Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal'ın hatırladığım en kötü icraatı Alanzinho'yu aldırmasıdır. Parasının adamı değildi...
    alanzinhoya gelene kadar kaç tane var saymakla bitmez

üstelik alanzinhoya verdiğimiz her kuruş helal olsun, adam kendi başına 2011 sezonunda en az 2 tane maç kazandırmıştı keşke ndoye gibi adamları alacağımıza alanzinho gibi birilerini bulsa

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zokora, Colman ile Burcu vardı, en azından elinde orta sahaya benzer şeyler vardı. Soner ile Ferhat Yazgan ile Fildişi ve Romen milli orta sahalarını kıyaslamayalım şimdi.

Ayrıca ben demedim gel takımın eli ayağı düzgün en skorer hücumcusunu kadro dışı bırak diye. Malouda kadro dışı kaldı kaç maç Şahin i kurtarıcı olarak sahaya sürdük. Bu amatörlük değilde nedir ? Ya Avrupa ya gidemeseydik, ya Sivas yada K.Paşa kazansaydı Avrupa ya onlar gitseydi ? O zaman neler yazılacaktı burada ?

Ömer Şişmanoğlu ile şampiyon olurum diyende bendim... 3. Ligden adam aldıran da bendim, Elazığ ın adamlarını isteyende bendim, Hami değildi.
      Hami nin kötü olması ersun u övülecek adam yapmaz .cardozo yu yedek bırakıp Sefa Yılmaz dan forvet yapan ersun iyi . Burcu dediğini ümit abi duymasın
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Lucescu olmuyorsa ve yabancı olacaksa Michael Laudrup değerlendirmeye alınmalı..

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alanzinhoya gelene kadar kaç tane var saymakla bitmez

üstelik alanzinhoya verdiğimiz her kuruş helal olsun, adam kendi başına 2011 sezonunda en az 2 tane maç kazandırmıştı keşke ndoye gibi adamları alacağımıza alanzinho gibi birilerini bulsa
          Kimler vardı mesela? Ben net hatırlayamıyorum, bazen hangi futbolcu ne zaman alınmıştı birbirine karışıyor

Alanzinho'ya büyük umut bağlamıştık. 5 milyon euro civarı bonservis bedeli vardı yanılmıyorsam. Klasik tabirle "jaja etkisi" beklemiştik ama olmadı...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu olmuyorsa ve yabancı olacaksa Michael Laudrup değerlendirmeye alınmalı..
            1-2 haftaya koemanda piyasaya girer

tek soru bunlarin ersun yanaldan fazlasi ne
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hic sanmam böyle bisey yapacagini
              iho nun hikayesi yüzünden herkes ersunun ekiciyi tutmadigini saniyor
              iho ersunu dediklerini anlayacak egitime sahip degil

tek gercek , ekici sakatken bilen ersun hoca oynatti

ekicide ersun hocaylan karrierini zirveye tasidi
              Abi bu kafadan kurtulmazsa işi zor
              Almanya da neden tutunamadı ortada bence
              Kendine yeteneklerine ihanet ediyor.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• GÜNDEM TRABZONSPOR ‏@GundemTs şimdi8 saniye önce
                Ersun Yanal biraz önce yardımcılarıyla toplantı gerçekleştirdi ve sona erdi. Muharrem Usta - Ersun Yanal bu akşam tekrar bir araya gelecek.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi bu kafadan kurtulmazsa işi zor
                  Almanya da neden tutunamadı ortada bence
                  Kendine yeteneklerine ihanet ediyor.
                  hocasi ne derse onu yapar
                  bencilse burda suc hocadadir
                  arkadas pas vermiyorsan oynatmam dersin, is biter

hocalar böyle oynatiyor adami
                  vur aslanim diyorlar
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 15:33.

Ünal Karaman

Yorum

• şu yazıyı bir okuyun allah aşkına.bunların neyine şeffaflık.ufak hesaplar, niyet okumalar, sıfır profösyönellik.

Yorum

• Fazla zaman kaybetmeye gerek yok, Ersun Yanal gelsin ve kendisine zaman verelim.

Yorum

• laudrup reyiz

Yorum

• Ersun olmamali. Acik ve net sayin renktaşlar.

Yorum

laudrup reyiz
                            troll olanmi

Ünal Karaman

Yorum

laudrup reyiz
                              Off. Mükemmel olur ama ikna etmeside bir o kadar zor olur.

Yorum

• Mourinho Man Utd ile anlaşmışken,Van gaal bize gelmez mi [emoji16]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X