Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çekirdek alıp geliyorum.Fena tartışma var.Luce CF vs Ersun FC
    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sinan engin: Ersun yanal Antalya ile anlasmis. öyle haber aldim
      Ya bu yalan haber. Biz olmasak devrede bile yalan haber. Ersun gitmez abi oraya.

Yorum

• Lucescu kesin şampiyonluk vaadini burada başına gelen işleri henüz unutmadığı için vermemiştir. Adil bir yarışma ortamı ,istediği kadroyu kurabilecek bir bütçe olsun bakalım (bütçe kısmı hallonulur ama ilki sorun işte) başarı nasıl geliyor.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Lucescu'nun teknik bilgi ve donanımı hakkında eleştiri yapan çarpılır bence.Ama konuşulanlardan hareketle şu 'oğlum' meselesi kafa karıştırıcı.

Ersun'u da sırf şike muhabbetlerinden dolayı sevmiyorum ancak gelebilecek en iyi aday o gözüküyor şu an.İstekli olduğu ortada,hem oyuncuları,hem şehri tanıyor,mevcut yönetimle kafası da rahat olur.

Yorum

• ekiciyi bizde istemiyoduk ama geldikten sonra oynadıgı oyunla şaşırttı bizi ersun ekiciyi istemez diye bişe yok polemik yaratmayın..luce bence yorulmus ve shaktardakı sıstemı kurmak ıcın harcadıgı emegı burda harcayamaz yeterı kadarda basarı elde etmıs bır ısım trabzonda hayal kırıklıgı olur kesınlkle ersun derım ersun olmasa bıle luce ıstemıyorum

Yorum

• Bir de ne Ersun Hoca ne de Lucesku olmuyormus o zaman tam birbirimizi yeriz artik
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Mikrofon [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Ümit abide artık

Yorum

• yabancı hoca alacaklarsa devre arası almaları lazım, gelecekte takıma alışacakta vs. ile zaman kaybetmemek lazım. takımın eksiklerini gediklerini görür ona göre kadrosunu kurar.

öte yandan yerli olacaksa bence Sir Sadi Tekelioğlu en azından yaza kadar kalmalı, fena top oynamıyor takım. fb maçında yenilmek farzdı zaten, rize maçında hocalık bişey yoktu tamamen forvetlerin kazmalığına verdik maçı.

Yorum

• Ümit abi saatlerdir yok çok büyük ihtimalle kulis kovalıyor şu sıralar. Damlar birazdan öğreniriz gelişmeleri

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kavga etmeden dusmanlik gutmeden iftira etmeden herkes dusuncelerini aciklayabilse keske
                      iy
                      önümüzdeki 6 ay her hocayi yiyebilir
                      zaten yarali olan takim daha agir yaralara neden olabilir
                      2. yariya yeni hocamizlan girmek nekadar positiv gözüksede cok büyük risk olacak
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ersun gelince %100 başarılı olacağının garantisi var mı?
                        Merak ettim bu %100 başarı garantisi başka hocalarda var mı yoksa sadece Yanal için mi geçerli bu şart?
                        Mesela Lucesku gelip de başaramazsa garanti süresi bitmeden iade edip bedavaya şampiyon yapacak hoca alabiliyor muyuz yerine?
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 00:43.

Yorum

• M.usta bugun sadri baskan ile maca gelmesi dun yaptigi gorusme sadri baskan doneminde ersunla calisan ekibi tekrar goreve getirmesinin tesaduf oldugunu dusunmuyorum.Benim tek korkum ersun'un takimlari cok her zaman cok kosar ama sezon bitimine 7-8 hafta kala takimlari ivme kaybeder bi dusus yasar.Ersuna iyi bi ekip kurulmali profesyonel bi ekip fizyoterapistinden kondisyonerine kadar...

Alper Boguslu mutlaka geri donmelii

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• gerçekten çok garip taraftarız .şenol güneş gibi biridolü ve t.süper lgini domine eden bizim kanımzıda olmaz yaramaz diyoruz elin oğluda süper kullanıyor sömrüyor şenol güneşi.

erusnuda istemiyoruz oda öyleymiş böyleymiş.

biz bu gidişle 30 değil 300 yıl şampiyonluk göremeyiz.

not=ts maçını izlemeye gittim bir yere yanımda ts libir renkdaş var ama silah olsa kesin vufrurdum onu maçı izliyourm cardozoya atma cardozoyu çıkar hoca bu futbolcumu şuna bak kız gibi vuruyor topa filan diyordu iyi izle birazdan cardozo gol atıcak dedim ve 10 dk sonra attı ve masamı değiştim bizde çok yobaz ve futoldan futbolcudan gram anlamayan taraftar var.
                            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 00:43.

Yorum

• valla sinan kendi dedi beyaz futbolda

Yorum

• ersun yanal antayla ıle anlastı kaynak sınan engın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X