Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=25556]The Ciks[/MENTION]

katılıyorum lakin bu forumda anket açmak çok zor herhalde

Yorum

• Ersun Yanal ile ikinci defa bir araya gelindi ve bu transfer gerçekleşmek üzere. Ali Çil
      Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne olmuş görüşme, olmamış mı?
        Bunlar paylasildi:

Yönetim Ersun Yanal'la her konuda anlaştı ama gelen aşırı tepkiler üzerine açıklamakta tereddüt ediyorlar.Yönetim her ihtimale karşı yabancı bir teknik direktör ilede temas halinde. (YKO)

Ersun Yanal'ın ikna edildiği yerler de var kafasın da soru işareti olan sıkıntılarda.
        Bu akşam için "kesin" tabirini kullanmak erken olur. Çok çok yakın olduğunu ise çok rahat söyleyebiliriz..
        Olacak herhangi bir önemli gelişmede sizleri bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.. (Gündem Trabzonspor)

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üstadım bu bodrum modrum işleri faso fiso orası kesin de şu metin korkmaz ile ersun hocanın muhabbet boyutu nedir acaba?

Tabi ki her dedikoduya cevap verilmez ama transfer işleri futbolun en pis tarafı ve çok laf dönüyor.
          Oyuncu bakarken karşına bir menajer çıkıyor. Bakıyorsun, birileriyle dirsek temasında. Elini mahkum etmek için medyada haberler uçuşturuluyor, eski futbolculardan olumlu referanslar yağıyor. Sonra karşına sıradan bir oyuncu ve yüklü bir bilanço çıkıyor. Bu fiyata değer mi? "Bas parayı al" diyorlar. Para benim mi... Trabzonspor'un. Hesabını kim verecek? Çıkmış bana oyuncu tavsiye ediyor. Hadi lan, ömründe kaç kez seyrettin adamı?
          15 Mart 2009'da kendisinden dinledim..
          En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 23:11.

Yorum

• Kondüsyon salonu için istekleri olmuş. Yardımcılardan biri konusunda tam netlik sağlanmadı. Ana hatlar da problem yok. Büyük ihtimalle hafta sonu açıklanır. (Tahmin)

Yorum

• Son Dakika Bilgisi
              Ersun taraftarlamız Merak etmesin Kestirip Geliyorum Rahat olsunlar artık yok dedi
              ultra garanti Yaşasın

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunlar paylasildi:

Yönetim Ersun Yanal'la her konuda anlaştı ama gelen aşırı tepkiler üzerine açıklamakta tereddüt ediyorlar.Yönetim her ihtimale karşı yabancı bir teknik direktör ilede temas halinde. (YKO)

Ersun Yanal'ın ikna edildiği yerler de var kafasın da soru işareti olan sıkıntılarda.
                Bu akşam için "kesin" tabirini kullanmak erken olur. Çok çok yakın olduğunu ise çok rahat söyleyebiliriz..
                Olacak herhangi bir önemli gelişmede sizleri bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.. (Gündem Trabzonspor)

Kahkaha attım.

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca Senol gelsin ne dersin?
                  Hanlar Hanı Han Bayundur, bu sefer güldürmedi...

Yorum

• Aziz harbi güçlü adammış.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son Dakika Bilgisi
                      Ersun taraftarlamız Merak etmesin Kestirip Geliyorum Rahat olsunlar artık yok dedi
                      ultra garanti Yaşasın
                      Güldürdü
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bir de mimar abim söyleme sıkıntı oluyor demişti ama üzerinden zaman geçti, affına sığınarak söylüyorum. Ersun hoca akyazıya yapılan kamp eğitim merkezi binasının takıma uygun hale getirilmesi işinde bizzat çalışmış hatta kendisi bile çizimler yapıp o ekibe öneriler sunmuş -çizimi de iyi imiş-

Yani adamın kafası burda değildi gibi eleştiriler tamamen bu algı operasyonunun sonucunda ortaya çıkan şeyler. Adam kulübün geleceği ile bile ilgilenmiş, kaldı ki takımla ilgilenmesin.

Propagandalara alet olmayalım arkadaşlar, analitik düşünmeye çalışalım. Sonuçta bir karara varalım. Ama bu gezme-tozma, Bodrum -İstanbul olaylarının kararımızı etkilemesine izin vermeyelim.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kondüsyon salonu için istekleri olmuş. Yardımcılardan biri konusunda tam netlik sağlanmadı. Ana hatlar da problem yok. Büyük ihtimalle hafta sonu açıklanır. (Tahmin)
                          tekke'yi yanına alma ihtimali var mı? yoksa gereksiz bir hamle mi olur?

Yorum

Yalandır. 46 defa gitmiştir. Her seferinde 5 gün kalmıştır.
                            abi bugünki görüşme noldu . Bir karara varamadılar mı ?

Yorum

Kondüsyon salonu için istekleri olmuş. Yardımcılardan biri konusunda tam netlik sağlanmadı. Ana hatlar da problem yok. Büyük ihtimalle hafta sonu açıklanır. (Tahmin)
                              hah şöyle ya rahatlayalım biraz.. Kondisyon salonu falan istesin abi tabi. Her şeyi istesin ikinci devre çıta gibi adamlar izleyeceğiz..

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hanlar Hanı Han Bayundur, bu sefer güldürmedi...
                                Neyse girmeyelim o konuya Yeni hocamiz hayirli olur insallah.
                                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X