Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız Usta'nın retweet ettiği kişinin twitleri enteresan Usta'ya uyarıda bulunmuş

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Nazim Can abi kutun dolu cevap veremedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hissediyorum evet 500 bin benim kutuda hemne aciyorum
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız Usta'nın retweet ettiği kişinin twitleri enteresan Usta'ya uyarıda bulunmuş
        nasil yani anlayamadim

Yorum

nasil yani anlayamadim

senin mesaj kutunda dolu renkdas

Yorum

nasil yani anlayamadim

Lucescu Lucescu deyip iki galibiyetten sonra Yanal demek...Selefiniz en çok bu zikzaklardan dolayı eleştiriliyordu sayın @ UstaMuharrem

Yorum

yasar abi peki o sampiyon hocA bu lig de neden kovuldu tutunamadi hatirliyo musun yada sikebahce sampiyon olursa pereira kalir mi o klupte bu futbolla

Bir takımı şampiyon yapan hocayı kovan adam salaktır , net. Tarih şampiyon olan takımı yazıyor. Takımlar onca yatırımı şampiyon olmak için yapıyor sonuçta.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi
                bosalttim

eminmisin olmuyor Dostum bir daha dene olmadi birini gönderelim yardima

Yorum

• Simdi ben bi kere ceza aldim yanlis hatirlamiyorsam uyeye hakaretten ne dedigimi de sorgulamadim zaten cok yazi da yazmam bu gece cenem dustu.

Buradaki hic kimsenin art niyetli oldugunu da pek dusunmuyorum ya da dusunmek istemiyorum diyelim

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi
                    gerek yok afrikaya birazcik guneye in suriyede irak da musluman muslumana napiyo gormek yetiyo.O begenmedikleri hayvAnlar bile Leşciler haric birbirinin yavrusuna dokunmazken dibimizde cocuklari bilerek öldürüyorlar

Renktaş yalnız müslüman değil bir din kardeşini bir insanı dahi öldüremez, öldürmemeli. Dinin emirleri gayet açıktır. Yani şu caniler müslüman değil münafıkların ta kendileridir.

Yorum

Renktaş yalnız müslüman değil bir din kardeşini bir insanı dahi öldüremez, öldürmemeli. Dinin emirleri gayet açıktır. Yani şu caniler müslüman değil münafıkların ta kendileridir.
                      Butun dinler Oldurmeyeceksin emreder

yani olayin asli sudur hoca diyor ki erkana ozere rakip baski yaparken yusuf ve cavanda nin onunde rakibi karsilayin ee erkan napiyo basmiyo yuruyo rakip alan buluyo aslinda emredileni herkes harfiyen uygulasa ortada sikinti namina hic bisey kalmiyo

Yorum

• Christoph Daum ne alemde acep. Adamın çok başarılı bir geçmişi ve Alman futbol kültürü var. Sonlara doğru çok bozmuştu gerçi.

Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• yeni hoca ladin olacak, gelsin görelim çocuklar

Yorum

Butun dinler Oldurmeyeceksin emreder

yani olayin asli sudur hoca diyor ki erkana ozere rakip baski yaparken yusuf ve cavanda nin onunde rakibi karsilayin ee erkan napiyo basmiyo yuruyo rakip alan buluyo aslinda emredileni herkes harfiyen uygulasa ortada sikinti namina hic bisey kalmiyo

Sonuç olarak biz burda Erkan'a futbolcu değil diyip giydireceğiz. Yani benim takıldığım nokta çocuk öldüren caniler müslüman olamazlar. Hiçbir platformda da bu adilere müslüman denilmemeli. Yoksa dediklerine aynen katılıyorum.

Yorum

Sonuç olarak biz burda Erkan'a futbolcu değil diyip giydireceğiz. Yani benim takıldığım nokta çocuk öldüren caniler müslüman olamazlar. Hiçbir platformda da bu adilere müslüman denilmemeli. Yoksa dediklerine aynen katılıyorum.
                              nasil ayiklicaz bunu Oldurende tekbir getiriyo oldurulende biri alevi oldugu icin olduruyo-olduruluyo biri sunni oldugu icin olduruyo-olduruluyo

neden katolik-ortodoks-protestan oldurup oldurmuyo (tartisirlar ancak bu infaz olarak gerceklesmeZ)

neyse siyaset-din-mezhep gibi konular futbol gibi degil insanlari yakinlastirmak yerine her zaman uzaklastirir.dost meclisi haric bu gibi ortamlarda da konusulmamalidir.Butun forumdan ozur dilerim

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Christoph Daum ne alemde acep. Adamın çok başarılı bir geçmişi ve Alman futbol kültürü var. Sonlara doğru çok bozmuştu gerçi.
                                crystal meth tedarigi zor oldugu icin dusunmez turkiyeyi diyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X