Yalnız Usta'nın retweet ettiği kişinin twitleri enteresan Usta'ya uyarıda bulunmuş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hissediyorum evet 500 bin benim kutuda hemne aciyorumNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Usta'nın retweet ettiği kişinin twitleri enteresan Usta'ya uyarıda bulunmuş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil yani anlayamadim
senin mesaj kutunda dolu renkdasNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil yani anlayamadim
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasar abi peki o sampiyon hocA bu lig de neden kovuldu tutunamadi hatirliyo musun yada sikebahce sampiyon olursa pereira kalir mi o klupte bu futbolla
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildigerek yok afrikaya birazcik guneye in suriyede irak da musluman muslumana napiyo gormek yetiyo.O begenmedikleri hayvAnlar bile Leşciler haric birbirinin yavrusuna dokunmazken dibimizde cocuklari bilerek öldürüyorlar
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş yalnız müslüman değil bir din kardeşini bir insanı dahi öldüremez, öldürmemeli. Dinin emirleri gayet açıktır. Yani şu caniler müslüman değil münafıkların ta kendileridir.
yani olayin asli sudur hoca diyor ki erkana ozere rakip baski yaparken yusuf ve cavanda nin onunde rakibi karsilayin ee erkan napiyo basmiyo yuruyo rakip alan buluyo aslinda emredileni herkes harfiyen uygulasa ortada sikinti namina hic bisey kalmiyo
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleButun dinler Oldurmeyeceksin emreder
yani olayin asli sudur hoca diyor ki erkana ozere rakip baski yaparken yusuf ve cavanda nin onunde rakibi karsilayin ee erkan napiyo basmiyo yuruyo rakip alan buluyo aslinda emredileni herkes harfiyen uygulasa ortada sikinti namina hic bisey kalmiyo
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonuç olarak biz burda Erkan'a futbolcu değil diyip giydireceğiz. Yani benim takıldığım nokta çocuk öldüren caniler müslüman olamazlar. Hiçbir platformda da bu adilere müslüman denilmemeli. Yoksa dediklerine aynen katılıyorum.
neden katolik-ortodoks-protestan oldurup oldurmuyo (tartisirlar ancak bu infaz olarak gerceklesmeZ)
neyse siyaset-din-mezhep gibi konular futbol gibi degil insanlari yakinlastirmak yerine her zaman uzaklastirir.dost meclisi haric bu gibi ortamlarda da konusulmamalidir.Butun forumdan ozur dilerim
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChristoph Daum ne alemde acep. Adamın çok başarılı bir geçmişi ve Alman futbol kültürü var. Sonlara doğru çok bozmuştu gerçi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum