Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• A veya B isimden cok cok önemlisi, felsefe, sistem ve planlamadir. Ondan sonra A veya B ismi olmus bence pek önemi yok...
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Mustafa
      Douglas
      Aykut

ile devam edip şampiyon olacağım diyen her başkan ve Hoca yalan söylüyordur.
      Gün gün iyi , genelde kötü olan bu oyuncular ile yola başlamak intihardır.
      Mustafa'yı az çok severim nedeni ise Trabzonspor'lu olmasıdır ama Büyük takımın as stoperi olamazsın. Kusura bakma
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kamuoyu ne yöne gidiyor, dan sonrasını okumazdım eğer başa koysaydın. Gel beriden gelmeye devam et.
        helal olsun sana o zaman sen önden gitmeye devam et...ben olduğum yerdeyim

Yorum

• Lucescu isminin sadece bir reklam ismi olduğunu üdşünüyorum. Keşke gelse ama sanmıyorum.
          Tek alternatifim var Ersun yanal ama uzun süreli kontrat. Kontratta istifa eden tazminat öder maddesi de konmalı)
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu isminin sadece bir reklam ismi olduğunu üdşünüyorum. Keşke gelse ama sanmıyorum.
            Tek alternatifim var Ersun yanal ama uzun süreli kontrat. Kontratta istifa eden tazminat öder maddesi de konmalı)
            Son dakika:Ersun Yanal isi olmamis hepimizin gözü aydin.

Kaynak:Baris Yurduseven
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Barış, Ersun olmayacak yazdıysa olma ihtimali daha da arttı demektir
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Lucescuyla anlaşıldı, buna göre strateji oluşturuldu, seçim kazanıldı, Trabzondan birileri aradı gelme dedi Lucescuya, onun da kafası karıştı, hatta belki de vazgeçme aşamasına geldi, yönetim de böylece ters köşe olmuş oldu. enteresan...

Lucescunun planlamalarını değistirecek kadar dikkate aldığı, sözlerinden etkilendiği acaba kimdir bu Trabzondaki kişiler? gerçekten merak ettim.

Aralarında nerdeyse baba-oğul ilişkisi olmasına rağmen Sadri Şenerin bizzat gelme dediği Şota, para-hurma ilişkisini tercih ederek takımın başına gelmişti...
                There is no spoon...

Yorum

• Aynı şartlarda luce mi ersun mu dense herkes luce ister,
                  Ama iş Ersun ile 3 yıl mı luce ile 1 yıl mı olursa ben kim olursa olsun 3 yıl istikrar olacak hocayı tercih ederim.
                  Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                  İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Duyumcular birbirlerine dustu hulologgg...
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son dakika:Ersun Yanal isi olmamis hepimizin gözü aydin.

Kaynak:Baris Yurduseven
                      Niye gözümüz aydın abi.....Gelebilecek en iyi yerli şuan.....Camiayı tanıyor....Herşeyden öte takımı tanıyor.....Lucescu olmayacaksa 1 dakika bile kaybetmeden takımın başına getirilmeli...

Yorum

• Bir şey sorabilir miyim ?Neden Lucescunun oğluyla gelmesi fikrine bu kadar soğuk bakılıyor ?Oğlu bu kadar kötü mü ? Kariyeriyle birlikte oynattığı oyun hakkında yorum yapsanız da ona göre tartışsak böyle havada kalıyor.

Bence oğluyla gelmesi tam aksine plan proje göstergesi.
                        En son gabriel omar tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 12:39.

Yorum

• Facebook'daki YKO sayfasına göre görüşülen 4 yabancı teknik direktör ile de anlaşılamazsa, Kasımpaşa Maçı sonrası Ersun Yanal imzayı atacakmış.

4 Yabancı Teknik Direktör ; Lucescu , Magath , Favre, Bielsa
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir şey sorabilir miyim ?Neden Lucescunun oğluyla gelmesi fikrine bu kadar soğuk bakılıyor ?Oğlu bu kadar kötü mü ? Kariyeriyle birlikte oynattığı oyun hakkında yorum yapsanız da ona göre tartışsak böyle havada kalıyor.

Bence oğluyla gelmesi tam aksine plan proje göstergesi.
                            Trabzonspor saltanat mı ki oğlunu tahta geçirecek Trabzonspor'a odaklanacaksa gelsin başımızın üstünde yeri var da banane oğlundan...
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seçim olması bile meçhulken seçimin olacağını hatta zannedilenin aksine başkanın değişeceğini falan söylemekte hep kamuoyunun yönü, hatta 200 fark olmuşken seçimde, forum allak allak üzülürken telaş etmeyin, demekte hep kamuoyu yönü. Hep. Ya da diğer zırlası. Hayır, adam tribünde futbolcu var diyen adam, ben bile o kadar gitmemiştim ileri. Hadi onu geçtim bizatihi Muharrem Usta'dan bilgi aldığını söylüyor

..... is coming.
                              Rastlamışken sormak istedim.

Siz birkaç gün önce akşam üzeri yapılacak toplantı sonrası yeni teknik direktörün ismini kesin olarak açıklayacağınızı duyurmuştunuz diye hatırlıyorum.

İsim sormayacağım ama en azından kesin belli oldu mu, bunu söyleyebilir misiniz? Kim olursa olsun artık bir isimle anlaşmış olmalılar bugüne kadar.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niye gözümüz aydın abi.....Gelebilecek en iyi yerli şuan.....Camiayı tanıyor....Herşeyden öte takımı tanıyor.....Lucescu olmayacaksa 1 dakika bile kaybetmeden takımın başına getirilmeli...
                                Defalarca yazildi burada Trabzon sehrine uymuyor.

Yanal sevdasından vazgecin artik hersey hocalik ta bitmiyor gittigin sehri benimseyeceksin.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X