Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam Sinan Engin dedi onu da kolpa o. Sen de duyum diye yeme bizi şimdi
    Robin Hood'un zenginden alıp fakire verişini yanlış anlamış bes belli
    Robin Hocam espiri sakın yanlış anlama

Yorum

• Umarım Sadri Başkan'ın yaptığı hatayı Muharrem Başkan yapmaz.
      Sonuna dek hocanın yanında olurlar.
      Yarım kalan süreç yeniden başlar inşallah.

Çok net o sezon hedef Avrupa kupalarına katılmaktı. Kıl payı şampiyonluk kaçtı. Biz de hocayı kovduk el birliğiyle. O kadro sonra zaten şampiyon oldu.
      2. gelişi ise tarihin en karanlık dönemine denk geldi. Ve benim de gıcık olduğum şb serüveninden sonra geldi. Ancak adam kariyeri için yapması gereken ne ise onu yaptı. Aziz Yıldırım'ın attığı oltaya hiçbir zaman gelmedim gelmem. Atılan iftiralar çok komik ve dayanaksız.

Son söz: Gel ve "süreç başlasın" hoca.

Başkanımız Sadri Şener, basın mensuplarının gündeme yönelik sorularını yanıtladı.

Lige çok iyi transferler yaparak başladıklarını belirten Şener, “Yine çok iyi transferler yaptığımız inancındayım. Çok büyük bir beklenti olmasın diye Avrupa Kupaları’nda oynamayı telaffuz etmiştik. Bir de oyuncularımız strese girmesin istedik. Şampiyonluk parolasıyla lige başlamadık diye şampiyon olamayacağımız anlamına gelmez bu. İnsanlar beklentilerini yükseltmesin istedik. Ama ben içimden şampiyon olacağımıza hep inanıyordum. Yine inanıyorum. Fakat takım içimde uyum eksikliği gibi nedenler oldu. Yönetimden kaynaklı hiçbir problem yok, olmazda. Şu an elimize büyük fırsatlar geçmesine rağmen 47 puanla dördüncü sıradayız. Ama bu demek değildir ki her şey kayboldu. Kabahatli aramak da doğru değil. Mühim olan hataları düzeltmek. Bunun gayreti içerisindeyiz. Bugün kulübümüzün AVEA ile olan toplantısı için Trabzon’da kaldım. Gün içinde teknik heyet ve futbolcularla görüşeceğim. Bir taraftan gelecek yılın, bir taraftan da kalan 8 haftanın planlarını yapıyoruz. Önümüzde Hacettepe maçı var. İşlerimize devam ediyoruz. Küsmek, darılmak yok” dedi.

Teknik heyetle teknik konuları görüşeceklerini dile getiren Şener, “Hocamıza teknik nedenleri soracağız. Herkesin bir görüşü var. Hocamızla neden bu kadar puan kaybettiğimizi konuşacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u neden yenemedik? ‘Şanssızdık, top bizi sevmedi’ gibi cümleleri sevmiyorum. Elimizde geniş bir kadro var. Dar olduğunu kabul etmiyorum. Ya da biz bu oyuncuları yanlış transfer ettik. O da söylenebilir. Hocamızla bunları konuşacağız. Futbolculara da dünkü oyununu sebebini soracağım. Onlar da herhalde bir şeyler derler. Karşılıklı sohbet edeceğiz. Görevimiz bu. En çok ben üzülüyorum. Baş olmak zordur” ifadelerini kullandı.

