Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu lucescu olayi canimi sikmaya basladi. Herif ogluna staj yaptiracak yer ariyor. Cocuk oyuncagi saniyor.

Trabzonspor 2.-3. lig takimi degil...!

Yorum

• Sportif , ekonomik , sosyal etmenleri bir araya getirince Türkiye liginin Romanya ya da Yunanistan liginden önde olduğunu düşünmüyorum

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Günaydın herkese 2. yarı sizce bu futbolla kaçıncı sırada bitiririz :-)

1 Beşiktaş 41 Şampiyonlar Ligi
        2 Fenerbahçe 40 Şampiyonlar Ligi Ön Eleme
        3 Galatasaray 30 UEFA Avrupa Ligi
        4 Kasımpaşa 30 UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme
        5 Başakşehir 29
        6 Akhisar Bld.Spor 29
        7 Torku Konyaspor 26
        8 Çaykur Rizespor 24
        9 Trabzonspor 24
        10 Gaziantepspor 23
        11 Antalyaspor 21
        12 Osmanlıspor 19
        13 Kayserispor 19
        14 Bursaspor 18
        15 Sivasspor 14
        16 Gençlerbirliği 13 Alt Lig
        17 Mersin İ.Yurdu 10 Alt Lig
        18 Eskişehirspor 10 Alt Lig
        @Oğuz,bu sorunun yeri bu konu başlığı mı?
        Ne alaka?
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Batuhan her süreçte kendini geliştiriyor bence olduğu yerde saymıyor. Bence okay kadar yetenekli ki gelişimi ondan daha hızlı 1-2 yıla iyi oyuncu olacak

Bu arada oğulcan, batuhan ve Okan devre arası ts ye geçebilir

Alınmaları çok yanlış 1461 de sezonu kapatmalılar
          okani trtspordaki programdan kaptin sanirim
          bence o adamdan bisey olmaz
          kadir ondan 2 gömlek üstündü
          torpilli oldugunu düsünmeye basladim

mehmet yesilden baska sol bek yok altyapimizda bence
          onuda sol stoper oynatmaya basladilar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• En acilinden yabancı bi hoca gelmeli. Sezon sonun kadar takımı tanıyıp yazın transferi ona göre belirlemeliyiz.
            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Arkadaşlar bu hafta TvNet'deki 4*4 Fıtbol programında Trabzonspor üzerinde çok konuşuldu. Ve gerçekten başka yerlerde konuşulmayan değerli şeyler konuşuldu. İzlenizi şiddetle tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• yabancı güzel bi hoca getirsinler devre arasında beklemenin anlamı yok sezon sonunı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• lucescu kendinden sonra illaki oğlunu istiyorsa takımın başına

şartname 2+2 olmamalı

şampiyon yapana kadar takımın başında duracak. ilk yılda olabilir 3-4 yılda olabilir

kendisi takımı şampiyon yaptıktan sonra takımın başına oğlu geçebilir. oğlu ile de max 2 yıllık sözleşme imzalanır.

başarısız olursa gönderilir başarılı olursa kalır...
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim bir fikrim var aslında. Dalga geçilirmi bilmiyorum ama doğru kullanılırsa başarı geleceğine inancım tam. Şöyleki;

Mircea bize, Razvan 1461' e gelse. Ama 1461 ciddi yapılanacak, tüm futbolculara tek tek orda oynayınca A takıma kazandırılacakları anlatılacak ve 1461 Ptt 1. Ligde havaya sokulacak, fırtına estirecek şekilde. M. Beşir ve Uğurcan da dahil en yetenekli tüm altyapıdan gelen gençler oraya kiralanacak şekilde. Bence harika olur. En verimli sezonu yaşar 1461. Oğulcanlarla Batuhanlarla olmaz bu iş.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    ve iki takima ayni antrenman programi verilsin, ayni Taktik ve formasyonla oynasin. Böyle gecis süresi cok daha kolay olur ve uyum süreci iyice azalir. Razvan ikinci lige gidermi sanmiyorum, ama mutlaka Trabzonspor ve 1461 arasinda ki baglanti ve komünikasyon artirilmali. 1461 resmen üvey evlat muamelesi görüyor ve böyle devam edersek yine düsecekler ve takim hic bir meyvesini yemeden tekrar kaybolacak.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      okani trtspordaki programdan kaptin sanirim
                      bence o adamdan bisey olmaz
                      kadir ondan 2 gömlek üstündü
                      torpilli oldugunu düsünmeye basladim

mehmet yesilden baska sol bek yok altyapimizda bence
                      onuda sol stoper oynatmaya basladilar
                      Kaptın derken hoca açıkladı

1461 bekleri ben PTT de oynatmam Okan belki bir nevi olabilir ama o Ömer sağ bek şaka gibi Ümraniye'de de izledim bu çocuğu canlı ne buldu aldılar bunu anlamıyorum. 1461 kadro genel anlamda böyle Ziya Ömer gibi adamlarla anca bu kadar olur ne bekliyorlar bu adamlardan merak ediyorum
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• Kim öle kim kala, Lucescu sen gel Razvan da gelsin...Bizim yarınımız belli değil 2 sene sonrasının nereden bilelim yahu
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• kendimi sezon sonuna kadar sadi hocayla devam fikrine hazırlayayım diyorum. bi türlü olmuyor, düşündükçe içim çok fena daralıyor.
                          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaptın derken hoca açıkladı

1461 bekleri ben PTT de oynatmam Okan belki bir nevi olabilir ama o Ömer sağ bek şaka gibi Ümraniye'de de izledim bu çocuğu canlı ne buldu aldılar bunu anlamıyorum. 1461 kadro genel anlamda böyle Ziya Ömer gibi adamlarla anca bu kadar olur ne bekliyorlar bu adamlardan merak ediyorum
                            bende aciklamalarini dinledim
                            anlattiginlan hocaligi örtüsüyor hocanin

yollanmali okani vs. yaninda alip gitsin
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Harcamalara takiliyor Mert ama Ersun Yanal'in ilk dönemindeki harcamalara girmiyor
                              Az harcadi gibi belki ama hayir, eldeki imkanlara göre fazla harcadi, imkanlari zorladi, ne için ? Colman Cale gibilerini 2 3m€'ya alarak,,, alindiklarinda hele hele Cale 500bin€ bile etmezdi... ayrica onlari nasil buldu aldi ya da müsade etti bilmiyorum... Alanzinho'ya da 4 m€ vermek ?
                              Bu konularda Senol hoca da berbat...
                              Yabancilara daha fazla imkan taniyip pek farkli sonuç almadigimiz dogrudur, o ayri...
                              Yani bu harcama olayina fazla takilmamak lazim, yoksa Ersun hoca en son geldiginde de Erkan Aytaç UgurDemirok gibilerine verdirdigi paralari da biliyoruz

Sefer şimdi şöyle bir durum var, 2008 de biz aslında para harcamadık. En planlı programlı transfer dönemini Ersun hoca döneminde yaptık. Ziya Doğan lı kadroyu hepiniz hatırlarsınız, yazıp sayfayı kirletmek istemiyorum. Biz o enkazdan nasıl kurtulduk hatırlatayım;

Gökdeniz i devre arasında 9m euro ya satmıştık. Sezon sonu bu parayla dönemin en gözde futbolcuları G.Ünal ve Selçuk alındı. 2.5m euro ya Colman alındı, 2.2m euro ya Cale alındı. Bu fiyatlar o zamana göre düşünürsek uygun fiyatlardı. Biz bunlarla kaç kupa kaldırdık ? Colman ın ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu gördük, 7.5m euro teklif geldiğinde Şenol hocamız gitmesine izin verip Alper i aldırsa bize son iyiliğini de yapmış olacaktı. Benfica dan gelen teklifi reddettik sonra çöküşe geçti. Cale kötü bekti? mesela ama adam gitti gideli sol beke kaç tane adam geldi, milyonlar sokağa atıldı. Bir tanesi Cale kadar olamadı. Hırvat milli takımına kadar yükselmişti bizde, çokta kötü adam değildi. İleri çıkmıyor diye eleştiri yiyordu ama adamda geçirmiyordu, takım oyuncusuydu.

Giray: 1.5m euro
                              Ceyhun: 1m euro
                              Brüls: 50 bin euro
                              Papy: 50 bin euro
                              Song: bedava
                              Tony Syvla: bedava
                              Isaac: bedava

Kasamızdan o yaz çıkan rakam buydu. Genç oyunculara yapılan yatırımı da sayarsak totalde en fazla 3-4 milyon euro... Kurduğu kadroyu da zaten biliyorsunuz, direk şampiyonluğa oynadık. Devre arası Yusuf u kampımızdan, rakibimize bıraktık. Ersun un asıl istediği topçu Yusuf tu. Sonra ne oldu ? Alanzinho 4m euro ya geldi. Evet tam olarak aradığımız oyuncu değildi ama kötü oyuncuda değildi, 2011 de kazandırdığı maçlar yeter. Şimdi soruyorum arkadaşlar, Ersun imkanları nerede zorlamış ? Ben ciddi bir harcama göremiyorum ? Bilmediğim pahalı transferler mi oldu Ersun döneminde ?

Geçen sezona gidelim. Devre arası dönem; imkanlar kısıtlı, yabancı kuralı var, orta saha yok + stoper yok + kanat yok. Yabancı getiremiyoruz, çok zor. Siz olsanız ne yapardınız ? 1.5 milyon TL ye Uğur u getirdi stopere... Orta saha için Tolgay ı istedi, İho yüzünden 10 milyonluk adamı kaptırdık yine kargalara. Ozan ı Şener i istedik, Filozof ''asla olmaz ben oyuncularımı ellerimle şikecilere yollarım, satarsanız istifa ederim'' dedi sattırmadı. Transferin son günü Aytaç 2m euro ya geldi, 2 maça çıktı ayağa kırıldı. Kanat lazımdı, Erkan geldi. Farkındaysanız ihtiyaca yönelik transferler, boş atış değil. Yarım devre orta sahasız, kanatsız oynadı Ersun dikkatinizi çekerim. Adamın sistemiyle alakasız oyuncular vardı, Ferhat Yazgan ve Soner ilk 11 i ile maçlara çıktık, Fatih Atik Napoli maçında sağ bek çıktı felan... Yani ciddi ciddi şunları görmeyip, Ersun u eleştirdi millet. Adam ona rağmen 2. devre en çok puan toplayan 3 takımdan biriydi. ))) İnsaf ya... Bu kadar kişi Ersun u niye istiyor, yabancı hocaya niye karşı sanıyorsunuz ?
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ersun Yanal'ın Uğur Demirok,Aytaç,Erkan transferleri eleştiriliyor.
                                İkisi banko 11 oyuncusu şuan diğeri de kiralık gitmese banko oynardı.
                                Alınan 3 oyuncuda kötü değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X