İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayal meyal hatırlıyorum. Pazardan salatalık ve çarliston biber alıp evde ekşili yapmışlığı vardır.. Eski komşumuzdu...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.
-Trabzonspor kendi insanına sahip çıkmıyor.
-Trabzon'da benim gibi bir sürü teknik direktör var.
-İnternette 16-17 yaşında çocuklar hakkımızda kötü yorumlar yapıyor, camia bundan etkileniyor.
-Trabzonspor kendi içinde kalmalı.
-Trabzonspor mahalle aralarına 200-300 tane saha yapmalı, 5 sene içinde şampiyon olur.
-Tamamen yerli oyuncular olmalı.
Daha fazla yazmayacağım, yeter bu kadar.
Bu adam eskiden bu kadar tatava yapmıyordu, Hekimoğlu sağlam para koklatmış demek 13 oyun acısı hala çıkmamış. Cebini dolduracak işi kaybetti.
Sen kim Trabzon a hoca olmak kim ? Mersin i gitti küme düşürdü kovuldu, ligde iş bulamıyor. PTT den bile teklif alamıyor torpille A spor da iş buluyor. Ulan biride çıkıp şuna sen kimsin ligde ne bok becerdin de TS yi yönetirim şampiyon yaparım diyorsun, yürek mi yedin ? diye sormuyor. Ben Olcay Çakır ın yerinde olsam sorardım mesela ama aynı kafa oldukları için onunda hoşuna gidiyor. İstanbullular zaten her dakika TS yi eleştirecek birilerini arıyor, köyün delisi misali Giray Bulak ın iş bulduğu tek yer bu tip programlar oluyor. Ligde B.Korkmaz kadar sözü geçmeyen, itibarı olmayan adamsın. Senin neyine TS ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana niye dingil dedi: sen şöyle yazmıştın. Gelin gelin yavuz611161 ile yazıkoldu'nun kapışmasını izliyorum. Bu söylediğin en hafif tabiriyle dingillikti. Adam bana lucescu'mu ersun yanal'mı muhabbetinden düello önerisinde bulundu, şimdi bunun için kafayı gözü mü yaracağız. Kaldı ki yarsak ne faydası var. Sonra söyledi ben asabi adamım 8 sene doktorlar bu problemi mi çözemedi. Böyle dedikten sonra ben artık buna diyecek bir şey yok dedim, hatta arkadaştan özür diledim. Sen ise buna eğleniyordun.
gelin gelin dedim haa amma sallıyorsunuz haa .element uydurma rekdaşımorda nazim can bana sarmıştı bende yuvuz ile sen arasındaki konuşmaları takip edicem yazdım.
ben nazim canla meydan muharebesi yaparken şimdi çok eğlenceli oldu patlamış mısırla süper gider yazan fatih ç ye ne diyorsun.
ara sıra tartışma olur uzatmaya gerek yok hepimiz aynı gemideyiz
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanalı sahadışı yorumlamak yanlış adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.Kendisi gittiği her takımda başarılı olmuştur ayrıca ülkemizde bence Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ikilisindende iyi ve kaliteli bir antrenördür.Hatta biraz daha ileri gidiyorum Şenol Güneşden bile daha fazla Trabzonsporun başarılı olmasını istemektedir.Müneccim değilim fakat bunu görebiliyorum.Bize ilk geldiği yıllarda faroz balıkçı barınaklarının orda hiç tanımadığı insanlarla oturup arkadaş gibi muhabbet ettiğini bile biliyorum.Böyle hareket eden bir insanın hakkında kötü konuşamazsınız.Asıl suçlu arıyorsanız efsane denilen bukalemunlara bakın.Bu takımın 1 numaralı düşmanları sırasıyla Şenol Güneş-Özkan Sümer-Ahmet Suat-Türevleri gibi efsane sıfatıyla sağda solda burnundan kıl aldırmayan zavallı tayfasıdır.Efsane Ünal Karamandır Dozer Cemildir Kazım Koyuncudur hatta Yattaradır ama yinede o zavallılar değildir.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak Trt'de ağlıyor şu an.
-İnternette 16-17 yaşında çocuklar hakkımızda kötü yorumlar yapıyor, camia bundan etkileniyor.
-Trabzonspor mahalle aralarına 200-300 tane saha yapmalı, 5 sene içinde şampiyon olur.
Daha fazla yazmayacağım, yeter bu kadar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerlik bitsin ben olacağım.
Selamlar hepinizeSadece Trabzonspor..
