Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o lucescu buraya gelecek diyen arkadaş vardı o nerde ersun yanal ismi çok geçince adam formumu bıraktı

Yorum

• ersun yanal takımı geniş oynatır,
      yayar sahaya en uçtan en uca...
      cardozoyla yumlunun arasında misal en az 100 metre olur,
      he ersun takımında ne cardozo olur ne de aslında hayatta yumlu cardozo ya bu kadar yakın olmalıdır, ayrı konu...
      ama ben geniş oyunu sevmem şahsi olarak,
      Trabzonspor un böyle oynamasını da pek istemem doğrusu,
      baskılı, rakibi şişeye koyan takım isterim, çıkarmayan...
      ersun son döneminde bilmemkimi sahaya yaydı koyun gibi,
      elindeki ve yanındaki adamlar, mutluluk derecesi falan hep vasat ve altıydı...
      ne bileyim işte, kafam karışık ersun hoca ile...

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şehri kulubü takımı olduğu gibi kanıksayamamış para için gelen birinin tripleriyle uğraşak zamanımız yok sürekli bahane üreten biriyle de

Çok ısrar edildi geldim ama takım eksikti istediklerim transfer edilmedi şehir ve camia çok yıkıcı falan fıstık...
        ersun zaten bedavaya geliyor. Aynı zamanda inanılmaz Trabzonspor aşığı biri öyleki '' mutluluk fenerbahçede olmaktır '' diye twitini bile halen daha saklıyor silme gereği duymuyor.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle bosta olan hocalara baktim. En iyi secim bence Nuno Espirito Santo olur. Tercih ettigi sistem 4-3-3 yada ofansif bir 4-2-3-1. Cardozoyu en optimal bir sekilde kullanir. Tabi zor bir tercih ve bize gelecegini sanmiyorum, ama henüz 40 yasinda ve M.Usta ile iyi bir istikrar yakalayabiliriz diye düsünüyorum.
          Geçen sezon Valenciada iyi iş çıkarmıştı bence olabilir iyi futbol oynatıyor.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Son iki gündür yazılanlarla birlikte şayet bahsedildiği gibi doğruysa Usta yönetiminin Hacıosmanoğlu yönetiminden hiçbir farkı yok. Anlattığın onca projeni, iş akışını, başarı kıstasını salakça bir sosyal medya deneyine göre şekillendireceksen vizyon, misyon işini bir kenara bırakmak lazım. Sosyal medyada parlayan futbolcuları transfer etme devrinden sosyal medyada parlayan teknik direktör devrine geldiğimizi zannediyor arkadaşlar. Birde algı yönetimi kısmı var. Tam özürlü işi. Ancak bu kadar mesnetsiz bir yafta olabilir. Bilmem kim hoca ile anlaşılmış ama şaşırtmaca olsun diye bir başkası ile anlaşıldı gibi hava yapalım, falan filan. Doğum günü süprizi mi bu.

Lucescu 1 sene değil 2 sene kendi takımın başında durmayı kabul etseydi zaten gelirdi. Hami'de yarım sezonluğuna takımın başına geçerdi. Yok öyle bir şey. Oğlum gelsin diyor adam, yetişsin.

Hayal satmayın, Ersun ile İstanbul'da yapılan görüşme ile ön anlaşma imzalandı. Oradan dönmez o iş.
            En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 12:13.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son iki gündür yazılanlarla birlikte şayet bahsedildiği gibi doğruysa Usta yönetiminin Hacıosmanoğlu yönetiminden hiçbir farkı yok. Anlattığın onca projeni, iş akışını, başarı kıstasını salakça bir sosyal medya deneyine göre şekillendireceksen vizyon, misyon işini bir kenara bırakmak lazım. Sosyal medyada parlayan futbolcuları transfer etme devrinden sosyal medyada parlayan teknik direktör devrine geldiğimizi zannediyor arkadaşlar. Birde algı yönetimi kısmı var. Tam özürlü işi. Ancak bu kadar mesnetsiz bir yafta olabilir. Bilmem kim hoca ile anlaşılmış ama şaşırtmaca olsun diye bir başkası ile anlaşıldı gibi hava yapalım, falan filan. Doğum günü süprizi mi bu.

Lucescu 1 sene değil 2 sene kendi takımın başında durmayı kabul etseydi zaten gelirdi. Hami'de yarım sezonluğuna takımın başına geçerdi. Yok öyle bir şey. Oğlum gelsin diyor adam, yetişsin.

Hayal satmayın, Ersun ile İstanbul'da yapılan görüşme ile ön anlaşma imzalandı. Oradan dönmez o iş.
              Teşekkürler.
              diğerlerinden farklı...öteki...
              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Son iki gündür yazılanlarla birlikte şayet bahsedildiği gibi doğruysa Usta yönetiminin Hacıosmanoğlu yönetiminden hiçbir farkı yok. Anlattığın onca projeni, iş akışını, başarı kıstasını salakça bir sosyal medya deneyine göre şekillendireceksen vizyon, misyon işini bir kenara bırakmak lazım. Sosyal medyada parlayan futbolcuları transfer etme devrinden sosyal medyada parlayan teknik direktör devrine geldiğimizi zannediyor arkadaşlar. Birde algı yönetimi kısmı var. Tam özürlü işi. Ancak bu kadar mesnetsiz bir yafta olabilir. Bilmem kim hoca ile anlaşılmış ama şaşırtmaca olsun diye bir başkası ile anlaşıldı gibi hava yapalım, falan filan. Doğum günü süprizi mi bu.

peki vizyon dediğiniz şey seçim süresi boyunca luce veya onun ayarında hoca diyip seçildiktne sonra ersun yanalı getirmek mi ? Böyle bişey mi vizyon ? Ayrıca taraftarın görüşünü etkili olması nezamandan beri suç oldu başkan taraftarı dikkat almayacaksa bu takım kim için oynayacak topçular para kazansın diyemi ?

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  peki vizyon dediğiniz şey seçim süresi boyunca luce veya onun ayarında hoca diyip seçildiktne sonra ersun yanalı getirmek mi ? Böyle bişey mi vizyon ? Ayrıca taraftarın görüşünü etkili olması nezamandan beri suç oldu başkan taraftarı dikkat almayacaksa bu takım kim için oynayacak topçular para kazansın diyemi ?
                  6 ay önce prensip anlaşmasına vardığın adama bizatihi şehrinden baskı uygulanıp, buraya gelme demek ne oluyor?

Ek olarak 100 Milyon dolar kısmı doğru değil ama Trabzonspor için önemli bir miktar transfer bütçesi talebi var. 2 sene gel ayarlayıp deniyor, olmaz 1 sene ben diyor.
                  En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 12:18.

Yorum

6 ay önce prensip anlaşmasına vardığın adama bizatihi şehrinden baskı uygulanıp, buraya gelme demek ne oluyor?
                    kim o baskı uygulayan söyleyinde bizde kim bu takımın dostu kim düşmanı bilelim her gelen kandırmasın bizi neyin ne olduğu çıksın ortaya.

Ayrıca lucenin alternatifi ersun mu ? mercedes pahalı geldi gel bi fiat bakalım o da baya donanımlı gibi bişey olmadımı bu sizce ?

Yorum

çok şeye cevap veririm ama boş konuşuyorsun...dirke oğlum yetişsin demiyor sürdürülebilir başarıyı yakaladığım anda arka plana geçerim diyor.....zaten başarının yönetimsel olduğunu düşünüyorki bunda haklı...sosyal medyayı kullanması ve traftarlara önem vermesi seni rahatsız etti sanırım ...genel bir değerlendirme aldı.. kendide fikri vardı onunla eşleştirdi ve kararını verdii.. kusura bakma ben senin gibi duruma bakım kamaoyu ne yönde gidiyor ben ona göre yorum yapamıyorum...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada Kasımpaşa maçından önce hoca açıklanır diye bekleyenler, BBG evindeki uşakla kızın evlenmesini beklesin daha iyi...
                        Abi hocanın şimdi açıklanmasında nasıl bir sakınca var......Takımın başındaki hoca zaten her maç sonrası gidecem de gidecem diyor başka da bir şey demiyor....
                        Evet Lucescu'yu istiyorum.....AMA..... Eğer söylenildiği gibi bizi oğlu için istiyorsa, Oğlu için proje olarak görüyorsa uğraşılmasın lütfen....Zaman kaybı....

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok şeye cevap veririm ama boş konuşuyorsun...dirke oğlum yetişsin demiyor sürdürülebilir başarıyı yakaladığım anda arka plana geçerim diyor.....zaten başarının yönetimsel olduğunu düşünüyorki bunda haklı...sosyal medyayı kullanması ve traftarlara önem vermesi seni rahatsız etti sanırım ...genel bir değerlendirme aldı.. kendide fikri vardı onunla eşleştirdi ve kararını verdii.. kusura bakma ben senin gibi duruma bakım kamaoyu ne yönde gidiyor ben ona göre yorum yapamıyorum...
                          Kamuoyu ne yöne gidiyor, dan sonrasını okumazdım eğer başa koysaydın. Gel beriden gelmeye devam et.

Yorum

• Ersun Yanal hakkında ağır idmanlar yaptırdığı söylenir hep. Hatta Eskişehirin başındayken Ediz Bahtiyaroğlu kalp krizi geçirip vefat etmişti bazıları bundan Ersun Yanalın ağır idmanlarını sorumlu tutmuştu. Benim anlamadığım bu kadar ağır idman yaptıran adamın bizim oyuncular tarafından sevilmesi garip geldi normalde oyuncular sevmez böyle hocaları.

Edit: Manisanın başındayken Meduna olayı var bide onu unuttum.
                            En son Arda' tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 12:28.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Lucescu ile başarısız olmanın vereceği zarar= Ersun ile başarısız olmanın vereceği zarar*100

Ben başta lucescu olsun istiyordum. Ama konuşulanlar beni korkuttu.

Yorum

• Seçim olması bile meçhulken seçimin olacağını hatta zannedilenin aksine başkanın değişeceğini falan söylemekte hep kamuoyunun yönü, hatta 200 fark olmuşken seçimde, forum allak allak üzülürken telaş etmeyin, demekte hep kamuoyu yönü. Hep. Ya da diğer zırlası. Hayır, adam tribünde futbolcu var diyen adam, ben bile o kadar gitmemiştim ileri. Hadi onu geçtim bizatihi Muharrem Usta'dan bilgi aldığını söylüyor

..... is coming.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X