Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Denedim ben hem başkanın olduğu yer hem de paris denedim oldu.

umarım olgun'un dediği gibi devre arasında gelme durumu olsun ve romanyadadır başkan.

hayırlısı olsun ama şu bir gerçek yönetim iyi ise herşey güzel olur. yönetimdekiler çok akıllı ve zeki insanlar.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya desene öyle hemen bi grup kuralım lucescucular diye basalım tweeti lucescu yu tt yapalım
      Şu anketi tekrar başlatalım. Ben ersuna verdim lucescu olmaz diye. Ama tabikide lucescuyu ister her futbolu bilen kişi.

Yorum

• Bende Ersun'a vermiştim; ama Lucescu gelirse Sadi hoca ile çalışır, o açıdan iyi olur; Lucescu'nun en iyi tarafı çevresinden iyi yararlanmasıydı, öyle hatırlıyorum.

Yorum

• İnşallah olur.Bu fotoğraflara alışık hale geliriz.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3. Pilanda suan...
            Abi o zaman 1-Luce 3-İtalyan ama Ersun yok diyorsun sen değil mi? 2. alternatif te mi yabancı yani?

Yorum

• Başkan Romanyadaysa Razvan Lucescu hayırlı olsun.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben içmez demedim, Rakı içmez dedim. Sümer yurt içinde gittiği her yerde şarap ister. Favori markası da Kalecik Karası'dır. Adına aldanmayın beyaz şarap. Kandırılmamak için de şişenin kendi masasında açılmasını şart koşar. Biraz demlenince daha ucuz markaları servis ediyorlar anlamıyor. Bir kuralı vardır: Ne yerse yesin, ne içerse içsin belli bir meblağın üstünü ödemez.
                Yurt dışında özellikle yıllanmış özel markaları ister!

Sümer'i kravatı gevşek görürseniz sarhoştur. Yanına gidip kırk yıllık ahbap gibi muhabbet edebilirsiniz. Yok değilse selam verseniz de almaz. Suratınıza dik dik bakıp döner gider.

Bunlar magazin. Bize ne ya!
                Yil 1990, Özkan Sümer ve 10-12 antrenör namzeti Köln Spor Akademisinde Seminere geldiler.
                O Hafta Sonuda Fc. Köln St. Pauli maci vardi onu izlemeye gelmisler, bende mactayim. Ben Özkan Sümeri görünce, o digerlerinden ayri oturuyordu, hemen yanina gittim, hos geldiniz dedim. Oda agzinin ucuyla hos bulduk dedi. Dondurmaci geldi bir dondurma ismarlayayim dedim, Yok istemedi. Ve anladimki bu Adam fazla kibirli. Halbuki ben ona Kölnü cok güzel gezdiriridim ve öyle amatör Takimlari tanitirdimki, bayagi ekmegini yerdi.
                Üstelik ikimizde Mackaliyiz. Ama dedimya fazla kibirden muhabbete baslayamadik. Ama onun yanindakiler benlen bayaa muhabbet ettiler. Bodo Ilgner Parmakitan sakatti ve antremanlara katilmiyordu. Ama Antremanda yedek kaleciyi görüpte Milli Kaleci bu diye ezber etmisler. Bodo Ilgneri görünce " Bu miili kaleci degil, biz antremanda baskasini gördük" Yani sen bilmiyor ver yalan söylüyorsun der gibi inatlastilar. neyseki sakatlaik falan anlatinca ikna oldular.

Yorum

• Madem anketle oluyor bu işler. Lucescunun oldupu bşr anket yüzde seksen oy almıyorsa biz bu futbolu bilmiyoruz demektir. Ersun kim lucenin yanında.

Yorum

• Eyvah Romanya'da mı?

Ehem.. Başkanın ne işi var Romanya'da? Trabzonspor Trabzon'dan yönetilir.

Ya da

Trabzonspor başkanı nasıl olur da teknik direktörün ayağına gider?

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eyvah Romanya'da mı?

Ehem.. Başkanın ne işi var Romanya'da? Trabzonspor Trabzon'dan yönetilir.

Ya da

Trabzonspor başkanı nasıl olur da teknik direktörün ayağına gider?

Djewat Cole yazar birazdan.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şu İtalyan muhabbeti nedir ?

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Başkanın baştan beri söylediği ismin peşinde olması, zorlaması sözünün eri olduğunu gösterir. Acele kararlar almaması, taraftarların nabzını yoklaması, birçok seçeneği değerlendirip sonunda Trabzonspor için en doğru bulduğu kararı verecek olması da iyi bir yönetici olduğunu gösterir.

Hacıosmanoğlu gibi daha ilk gün mevcut teknik direktörü kovup, düşünüp tartmadan, kimsenin görüşünü almadan yeni bir teknik direktör belirlemek ve kulübü iki milyon dolara yakın bir mali yükün altına sokmak gibi bir tarzı yok çok şükür.

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi burda öyle şeyler konusuldi ki ben Lucescu gelmicek diye Ersun'a verdim
                            Ya kesinlikle bende o şekil D

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                            Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Lucescu cular olarak twitterı basabiliriz

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                              Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Oy verirken iyi düşünmek lazım dimi
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X