Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sürekli sayafayı yeniliyorum hiç yeni gelişme yok . Bugünden beri duyum da yok. Forum ölmüş bugün...

Bari bir şey atayım ortaya da tartışalım )
    Ustanın hiçbir hocayla anlaşamayıp(kendisini tatmin etmezse hiçbiri ) sadi hocayla devam kararı alsa ne olur?
    Bence hiç bir sıkıntı olmaz.Olur yeterki sezon sonu iyi hoca gelsin.Bu arada Hami dense Tolunay Hoca tercihimdir.
    !

Yorum

• Ersun Yanal ile anlasilmış. Çok çok büyük bir tepki olmazsa o işin tamam olduğu söyleniyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Muhammed_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal ile anlasilmış. Çok çok büyük bir tepki olmazsa o işin tamam olduğu söyleniyor.

Nerde söyleniyor?

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu ikiside iyi hoca olabilir.Çünkü futbolculuk hayatın da kazma olanlar dan genelde iyi hoca çıkıyor.Futbolculuk kariyeri iyi olanlar genelde vasat hoca oluyorlar.Maradona Hagi falan
          Süreç başladı bu mesajla
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kasımpaşa maçından sonra yeni hoca açıklanır öncesinde açıklanırsa süpriz olur..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Süreç başladı bu mesajla

yok ya isterse dünyanın en iyi hocası olsun kafa kağıdın da Trabzon yazan hiç kimseyi futbolcu antrenör yönetici hatta hatta malzemeci bile istemiyorum
              !

Yorum

Ersun Yanal ile anlasilmış. Çok çok büyük bir tepki olmazsa o işin tamam olduğu söyleniyor.

Abi şöyle durumlara hastayım. Adam 7 yıl önce üye olmuş ama 15 mesajı var yani yılda ortalama 2 mesajla yazıyor gel de inanma şimdi. Ulan şöyle gizemli bir adam olamadık ya ona yanıyorum.

Yorum

• favorim alman ekoliyle felix magath veya oltmar hitzfeld
                  üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nerde söyleniyor?
                    Gizem oluşturmak gibi bir derdim yok, sadece duyum diyeyim. Ama dedigim gibi büyük bir tepki olmazsa ve son anda çok büyük bir şey olmazsa durum budur.

Yorum

Gizem oluşturmak gibi bir derdim yok, sadece duyum diyeyim. Ama dedigim gibi büyük bir tepki olmazsa ve son anda çok büyük bir şey olmazsa durum budur.

Yok ya gizem derken kötü anlamda söylemedim ama gizem oluşuyor ister istemez Peki ufak ihtimal gerçekleşir ve Ersun yalan olursa en büyük adaylar kimler? Luce yola gelmemiş demek ki..

Yorum

• Bi bizim duyumumuz yok anasini satayim bosuna yasamisiz
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• ben bi duyum söyliym ersun hoca antalyayla anlaşmış diyorlar.
                          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            favorim alman ekoliyle felix magath veya oltmar hitzfeld
                            Etmeyin Felix Wolfburg dışında ne yapmış....Takip etmiyor musunuz?.....Her gittiği takıma dünya para harcatıp enkaz bırakıp kaçtı......Anmayın şu adamı....Alman ekolü diyelim eyvallah....Ama Magath büyük hüsran olur.....

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben bi duyum söyliym ersun hoca antalyayla anlaşmış diyorlar.
                              Hocam Sinan Engin dedi onu da kolpa o. Sen de duyum diye yeme bizi şimdi

Yorum

• Şimdi Ersun gelirse hem tazminat hem de maaş mı yatacak hesabına ne olacak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X