Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jos Luhukay nasıl hocadır? ...........

Yorum

• [MENTION=50734]Karmam[/MENTION]

mükemmel.

Yorum

• Başkan İstanbula dönmüş son twitte yer İstanbul. Görüşme nasıl geçti acaba

Yorum

• O zaman şu oylamada hepsini yazın. Hami, Fatih, Sadi, Ersun, Reşit, Şonol, Ertuğrul, Lucescu, Berdiyev. Kaçar oy çıkacak görelim. En yüksek oy alan iki tanesi son bir oylamayla direktörü demokratik yoldan tespit edelim.

Yorum

• bu günden yarına acele edilecek bir durum yok bence de ... bu sene şampiyon olma ihtimalimiz sıfır.. fakat 3. olma ihtimalimiz var.. kupa ise öncelikli hedef olmalı.. asıl hedef istikrar ve mali disiplin.. devre arasında gerekirse transfer yapılmamalı.. yapılırsa da güray, muhammet demir gibi yerli oyuncular alınmalı..

hoca konusunda eğer ersun ile anlaşma yapılır ve ersun başarılı olamazsa bir daha yerli hoca alternatifimiz kalmaz ve mecburen ne idüğünü bilmediğimiz yabancı hoca arayışına başlarız.. ama luce gelir de şayet başarısız olursa o zaman istersek ersunla gene çalışabiliriz..

hoca konusuna bir de bu açıdan bakmak lazım bence..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sayın başkan hoca konusunda sınıfta kalmıştır kimse kusura bakmasın,takımda hoca gidelim 7 maç olmuş nerdeyse 2 ay olacak sizin planınız programınız neydi.Sadece lucescu olmazsa ersun diyerektenmi geldiniz.A,b,c,d planları nerde,vizyon naraları atarak göreve getirdiler başkanı fakat ersunla anlaşıp lucescunun peşine düşmekle en büyük vizyonsuzluğu yaptılar.
              Bu kafaya hoca bile fazla

Sent from my iPhone using Tapatalk
              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                baskanın önünde uzun bir dönem var gönül ister hemen gelsin hoca ama iyi düşünmeli sonucta gelen hoca uzun vadede hocamız olucak.

o zaman ersun hayatta olmaz düşünsene renkdaşım ersu hoca 5 yıl kalırmı trabzonda.adam 1 aydan sonra başlıyor istanbul bodrum uzamaya.

tabi bence izin gününde istanbula bodruma gitmesinde sakınca yok ama taraftar ve şehir yanlış anlıyor.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O zaman şu oylamada hepsini yazın. Hami, Fatih, Sadi, Ersun, Reşit, Şonol, Ertuğrul, Lucescu, Berdiyev. Kaçar oy çıkacak görelim. En yüksek oy alan iki tanesi son bir oylamayla direktörü demokratik yoldan tespit edelim.
                  başkan da sen ol istersen
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun felaketten beter yönetimine 2,5 yıl sabreden taraftar, şurada hocanın belirlenmesi için gereken 2 haftalık süre için sabredemiyor.
                    Sabredemediği gibi yönetime laf atıyor. Değişik bir camiayız gerçekten..

Muharrem Usta ve yönetimine sonuna kadar güveniyorum. En doğru kararı vereceklerine eminim.
                    O yüzden de çok rahatım. Kim teknik direktör olursa olsun sonuna kadar destek olacağım.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o zaman ersun hayatta olmaz düşünsene renkdaşım ersu hoca 5 yıl kalırmı trabzonda.adam 1 aydan sonra başlıyor istanbul bodrum uzamaya.

tabi bence izin gününde istanbula bodruma gitmesinde sakınca yok ama taraftar ve şehir yanlış anlıyor.
                      aynen katılıyorum 3 kez ersun hoca olmaz mac dısında arazi ersun hoca bodrum istanbul 5 yıl imkansız.yerel basın taraftar en fazla 2 sene sonra kacar gider.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hacıosmanoğlu'nun felaketten beter yönetimine 2,5 yıl sabreden taraftar, şurada hocanın belirlenmesi için gereken 2 haftalık süre için sabredemiyor.

Muharrem Usta ve yönetimine sonuna kadar güveniyorum. En doğru kararı vereceklerine eminim.
                        O yüzden de çok rahatım. Kim teknik direktör olursa olsun sonuna kadar destek olacağım.

hee adminim birde yeni hoca getirince sabretmeliyiz diyenlerde var

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok kritik karar çoooooook.

dünya çapında bir hocada olsa bizim lig çok cins bir lig ne dünya çapında hocalar futbolcular arkalarından teneke bağlanılarak gönderildi.

dünya çapında hoca iyi güzelde dedim ya ligimiz cins.millet vatan millet sakarya iman gücüyle oyuyor yani dünya çapında hocanın vereceği taktik teknik oyun şablonu tamamen etkisiz hale gelebilir.acaba diyorum hem kariyerli hem manyak hem bu ligi bilen bir yabancı hoca nasıl olur hemde alman disiplinli mesela daum gibi.

kesinlikle hata yapılmaması lazım bu ustanında bizimde geleceğimiz için çok önemli.

ya kardeşim araştırsınlar dünya liglerini işte hem futbolcuları tarafıdan çok sevilen hem saygı duyulan hem korkulan hemde ligini domine eden bir hoca getirilsin.

en önemli faktör hocayı futbolcuların sevmesi yoksa dünya çapıda hoca değil marstanda hoca getirsek fayda etmez.

En iyi örnek Mourinho

Yorum

• En azından yönetime taraftarın istediği budur demiş olunur. Tabii ki tasarruf yönetimin. Hesabı onlar verecek. Ama bu oylamada 3 isim yazılmış. Çok fazla isim dolaşıyor. Son turda en yüksek ikisi oylanır. Haksız mıyım?
                            İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkan da sen ol istersen

Yorum

• Yorum

• Ben bugüne kadar kim başkan olduysa son güne kadar tüm kalbimle destekledim. Bu yönetime de sonuna kadar destek olacağım. Yanlışları olursa buradan eleştiririm. Bu başkanın tek yanlışı bana göre Şenol Güneş boşta olsa onu getirirdim demesi oldu, bu söze gerek yoktu. Sonradan ayağına dolanmaz inşallah.
                                İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hacıosmanoğlu'nun felaketten beter yönetimine 2,5 yıl sabreden taraftar, şurada hocanın belirlenmesi için gereken 2 haftalık süre için sabredemiyor.

En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 22:22.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X