Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu hatunlar meselesi bence sinirsiz abartildi
    bu iho yönetimi etrafinda hic kimsenin nami sag cikmadi
    ersun hocadaki para bende olsa ve ben hovarda olsam, oturma odamda organize ettigim partilerin yaninda freddy mercurynin dünyaca ünlü partyleri 5 yasindaki bebenin dogumgününe benerdi
    neden okadar zahmete kendini soksun
    fredie deme bi insan bu kadar mi erken ölürrrr

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her şey, dünya kor halindeki bir yıldızken başladı...
      abi birak bu romantizmayi

bu adam nesinlen tavladi seni
      nedir bu gördügün isik
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ersun gelirse ilk kötü sonuçta burada yazılacak yorumları görür gibiyim.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Böyle bosta olan hocalara baktim. En iyi secim bence Nuno Espirito Santo olur. Tercih ettigi sistem 4-3-3 yada ofansif bir 4-2-3-1. Cardozoyu en optimal bir sekilde kullanir. Tabi zor bir tercih ve bize gelecegini sanmiyorum, ama henüz 40 yasinda ve M.Usta ile iyi bir istikrar yakalayabiliriz diye düsünüyorum.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Ben oyumu yabancı teknik direktör ile herhangi bir başarı yakalamamızın mümkün olmadığını düşünerek verdim. Lucescu iyidir hastır. Mourinho da öyle ama ikisi de bizde başarılı olamaz kanaatindeyim.
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Yabancı hocanın bizde başarılı olacağının başarısı var mı oysa Ersun yanal takımı şehri eksikleri kimlerin alınması gerektiğini biliyor yeni gelecek adam uyumdu şehri beğenmemeydi kıldı tüydü uğraş dur
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Sota gibi bir vasıfsızı,hocalıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir adamı destekleyen camia ersuna burun kıvırıyor çok ilginç.Hemşerim eskişehir zorla yenebilen takımına pardan kim gelecekti morinho mu?Bunun hesabını ilkokul mezununu seç riğiniz gün kendinize soracaktınız ustaya değil .
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

abi birak bu romantizmayi

bu adam nesinlen tavladi seni
                  nedir bu gördügün isik
                  Selçuk bu konuda 8 yıldır yazdığım en az 300 yazının ve BMN radyoda yaptığım 5 saatlik yayının özetini istiyorsun kardeşim. Teknik olarak buna vaktim yok.

İyi hocadır, çapkındır filan işte...

Yorum

• Ersun için alemci deniliyor herkes bu kozu kullanarak genelleme yapıyor
                    Geçen sene ersun vardı ve buradakilerin hepsi ekici nin ayağına bakıyordu
                    3-0 gs maçından sonra 20-25 hafta hep geri giden trabzonspor izledim
                    Madem ersun ilizyonist, ekici nin ayağına bakana kadar ersun a baksaydınız
                    Ooo ersun gelecek erkan şov yapacak
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Bu arada Kasımpaşa maçından önce hoca açıklanır diye bekleyenler, BBG evindeki uşakla kızın evlenmesini beklesin daha iyi...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun gelirse ilk kötü sonuçta burada yazılacak yorumları görür gibiyim.
                        Yok yok sotaya nasıl dayandıysanız ersunada hayli hayli dayanırsınız.Lucescu gelince yumluyu olağanüstü bir stopermi yapacak veya yusufu caner mı yapacak.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

bu hatunlar meselesi bence sinirsiz abartildi
                          bu iho yönetimi etrafinda hic kimsenin nami sag cikmadi
                          ersun hocadaki para bende olsa ve ben hovarda olsam, oturma odamda organize ettigim partilerin yaninda freddy mercurynin dünyaca ünlü partyleri 5 yasindaki bebenin dogumgününe benerdi
                          neden okadar zahmete kendini soksun
                          Ersun hoca tercihinin öne çıkmasının nedeni taraftarların iyi futbol güzel futbol görmek istemesidir. O açıdan bakınca ben Lucescu'yu istemeyenlerdenim. Güzel futboldan ziyade sonuç odaklı oynatıyor. BJK vs GS yıllarında taraftarlar hep bu konudan şikayetçiydi. Hatta GS'yi şampiyon yaptıktan sonra sırf bu yüzden adamı gönderdiler. Terim'i getirdiler gelen gideni aratmıştı. Biz şampiyonluk için ilk ayağı tamamladık aklı başında ne yaptığını bilen bir yönetimi göreve getirdik. O yönetim şimdi aklı başında bir hoca getirecek, yine aklı başında futbolcular ile iyi futbol oynayıp aklı başında bir statta aklı başında taraftarlar ile yürüyeceğiz inşallah
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ben bu ''yabancı teknik direktör başarılı olamaz'' cümlesini anlamıyorum.Bu güne kadar nasıl yonetildiğimiz ortada hatta Türkiye de ki diğer klupler içinde aynı durum.Bu gelen yabanci hocalarin nasil yönetimlerle calişdıgını da gördük.Ne diyoruz ilk defa klübü tam profosyonel olarak yonetebilecek vizyon sahibi bir yönetimimiz oldu. E ozaman olur efendim bal gibi de olur.Böyle bir yönetimle yabancı hoca da başarılı olur.
                            En son guarin tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 12:00.
                            BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Şehri kulubü takımı olduğu gibi kanıksayamamış para için gelen birinin tripleriyle uğraşak zamanımız yok sürekli bahane üreten biriyle de

Çok ısrar edildi geldim ama takım eksikti istediklerim transfer edilmedi şehir ve camia çok yıkıcı falan fıstık...
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun hoca tercihinin öne çıkmasının nedeni taraftarların iyi futbol güzel futbol görmek istemesidir. O açıdan bakınca ben Lucescu'yu istemeyenlerdenim. Güzel futboldan ziyade sonuç odaklı oynatıyor. BJK vs GS yıllarında taraftarlar hep bu konudan şikayetçiydi. Hatta GS'yi şampiyon yaptıktan sonra sırf bu yüzden adamı gönderdiler. Terim'i getirdiler gelen gideni aratmıştı. Biz şampiyonluk için ilk ayağı tamamladık aklı başında ne yaptığını bilen bir yönetimi göreve getirdik. O yönetim şimdi aklı başında bir hoca getirecek, yine aklı başında futbolcular ile iyi futbol oynayıp aklı başında bir statta aklı başında taraftarlar ile yürüyeceğiz inşallah
                                ins. bukadar basit hedefe gideriz

ben halen kendi dizimize bu kez kim sikacak düsüncesindeyim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X