hiçbir yabancı hoca Türkiye'de başarılı olamadı" Ziya Dogan

Ziya Dogan bile onaylamis adami.
              O zaman tamam Ziya hocadan da onayi aldik, Lucescu gelmeli
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Muharrem Usta
                ‏@UstaMuharrem
                TS'de büyük borçların altına girmek fedakarlık ve vizyon işiymiş.
                Vizyon buysa gerisi kalsın.
                E ne demişler:
                "Bekara kadın boşamak kolay".

Yorum

• Başkan son tivitte ne demek istemiş ben anlamadım.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkan son tivitte ne demek istemiş ben anlamadım.
                    Ben ne demek istediğini anladım da ne yapmaya çalıştığını anlamadım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Celil Hekimoğlu, Özak'a "Trabzonspor için büyük borçların altına girmek zavallılık değil, cesaret ve vizyondur" yazdı.. Başkan da ona cevap verdi.

Yüksek borçların altına girmek nasıl vizyon göstergesi oluyor, onu anlayamadım..

Basketbol maçında verilen birliktelik görüntüsü kısa sürdü.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

Faruk Özak iho yu trabzonspor u batırdı diye bir açıklama yaptı.

Hekimoğluda twitter dan ;
                        TS için büyük borçların altına girmek zavallılık değil, yüreklilik, cesaret, fedakarlık ve vizyon meselesidir, Sayın Özak...

cevabını verdi.
                        Buna karşılık da muharrem usta bu twiti attı.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Celil Hekimoğlu, Özak'a "Trabzonspor için büyük borçların altına girmek zavallılık değil, cesaret ve vizyondur" yazdı.. Başkan da ona cevap verdi.

Yüksek borçların altına girmek nasıl vizyon göstergesi oluyor, onu anlayamadım..

Basketbol maçında verilen birliktelik görüntüsü kısa sürdü.
                          Anladım.
                          da bu kadar erkenden birbirlerine vurmalarını beklemiyordum. Birlik beraberlik işlerini yalan dolan zaten.
                          Neyse usta başkan devam etsin bildiği gibi.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu ismini sadece teknik adam olarak düşünmeyin. Bu adam bir marka. Hani yurt dışından brezilyadan vs. oyuncu bulmaktan bahsediyoruz ya, bunu yapabilecek olan adam Lucescu'dur. Sportif direktör, teknik adam farketmez, Lucescu'nun herhangi bir görev için bize gelmesi bütün bu futbolcu havuzundan yararlanabileceğiz anlamına geliyor.

Bu ne demek? Genç ve yetenekli oyuncuları bulup getirecek demek. Bu büyük bir nimet. Bu futbolculara belki yüksek bonservis veririz ama maaşları düşük olacaktır. Bu da takım içi maaş dengesi problemini çözecektir. Kaldı ki bu oyuncuları oynatıp parlatacak ve avrupaya satabilecek olan birisi varsa bu yine Lucescu'dur. Bize yüksek bonservisle gelmiş, ligde topu topu 1 gol atmış, uzun bir süre maçlarda oynatılmamış Waris'i bile çok zarar etmeden gönderdik. Ama Constant gibi büyük liglerde oynamış, yüksek maaşlı oyuncuyu üstüne para vererek gönderebildik ancak. Bu çok önemli bir mevzu.

Ersun Yanal veya bir başkası ne kadar iyi bir futbol oynatırsa oynatsın Avrupa'dan onu değil Lucescu'yu izlerler, bu adam kimi getirmiş, kimi oynatmış diye. Dünyanın en büyük altyapılarından birine sahip kulübe, Bayern Münih'e futbolcu satıyor adam, var mı ötesi?

Sahada oynatacağı oyunu, ligde bizi getireceği sıralamayı, ya da derbileri kazanıp kazanmayacağını düşünmek çok kısa vadeli bir bakış olur. Bunlar gerçekten tali, günlük işler, Trabzonspor'u düştüğü ekonomik ve sportif bataklıktan kurtarmazlar. Trabzonspor'u kurtaracak olan şey, burayı futbolcu fabrikası haline getirmektir. Bunu yapabilecek bir markaya, bir isme ihtiyacımız var, bu da Lucescu'dur.

Dolayısıyla Lucescu sezon sonuna bile gelecek olsa bizim için büyük kazanımdır. Sadi olur, Hami olur, Tekke olur farketmez, yarım sezon bir şekilde geçer, kimlerle geçmedi ki.
                            Harfiyen hepsi dogru, Ersun hoca bence hocaligi biraz askiya aldi gibi, iki sefer geldi ben olsam ücüncüy hic denemem bile..
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlginç bir atarlanma olmuş, gerçi ben hala anlamadım da.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Beyler bayanlar, ortada ciddi bir yanlış anlaşılma var, ))))))

Dün Özak açıklama yapıyor ve ''zavallı Usta, büyük borcun altına girdi'' gibisinden şeyler söylüyor sonra İho ya vuruyor, konuşmanın teması İho ya yönelik ama aslında orada kullanılan ''zavallı'' ifadesi Usta ya yönelik kötü ifade değil, bizim karadeniz usulü lakayıt konuşmalarımızdan birisi işte. Bana öyle geldi.

Sonrasında ne oluyor ? Hekimoğlu bu sözleri üzerine Özak a tepkisini koyuyor, Muharrem bey için kullandığı zavallı ifadesi yüzünden Özak a yürüyor.

Sonra ne oluyor ? Usta Hekimoğlu na giydiriyor ?

Ulan iyi güldüm... Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama Hekimoğlu yanlış anlaşıldı, Usta biraz ayıp etti bence. Hekimoğlu aslında Usta ya siper oldu ama yanlış anlaşıldı. Belki Usta da yanlış anladı ? Herkesin kafa karıştı ahahaha ))))
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X