Fikstüre bakıldığında Trabzonspor’un avantajlı göründüğünü ancak hiçbir maçtan kazanmadan üç puan alınamayacağına da dikkat çeken Şener şunları söyledi: “Bu işin bir de ekonomik yönü var. Kaybettiğimiz her maçta yayın gelirlerimizden 330 bin lira azalma oluyor. Konyaspor, Denizlispor, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakalarında kaybedilen puanlar nedeniyle gelecek olan 1 milyon 150 bin lirayı alamayacağız. Sonuçların parasal kaybı bu. Bir de Lange davası geldi. Yeniden Yargıtay’a müracaat edeceğiz. Zafer diye bir futbolcumuz vardı. Bunun için de 450 bin dolarlık kaybetmeye yüz tutmuş bir davamız söz konusu. Ersen Martin için FIFA’da davamız var. Fenerbahçe’nin Ortega davasına bakan avukata vekalet verdik konuyla ilgili. O parayı almak için uğraşıyoruz. İkinci HES’i aldık o konuda çalışmalarımız var. AVEA ile yeni bir sponsorluk sözleşmesi için görüşmelerimiz olacak. Önümüzde 8 hafta kaldı. Hocamız eleştirilebilir. Biz de eleştirilebiliriz.Ancak hoca konusundaki soruları doğru bulmuyorum. Ligin sonu yaklaşıyor. Değiştirilmesinin doğru olacağını düşünmüyorum. Sekiz hafta var. Sekizini de kazanıp şampiyon olursak bugün söyleyeceğimiz sözlerden pişmanlık duyabiliriz. İlk beş Avrupa’ya gidiyor. Ama biz kulübe maddi anlamda büyük gelirler kazandırmak adına Şampiyonlar Ligi’ni istiyoruz. Rakipler birbirleriyle oynayacak. Kayıplar üzüyor ama umudu kaybetmemeliyiz”
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• yarindan tezi yok ersun hoca yanina tekke getirilsin.5 yil süre verilsin.tabi gercekten Ersun Hoca calismaya niyetliyse.Olmazsa Fatih Tekke ye teslm edilsin takim.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi Ersun gelirse hem tazminat hem de maaş mı yatacak hesabına ne olacak?
          normal renkdas, tekne seyahtleri masrafli olur malum kari kiza gidiyiyor ya

Yorum

• Ersun Yanal geldiğinde ilk mağlubiyet sonrası "bunlar pc ile olacak iş değil" 1.50
            "Sen anca kadınlarla alem yap takım dökülüyor " 1.60
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Mevcut duyumcuların üzerine yenileri de eklenmiş. Şahsen çok mutlu oldum. Nutella'mı aldım duyum bekliyorum şu an. Günlerden pazar, saat gecenin 11'i... Hadi bakalım hangi duyumcu ne yazacak...

Not: Nutella'da eski tad yok sanki...Formülünü değiştirdiler mi acaba...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mevcut duyumcuların üzerine yenileri de eklenmiş. Şahsen çok mutlu oldum. Nutella'mı aldım duyum bekliyorum şu an. Günlerden pazar, saat gecenin 11'i... Hadi bakalım hangi duyumcu ne yazacak...

Abi eski nutella ustaları meydanı boş bırakınca böyle olmuş diyorlar. Biraz devreye girseler diyoruz biz de.. Ah nerede o eski nutellalar..

Yorum

• [MENTION=11753]coolank[/MENTION] da seçimden beri yok.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mevcut duyumcuların üzerine yenileri de eklenmiş. Şahsen çok mutlu oldum. Nutella'mı aldım duyum bekliyorum şu an. Günlerden pazar, saat gecenin 11'i... Hadi bakalım hangi duyumcu ne yazacak...

abi ersun yanal'a göre kadro yazmaya başladım ben.olmayacaksa söyle boşuna umutlanmayayım.

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @coolank da seçimden beri yok.
                      O hala şokta.

Yorum

• Jupp Heynckes yaşıyorsa gelsin bence. Gerçi Lucescu ile aynı yaşta ama
                        8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi ersun yanal'a göre kadro yazmaya başladım ben.olmayacaksa söyle boşuna umutlanmayayım.
                          Ayı çıkabülü, taş düşebülü, herşey olabülü...

Yorum

• Umit abi hos geldin sen yokken bise yazdim herkes ustume geldi)sanirim hoslarina giden turden yazamadim zaten ben bu yazma isini beceremiyorum

Yorum

• Gençler ya gidin çoluk çocuğunuzla sohbet edin, ya ganita başlığına filan takılın, ya da zıbarın... İlk yarının son maçından önce açıklanmaz yeni hoca...

Yorum

• Coolank aradı haberler iyi
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X