Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupa maçını izleyen Lucescu 150 milyon euro bütçe istemiş.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupa maçını izleyen Lucescu 150 milyon euro bütçe istemiş.
      dün 100 dü?

200 olmadan Luceyi kapamak lazım
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kafalarla seneye de bir şey beklenmez Sevgili Fatih...

Ömer Hocam;

İlim olmadan iman olmayacağını anlamayan, Kuran'ın ilk emrinin neden "oku" olduğunu idrak edememiş romantik müslüman milletinin şu anki akıbeti ne ise,
        İlim olmadan, liyakât olmadan Trabzonspor'un da akıbeti o olacaktır.

Öz yönetim romantikliği ile yaşamaya çalışan pek mikro milliyetçi canım şehrim en büyük katma değeri olan Trabzonspor'u bu akıl-ilim eksikliği yüzünden korkarım heba edecek...

Allah akıl, ama gerçekten AKIL versin. Akıl fikir demiyorum. Çünkü boş fikir sahibi çok romatik var bizim şehrimizde.

Herkesin mevlid kandili mübarek olsun.
        Rabbim ilimden imandan ayırmasın.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          burada mönchenglacbah lucıen favre ile yollarını ayırdığı gün yazmıştım hemen bu adamın peşine takılalaım diye benim en büyük hoca adayımdir tam bizlik hoca karadeniz insanını yansıtıyor
          Favre, Magath, Bielsa gibi bir çok yabancı Hoca ile görüşülüyormuş.

Yönetimin önceliği yabancı Hoca imiş.

Ancak hiçbiri olmazsa yerli olarak tek seçenek olan YANAL'a dönülecekmiş.

İnşallah iyi bir yabancı Hoca gelir.

Bu hafta işi bitirir USTA Başkan ve kampa yetiştirir.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Ersun hoca gelmeyecek galiba.
            Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• adminlerim kankam deep blue neden ceza aldı. .kankam geçmiş olsun .içerden bir isteğin varsa mesaj atman yeterli.

valla üzüldüm.yeni gördüm.

deep blue gibiler ceza almamalı.
              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 22:48.

Yorum

• Ben oyumu Yanal'dan yana kullanmıştım fakat ''Diğer'' demek istiyorum.

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersunu istemeyenlerin aklından şüphe ederim
                  Bu yorumun mantıklı açıklaması olduğunu düşünmüyorum.

Evet anket sonuçlarına göre 171 kişinin aklından şüphe edebilirsiniz.

Yorum

• daha oyumu vermedim ersunamı luceskuyamı versem oyumu daha karar veremedim.

Yorum

• Bu akşamki maçtan sonra Lucescu gelmesin.Trapezunt doğru demişti.Biz bu 22-24-32-14 gibilere zor dayanıyoruz.Lucescu kalpten gider Allah korusun.Douglas Costadan 32 no ya.Takım zaten garip haberlerle gündem oluyor bir de tdsi öldü diye çıkmasın.
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• trabzonajans ilginç bir haber yapmış ersun yanal ile başkanın görüşmesi konusunda.

Trabzonspor'da teknik direktör konusundaki gündem devam ederken TrabzonAjans.com Ersun Yanal ile Bordo Mavili yöneticilerin İstanbul'da yaptıkları toplantının detaylarına ulaştı.

Buna göre Başkan Muharrem Usta, Ersun Yanal'ı arayarak yemeğe davet etti. Yanal bu daveti kabul ederek yemeğe katıldı. Ancak tecrübeli teknik adam ilk şoku ortama girince yaşadı. Çünkü Muharrem Usta ile birlikte 6-7 yönetici daha kendisini bekliyordu. Görüşmenin özel nitelikte olacağını düşünen Yanal bu durumdan rahatsız olsa da tavrını başlangıçta belli etmedi. Ancak zaman ilerledikçe sohbet ilginç bir boyuta taşındı.

Bordo Mavili yöneticiler adeta kendisinin Trabzonspor'da görev yaptığı dönemi sorgulamaya başlayınca Ersun Yanal gerildi. Yöneticilerin aldığı ve gönderdiği futbolcularla ilgili sürekli soru sorarak, yorum yapmaları ortamda Yanal adına buz gibi bir havanın esmesine neden oldu.

Toplantıdan sonra Yanal yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi ve yakın çevresine bu koşullarda Trabzonspor'da görev yapmasının zor olduğunu seslendirdi.

Bu aşamadan sonra Trabzonspor - Yanal iletişiminin nasıl devam edeceği merakla beklenmeye başlandı.
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• DEEP BLUE mapusada düşsen kalbim seninle kankam.sayılı gün çabuk geçer yokluğunu çok hissedicez.

not=sordum cevap alamadım kim delirtti seni acaba.

bende bulaşıyımda benide atsınlar içeri.

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersunu istemeyenlerin aklından şüphe ederim
                            Bunca delinin arasında bu kadar üstün Zekayla bulunmak zor olmuyor mu?
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• yabancıı hoca olacaksa lucıen favde yerli olacaksa ersun yanal hoca adaylarımdır.

Yorum

• Ersun gelmesin 2 kere geldi ikisindede oynattığı futbolu beğenmedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X