Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=25573]Umut Kanber[/MENTION]

yok biz anlaşamayacağız yalnız PSG maçlarını kaçırmam ve Shaktar'ı 4-0 yendikleri maç Luce hücum oynatıyordu hakeza Madrid'e karşı da. 10 yıl önceki Lucescu ile şimdikini bir tutmayalım. Tecrübe, bilgi birikimi vs. hocaların oyun sistemlerini değiştirebiliyor.

İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Duyumcu?

Öncelikle belirteyim ki duyumcu falan kesinlikle değilim. Bu yakıştırma hoş değil, çünkü duyduğu bir şeyi paylaşmıyorum. Yalnız Zat-ı Muhteremin satmasının anormal görüldüğü vakitleri hatırlıyorum ben. O zamanlar öyle bir isteği dahi yoktu forumdaki sizlere göre. Oysa İstanbul'da bizatihi masaya oturuldu. Siz en iyisi mi Onur'a sorarsınız. Bende vereceği cevabı sabırsızlıkla merak ediyorum.

Satılamayışı evet, kesinlike taraftar baskısı, hakeza Onur'un gitmek isteyişide. Dediğim gibi Onur'a sorarsınız. Ya da 20 sene sonra bir röportajda söyler kendisi zaten.

Yem? Tebessüm ettim.
    Forumda sadece bilgi paylaşımında bulunup bazen gizemli açıklamalar yazmanıza istinaden yazdım. İstemiyorsanız özür dilerim.

Onur meselesine ben inanmıyorum daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum. Gerçekler elbet ortaya çıkar.

Tebessüm ettiğinize göre kendinize çok güveniyorsunuz. Öyle olsun.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] şimdi mehtaba karşı nutellasını kaşıklıyordur.
      Trabzon tarim'in findik ezmesi var bir kasik da ondan atmali

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tam olarak anlayamadım Onur kendisi de gitmek istedi mi diyorsunuz, yoksa tam tersi mi?
        Ben yazmaktan yıldım ama aradan bir kez daha çıksın.

Onur'un kafasında gitme gibi bir düşünce yoktu başlarda daha sonra işler farklı raddeye geldi. Taraftarın aşırı ilgisi adamı korkutur yahu. Çıkıp biri o zamanlar bu forumda dahi yazılan Hurmayı tehdit falan etse, fanatiklik bir harekette bulunsa bunun sorumlusu kim olurdu? Neyse, kapandı gitti mevzular.

Onur, şampiyon takımın kaptanıdır artık.

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3-3 luk kayseri macini hatirlar misiniz bilmiyorum beni bu kadar heyecanlandiran elimin ayagimin titredigi baska bi mac hatirlamiyorumm

2010-2011...
          Şampiyonluk yolunda küçük bir çelme yemiştik.
          O maç böyle donakalan insanlar gibi hissetmiştim kendimi.
          Boş bakan.
          Ertesi sabah hemen bir yazı almıştım kaleme.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [MENTION=25573]Umut Kanber[/MENTION]

yok biz anlaşamayacağız yalnız PSG maçlarını kaçırmam ve Shaktar'ı 4-0 yendikleri maç Luce hücum oynatıyordu hakeza Madrid'e karşı da. 10 yıl önceki Lucescu ile şimdikini bir tutmayalım. Tecrübe, bilgi birikimi vs. hocaların oyun sistemlerini değiştirebiliyor.

Forumda sadece bilgi paylaşımında bulunup bazen gizemli açıklamalar yazmanıza istinaden yazdım. İstemiyorsanız özür dilerim.

Onur meselesine ben inanmıyorum daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum. Gerçekler elbet ortaya çıkar.

Anlasmak cok onemli degil fikirler farkli olabilir benim acimdan sikinti yok sonuc olarak varmak istedigimiz nokta ayni

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2010-2011...
              Şampiyonluk yolunda küçük bir çelme yemiştik.
              O maç böyle donakalan insanlar gibi hissetmiştim kendimi.
              Boş bakan.
              Ertesi sabah hemen bir yazı almıştım kaleme.
              oyle bi takim istemek sucmu simdi yada yasar abinin soylemiyle mazosist mi oluyoruz isirsin saldirsin yorgunluktan yuruyemeyecek hale gelsin futbolcu bugun yenilir ama gelecek adina bana bi isik gostersin

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayır, özürlük bir durum yok. Ama yakıştırma doğru değil. Çünkü duyumcu değilim, kapı simsarlığı yapmıyorum. Onur melesine birincil ağızdan gerçekleri duymadığın sürece inanmaman normal. Bu beni o konuda haksız yapmaz, hakeza senide eksik bırakmaz. Buna ek birileri bana inansın diye fink atmadığım için beni üzmez de Ama söylediklerimin bir şekilde kıyıdan köşeden meydana çıkma gibi bir huyu var, ne tuhaf.

Yorum

• Hoca konusu çok uzadı.Millet birbirine girmeye başladı.Artık işin resmiyete kavuşması lazım.Kim gelecekse açıklasınlar biz de yolumuza bakalım yönetim de diğer işlere yönelsin.
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Tekrar diyorum ersun trabzona hoca olsun herkezden ozur dilicemm.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekrar diyorum ersun trabzona hoca olsun herkezden ozur dilicemm.
                      Haber al-Din geldin abi.. Cikar ağzındaki baklayi

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tekrar diyorum ersun trabzona hoca olsun herkezden ozur dilicemm.
                        Ufacik bi umit besliyoruz onu da aliyosun elimizden

Yorum

• Daha tovbe acmam konuyu uzatmam��2li 3 lu daldilar bana��

Yorum

• .Biriniz de hoca şu tarihte kesin belli olacak demiyor.İyi geceler.
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• wallaha [MENTION=44314]Trapezunt[/MENTION] reyizin üstüne fazla gidiyorsunuz gibi geldi bana arkadaslar, biraz sakin olalim, her zamanki gibi önümüzde 2 secenek var ve biz kavga dövüs icindeyiz, ama karari seceneklerin sahibi verecek gibi
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                .Biriniz de hoca şu tarihte kesin belli olacak demiyor.İyi geceler.
                                yeni hocamiz pazartesi imza atar umuduyla iyi geceler
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X