Yorum
-
Son cümlene istinaden mevzu kapanmıştır. Bize her yer Trabzon.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelin gelin dedim haa amma sallıyorsunuz haa .element uydurma rekdaşımorda nazim can bana sarmıştı bende yuvuz ile sen arasındaki konuşmaları takip edicem yazdım.
ben nazim canla meydan muharebesi yaparken şimdi çok eğlenceli oldu patlamış mısırla süper gider yazan fatih ç ye ne diyorsun.
ara sıra tartışma olur uzatmaya gerek yok hepimiz aynı gemideyiz
Yorum
-
Daha fazla yazmayacağım, yeter bu kadar.
Bu cümlesi bile kafa yapısını açıklıyor.
Ersun Yanal konusunda ise, ikinci gelişinde bize zehirli geldi. feybe'den. Zehirlenmiş biçimde. Nasıl suni katkılarla yapılmış çikolatan yedikten sonra yediğiniz portakal tatsız gelir. Halbuki portakal hem sağlıklı hem tatlıdır. İşte bu durumdan da etkilendi. Şimdi motivasyonu nasıldır bilemiyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu vesile ile Trabzonspor TV'nin kurulması da önem taşıyor. Fakat orda çalışacakların çok çok iyi seçilmesi gerekiyor. Şu anda medyada olanlardan sağlıklı bir yapı çıkmaz bence. Dolayısı ile idealist ve aydın Trabzonspor gençleri seçilip Trabzonspor TV bünyesine alınmalıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Elinizi vicdaniniza koyun bu yaziyi okurken ve teknik direktor kim olsuna bir nokta koyun.
Giray Bulak td olmali. Bu takim kendi icindeki dinamikleri kullanmali.
Gucumuze guc katacak yerlinin yerlileri takimin her alaninda gorev almasi gerekiyor.
Bu takimi yabancilara emanet edenleri kiniyorum.
Cicegi burnunda Giray hocamiz dururken bu nasil bir ahmakliktir ki Ersun vryahut Lucescu isimleri dolasabiliyor?!!!
Giray Bulak karnesi:
1980: uefa kupasi ceyrek final
1981: uefa kupasi yari final
1982: uefa kupasi final
1983: uefa kupasi kazandi
1984: sampiyonlar ligi gruptan cikti ilk 16 da elendi
1985: sampiyonlar ligi ceyrek final
1986: sampiyinlar ligi yari final
1987: sampiyonlar ligi final
1988: tahmin ettiginiz uzere sampiyonlar ligi kupasi
Demoktratik Kongo cumhuriyetindeki basarilari da gozardi edilemez.
1989: afrika kupasu
1990: dunya kupasi
1991: asya kupasi
1992: galaxy nin duzenledigi turnuvada sampiyonluk kupasi
Teklifler yagmaya basliyor Giray hocamiza. Daha gencecik teknik adam olan giray bulak hocamiza buyuk ilgi var.
1993 de bodrumda yat alip orada sampiyonluklarin tadini cikartmak istedi.
1994 de eski sevgilisinden ayrilip, manken kadinlarla gorunen agiray Bulak "arkadasim" diyerek dedikodulara cevap verdi.
1995 yilinda real madrid den aldigi teklifi elinin tersiyle geri tepti.
1996 yilinda tekrar yesil sahalara donme karari alan giray hocamiza, zorlu sartlar altinda bulunan alman ekibi eintracht frankfurt ekibi teklif goturdu.
1997 yili sonunda 3. sirada bitirdi ligi.
1998 de 2. sirada bitirdi
1999 da ise sampiyon olup gorevini birakti.
Sonrasinda milenyuma girdigimiz icin hafizasinda sorun yasayan Giray hocamiz teknik direktorlugu birakti.
Cesitli tedaviler sonucu milenyuma ayak uydurmaya calisti. Milenyuma gecisi sirasinda akla gelinmeyecek bir olay gerceklesti.
Giray Bulak artik Trabzonda yerel kalmak istiyordu. Yerel cay icmek, yerel ekmek yemek, yerel otomobil cikartmayi bile dusundugu olmustur, yerel olsun bizim olsun dusuncesi iyice hafizaya kazindi.
Boyle vefakar
Boylesine gecmisi basarilar ile dolu
Boyle mutevazi
Boylesine cv si dolu bir hoca dururken cok ama cok ayip ediyosunuz.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Yorum
-
Marc Janko imza töreni.
Giray Bulak: Janko bir MARKA. Kariyeri ortada,önemli takımlarda oynayıp,milli takım kaptanlığı yapmış bir isim.
Janko-Bulak.jpg...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum