İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal dedim bi emiceye, futbolu pek takip etmez, fanatik. O bu işi bilmey dedi aynen.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeep bluu sana kimse oy vermese yine ben oy veririm.benim nazim canı filan taktığım yok önemsediğimde yok.o kendikendien bana düşman oldu neden düşman oldu onuda bilmiyorum.yani kısaca ben nazim canı aslında hiç takmıyorum bile
sana vereceğim oy seni sevdiğim içindir .o bu şu ya göre hareket etmem .özenti kibir takıntı artniyet önyargı bende sıfırdır.kalbime göre hareket ederim.
modayı takip etmem ne yakışıyorsa onu alırım.tarkana özenirler saçlarını şöyle böyle yaparlar ben se saçım bana nasıl yakışıyorsa öyle yaparım.
birşeyi sevmiyorsam almam alıyorsam kullanmam çürür.
pardon konuyu dağıttım yoksa bayağı bi uzatıyordumoyum senindir bu ronin sözüdür
belki o gün tanışırızda
En son Misafir tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 01:01.
Yorum
-
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedense ersun yanalla geçirilecek 2 sezon sonrası gelecek olan ilk teknik direktörü görebiliyorum!
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim Ronin. Buraya bir fotonu koysan var ya olay olur. Hatırlatmak istedim... Gerçek efsane sensin.
şampiyon olduğumuzda fotomu koyucam.kısaca şöyle diyim fotomu koyduğumda nazim can yanımda ilyas salman kalır.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende şerefli ikincilik görüyorum ve iki sene değil 2016 nin Aralık ayı diyorum
Yorum
-
Yatabaré : "Vahid her zaman hak edeni oynatırdı. Yerine gelen antrenörler bunu pek önemsemediler. Bu yüzden orada sıkıntılar yaşadım"
Yatabaré: "Yabancı bir futbolcu olarak vergi ödemiyorsunuz... Para iyi güzel ama mutlu olmayınca pek bir anlamı kalmıyor" dedi
Bu otorite sorunu her şeyden önemli bir sorun, bunun çözülmesi gerekiyor. Takım arkadaşını boğazlayan oyuncuya kaptanlık verilmemesi gibi.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyon olduğumuzda fotomu koyucam.kısaca şöyle diyim fotomu koyduğumda nazim can yanımda ilyas salman kalır.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklasik 5-10 senede bir düzenlenen şenol güneşin hazır kadroya gelip şampiyon yapamaması etkinliği 2-3 sene içinde tekrar düzenlenir diyorum ben!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum