Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescuyla beraber Donbass Arenayıda getirelim Zaten kullandıkları yok hastayım şu stada iki bayram etsin gözümüz
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Martta takimin başında schaktarda

Yorum

• Lucescu olacaksa eyvallah onun dışında yabanci tercihi sıkıntılı olur..Lucescu gelir basarisiz olursa kimseden ses seda cikmaz ama sirf yabanci ve isim olacak diye Lippi Antic vb isimler getirilirse bu isimlerin basarisizlikta barinma imkani yok..

Lucescu olmazsa Ersun Yanal maceraya polemiğe kendi ayagina kurşun sıkmaya hiç gerek yok..Ersun Yanal 2.defa gelmemis olsaydi 1.tercihim Ersun olurdu ama o yarim dönem taraftardaki bakis acisini ve olasi basarisizlikta sabir suresini azaltacagindan guvenemiyorum..

Yorum

• Gelsin de varsın şampiyon yapamasın , bu mesele artık tek yönlü düşünülmemeli .

Ne zaman bizim Lucescu ile adımız anılsa , etrafımdaki fenerlilerin hepsi bize gelmedi , trabzona mı gelecek gibisinden konuşuyo . Onları geçtim , kendi içimizde bile geleceğine inanmayanlar var .

Bazı şeyleri değiştirmek istiyosak , en başta Trabzonsporu bu küçültülmüşlükten kurtarmamız lazım ve bunun en kestirme yolu da o hocanın buraya gelmesidir

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gelsin de varsın şampiyon yapamasın , bu mesele artık tek yönlü düşünülmemeli .

Ne zaman bizim Lucescu ile adımız anılsa , etrafımdaki fenerlilerin hepsi bize gelmedi , trabzona mı gelecek gibisinden konuşuyo . Onları geçtim , kendi içimizde bile geleceğine inanmayanlar var .

Bazı şeyleri değiştirmek istiyosak , en başta Trabzonsporu bu küçültülmüşlükten kurtarmamız lazım ve bunun en kestirme yolu da o hocanın buraya gelmesidir
            Cok dogru, prestij acisindan manyak bi hamle olur.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• arkadaslar
              romanyada calisan tanidik bir hoca varmi diye düsündüm ??
              georghe hagi var ??
              buda mantiksiz geldi bana haginin ayagina baskanimiz gitmez ??
              lakin birseyler oldugu kesinlesti ,yinede cumurtesi kasimpasa macindan evel hic birsey olmaz ..
              umarim hagi olayinda yanilirim hagi gelecegine sadi hoca devam etmeli tabiki .
              Olgun kardese sezleniyorum burdan hagi hic konusuldumu hic ismi gectimi ??
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar
                georghe hagi var ??
                lakin birseyler oldugu kesinlesti ,yinede cumurtesi kasimpasa macindan evel hic birsey olmaz ..
                Hagi olmaz olamaz baskan hata yapabilir ama o kadar büyük bi hata yapmaz

Yorum

• Geçenlerde burda konuşuluyordu. Luce gelecek 1 yıl takımı düzene sokup, oğlunu yerine koyup bırakacak diye. Bu doğruysa madem Shakhtar' ın başına koysun oğlunu da gelsin. Bir asırdır orada. Sistemleri oturalı yıllar oldu. Madem bu sistem olabiliyor, o zaman oğlu stajını Shakhtar' da yapsın. Hem devre arası Mircea' nın gelmesi için sıkıntı kalmaz. Nasıl plan ?

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son kyodou tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 23:28.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

arkadaslar
                    georghe hagi var ??
                    USTA Hagi'yi getirirse ertesi gün kendini asar ne yaptım ben diye. "sıfır ihtimal"

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      USTA Hagi'yi getirirse ertesi gün kendini asar ne yaptım ben diye. "sıfır ihtimal"
                      hocam bende sifir ihtimal veriyorum sadece bilmek istedigim haginin ismi gectimi ??

eger haginin ismi yönetimde gectiyse herseye Hazir olalim diyorum ..

yinede kasimpasa macindan önce birsey olmaz ..cumurtesi mactan sonra birseyler olmali artik oyuncularda rahat etmeli kim gelecek kim gidecek diye ..

transferde yeni hocanin istekleri olacak yeni gelecek hoca önce antromana cikayim mac yapalim bakayim ve soneri oynatmaya baslarsa iste o Zaman yandik ..

bu kadroyu taniyan biri gelmeli kafasinda aldiracagi oyuncular beli olmali ,gönderecegi oyunculari hemen baskana söylemeli ..
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ya hagi nerden cikti beylet dediginiz gibi sadi kalsin daha iyi. Hagi kim sistem oturtmak kim, adam romanyada 1 aydir lucescu diye bi bagirmadigi kaldi biz acaba hagi icinmi gitti diyoruz, bazen tuhaflasiyoruz
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Her gün değişen nabza göre anket açacaksak işimiz var. Oy verirken çok manüple olmamalı Bu sizin eseriniz gençler twitter da temizleyebilirsiniz
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

hocam bende sifir ihtimal veriyorum sadece bilmek istedigim haginin ismi gectimi ??

eger haginin ismi yönetimde gectiyse herseye Hazir olalim diyorum ..

yinede kasimpasa macindan önce birsey olmaz ..cumurtesi mactan sonra birseyler olmali artik oyuncularda rahat etmeli kim gelecek kim gidecek diye ..

transferde yeni hocanin istekleri olacak yeni gelecek hoca önce antromana cikayim mac yapalim bakayim ve soneri oynatmaya baslarsa iste o Zaman yandik ..

bu kadroyu taniyan biri gelmeli kafasinda aldiracagi oyuncular beli olmali ,gönderecegi oyunculari hemen baskana söylemeli ..
                            Benim içim çok rahat. Başkan bu işi bizden daha iyi biliyor. İlk defa arkama yaslanıp gelişmeleri bekliyorum ama yine de en kısa zamanda sonuçlanırsa sevinirim

Yorum

• Anket gayet gerçekçi. Ersun hoca pazartesi günü resmi imzayı atacaktır.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Barış Yurduseven: Lucescu'nun yardımcısı 1 milyon € alıyorsa kendisi en az 5 milyon alır

böyle habercilik anlayışı var mı ya?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X