İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey, dünya kor halindeki bir yıldızken başladı...
bu adam nesinlen tavladi seni
nedir bu gördügün isik"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Böyle bosta olan hocalara baktim. En iyi secim bence Nuno Espirito Santo olur. Tercih ettigi sistem 4-3-3 yada ofansif bir 4-2-3-1. Cardozoyu en optimal bir sekilde kullanir. Tabi zor bir tercih ve bize gelecegini sanmiyorum, ama henüz 40 yasinda ve M.Usta ile iyi bir istikrar yakalayabiliriz diye düsünüyorum.
Yorum
-
Ben oyumu yabancı teknik direktör ile herhangi bir başarı yakalamamızın mümkün olmadığını düşünerek verdim. Lucescu iyidir hastır. Mourinho da öyle ama ikisi de bizde başarılı olamaz kanaatindeyim.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Sota gibi bir vasıfsızı,hocalıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir adamı destekleyen camia ersuna burun kıvırıyor çok ilginç.Hemşerim eskişehir zorla yenebilen takımına pardan kim gelecekti morinho mu?Bunun hesabını ilkokul mezununu seç riğiniz gün kendinize soracaktınız ustaya değil .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi birak bu romantizmayi
bu adam nesinlen tavladi seni
nedir bu gördügün isik
İyi hocadır, çapkındır filan işte...
Yorum
-
Ersun için alemci deniliyor herkes bu kozu kullanarak genelleme yapıyor
Geçen sene ersun vardı ve buradakilerin hepsi ekici nin ayağına bakıyordu
3-0 gs maçından sonra 20-25 hafta hep geri giden trabzonspor izledim
Madem ersun ilizyonist, ekici nin ayağına bakana kadar ersun a baksaydınız
Ooo ersun gelecek erkan şov yapacak“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun gelirse ilk kötü sonuçta burada yazılacak yorumları görür gibiyim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hatunlar meselesi bence sinirsiz abartildi
bu iho yönetimi etrafinda hic kimsenin nami sag cikmadi
ersun hocadaki para bende olsa ve ben hovarda olsam, oturma odamda organize ettigim partilerin yaninda freddy mercurynin dünyaca ünlü partyleri 5 yasindaki bebenin dogumgününe benerdi
neden okadar zahmete kendini soksunBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Ben bu ''yabancı teknik direktör başarılı olamaz'' cümlesini anlamıyorum.Bu güne kadar nasıl yonetildiğimiz ortada hatta Türkiye de ki diğer klupler içinde aynı durum.Bu gelen yabanci hocalarin nasil yönetimlerle calişdıgını da gördük.Ne diyoruz ilk defa klübü tam profosyonel olarak yonetebilecek vizyon sahibi bir yönetimimiz oldu. E ozaman olur efendim bal gibi de olur.Böyle bir yönetimle yabancı hoca da başarılı olur.En son guarin tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 12:00.BiZe HeRyEr TrAbZoN
Yorum
-
Şehri kulubü takımı olduğu gibi kanıksayamamış para için gelen birinin tripleriyle uğraşak zamanımız yok sürekli bahane üreten biriyle de
Çok ısrar edildi geldim ama takım eksikti istediklerim transfer edilmedi şehir ve camia çok yıkıcı falan fıstık...ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hoca tercihinin öne çıkmasının nedeni taraftarların iyi futbol güzel futbol görmek istemesidir. O açıdan bakınca ben Lucescu'yu istemeyenlerdenim. Güzel futboldan ziyade sonuç odaklı oynatıyor. BJK vs GS yıllarında taraftarlar hep bu konudan şikayetçiydi. Hatta GS'yi şampiyon yaptıktan sonra sırf bu yüzden adamı gönderdiler. Terim'i getirdiler gelen gideni aratmıştı. Biz şampiyonluk için ilk ayağı tamamladık aklı başında ne yaptığını bilen bir yönetimi göreve getirdik. O yönetim şimdi aklı başında bir hoca getirecek, yine aklı başında futbolcular ile iyi futbol oynayıp aklı başında bir statta aklı başında taraftarlar ile yürüyeceğiz inşallah
ben halen kendi dizimize bu kez kim sikacak düsüncesindeyim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum