Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha tovbe acmam konuyu uzatmam��2li 3 lu daldilar bana��
    Hahaa
    Hadi hadi bekliyoruz bak bizim çocuklar işte abi illa ki fikir ayrigi olacak göz kirptim

Yorum

• Nazim abi kavga yok ya biliyosun bizim insani hararet yapiyoruz arada ) sonucta biraz bekleyip soguyunca yola devam ediyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• 3 hocayla anlasildi hangisi olacagini demiyolar siralama var

Yorum

• "Adam doktor, nabız ölçmesi doğal..." Muharrem usta rt ledi. Ersun konusunda taraftarın nabzını ölçtü ama illa da luce diye yorumladım bunu

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            wallaha @Trapezunt reyizin üstüne fazla gidiyorsunuz gibi geldi bana arkadaslar, biraz sakin olalim, her zamanki gibi önümüzde 2 secenek var ve biz kavga dövüs icindeyiz, ama karari seceneklerin sahibi verecek gibi
            arif abiylen ümit abi candir
            trapezunt ve olgun heycan
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arif abi hic ortada yok

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 hocayla anlasildi hangisi olacagini demiyolar siralama var
                Ahahahaha işte Usta farkı yok adam şu olmazsa bu demiyor önce hepsiyle sıralama gözetmeksizin oturup konuşuyor sonra yönetim kurulu ile şartları değerlendiriyor.

peki abi bu 3 isim
                Luce
                Schaaf
                Yanal mı, ya da Yanal'ın yerine bir italyan? Meşhur olan : )

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nazim abi kavga yok ya biliyosun bizim insani hararet yapiyoruz arada ) sonucta biraz bekleyip soguyunca yola devam ediyoruz

+1

İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 hocayla anlasildi hangisi olacagini demiyolar siralama var
                  Dediğim gibi Usta ile projeye hayır diyecek adam yoktur. Maddi durumumuz az iyi olsa Mourinho'yu bile ikna ederdi Baksana dizmiş hepsini sıraya.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ümit abiyi ve Arif abiyi gecenin bu saatinde rahatsiz etmek isteiyorum malum Türkiye de saat 2 ye geliyor nerdeyse, yarin ola hayrola.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Muharrem usta nin son retweete biraz enteresan. Nabız ölçmeyle alakali.

Yorum

• Ersun,Lucescu,bilinmeyen büyük ihtimalle Ersun en son sırada

Yorum

• Dün Usta Yanaldan röportaji esnasinda cok bahsetti indirect olarak, Adam algi isini iyi beceriyor, ipuclari verip belirli kesimlerin nabizlarini yokluyor, olumsuz ise tekrar strateji degisrityor bizim Iho olsa, Age of Empires oynar gibi, dalarda konuya.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaşar abi o öyle olmuyor işte.
                            Kaç yıldır tribünde insanların çektiği eziyete ben şahidim.
                            Futbol yüzü gördüğümüz yok.
                            Hep stres hep sinir hep isyan. Canın ayak parmağından girip ağzından çıkıyor maç izlerken. Asıl mazoşist bu durum bence. Öyle bir şey ki iste az nefes alıp mutlu olmayı stresten ölmeye 3 puan pahasına tercih ediyoruz.
                            Ben ediyorum çoğu kez şahsen. Tabii ki ikisi olsa amenna.
                            Sibel, o zaman gidip Barcelona, Psg , B.Münih falan tutmamız lazım. Şu bir gerçek ki bu ligde hem güzel top oynayıp hem de şampiyon olabilmek zor. Şampiyonluk için güzel futbol yetmiyor artık. Futbolun gerçekleri var, önce gol yemeyeceksin , sonra bir şekilde atarsın. Ben de sürekli bastıran , keyif veren takım görmek isterim sahada ama bu sezon top oynadığımız hiç bir maçı kazanamadık. gs, Rize ve Mersin maçında oyunun büyük bölümünde üstündük ama hepsini kaybettik.
                            Sivas, Kayseri, Bursa ve G.birliği maçlarında ise sezonun en uyuz futbolunu oynadık ama 12 puan aldık.
                            Bu ligde şampiyon olmanın anahtarı az gol yemektir. Son sampiyonlara bakacak olursanız genelde az gol yiyen takımlar şampiyon olmuşlar. Lucescu yu da o yüzden seviyorum zaten. fb nin oynadığı iğrenç futbola rağmen bu sene şampiyon olma şansının yüksek olmasını söyleme sebebim de az gol yemeleri. Ha, öyle bir kadro kurar sın hem önde baskılı oynayacak , hem alanı daraltacak. Stoperlerin hızlı olacak, beklerin dengeli olacak. O zaman hem töp oynarsın , hem de kazanırsın. Ama içinde bulunduğumuz mali durum böyle bir takım kurmamıza engel. O nedenle bize eldeki kadrodan en iyi sonucu alabilecek bir skor hocası lazım. Güzel futbol da yanında lokum olur.

Yorum

• [MENTION=47116]Nazim Can[/MENTION] abi kutun dolu cevap veremedim

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sibel, o zaman gidip Barcelona, Psg , B.Münih falan tutmamız lazım. Şu bir gerçek ki bu ligde hem güzel top oynayıp hem de şampiyon olabilmek zor. Şampiyonluk için güzel futbol yetmiyor artık. Futbolun gerçekleri var, önce gol yemeyeceksin , sonra bir şekilde atarsın. Ben de sürekli bastıran , keyif veren takım görmek isterim sahada ama bu sezon top oynadığımız hiç bir maçı kazanamadık. gs, Rize ve Mersin maçında oyunun büyük bölümünde üstündük ama hepsini kaybettik.
                                Sivas, Kayseri, Bursa ve G.birliği maçlarında ise sezonun en uyuz futbolunu oynadık ama 12 puan aldık.
                                Bu ligde şampiyon olmanın anahtarı az gol yemektir. Son sampiyonlara bakacak olursanız genelde az gol yiyen takımlar şampiyon olmuşlar. Lucescu yu da o yüzden seviyorum zaten. fb nin oynadığı iğrenç futbola rağmen bu sene şampiyon olma şansının yüksek olmasını söyleme sebebim de az gol yemeleri. Ha, öyle bir kadro kurar sın hem önde baskılı oynayacak , hem alanı daraltacak. Stoperlerin hızlı olacak, beklerin dengeli olacak. O zaman hem töp oynarsın , hem de kazanırsın. Ama içinde bulunduğumuz mali durum böyle bir takım kurmamıza engel. O nedenle bize eldeki kadrodan en iyi sonucu alabilecek bir skor hocası lazım. Güzel futbol da yanında lokum olur.
                                yasar abi peki o sampiyon hocA bu lig de neden kovuldu tutunamadi hatirliyo musun yada sikebahce sampiyon olursa pereira kalir mi o klupte bu futbolla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X