İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yederli6155 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu tonya55 misin nesin bi sus gözünü seveyim .Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu adama cevap yazıyorsunuz bir de.
böyle güzel memleketime laf atanlari bi kasik suda bogasim geliyor
sözde birde Tsli"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettim ve dayanamayıp aradım ersun yanal olayını sordum imza atıldığı söyleniyor sözleşmeli hocamızmış diye ... aramaz olaydım hunharca güldü bana telefonu kapatırken bile gülüyordu ufaktan...
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettim ve dayanamayıp aradım ersun yanal olayını sordum imza atıldığı söyleniyor sözleşmeli hocamızmış diye ... aramaz olaydım hunharca güldü bana telefonu kapatırken bile gülüyordu ufaktan..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin olun, Lucescu'nun bizi şampiyon yapması, Dünyada elde etmiş olduğu bütün şampiyonluklardan daha değerlidir ve Herkes kahraman olmak ister
Yorum
-
İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon durum ne abi . Başka bir şey sormadın mı ?
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak ettim ve dayanamayıp aradım ersun yanal olayını sordum imza atıldığı söyleniyor sözleşmeli hocamızmış diye ... aramaz olaydım hunharca güldü bana telefonu kapatırken bile gülüyordu ufaktan...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://inciswf.com/hahahah.swf diyebilir miyizbuna benzer oldu
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş sen kimi aradın merak ettim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum