Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendi fikrimi aktardım. "Eğer en az iki tam sezon arkasında durmayacaksanız getirmeyin" diye...
    Ben yönetimin duracağına en azından durmaya çalışacağına inancım tam ama benim korkum şehrin baskısı bir de Şenol Güneş bjk dan kovulursa tuzu biberi olur hocayı yerler diye düşünüyorum inşallah olmaz böyle şeyler
    !

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanal dedim bi emiceye, futbolu pek takip etmez, fanatik. O bu işi bilmey dedi aynen.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
      Bunlardan çok var sağda solda... Kardeşler Kıraathanesinin wc'ye en yakın masasında sarı 5'liyi ararken hepsi Trabzonspor'lu futbol gurusudur. İyi bilirim.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        deep bluu sana kimse oy vermese yine ben oy veririm.benim nazim canı filan taktığım yok önemsediğimde yok.o kendikendien bana düşman oldu neden düşman oldu onuda bilmiyorum.yani kısaca ben nazim canı aslında hiç takmıyorum bile

sana vereceğim oy seni sevdiğim içindir .o bu şu ya göre hareket etmem .özenti kibir takıntı artniyet önyargı bende sıfırdır.kalbime göre hareket ederim.

modayı takip etmem ne yakışıyorsa onu alırım.tarkana özenirler saçlarını şöyle böyle yaparlar ben se saçım bana nasıl yakışıyorsa öyle yaparım.

birşeyi sevmiyorsam almam alıyorsam kullanmam çürür.

pardon konuyu dağıttım yoksa bayağı bi uzatıyordum oyum senindir bu ronin sözüdürbelki o gün tanışırızda
        Teşekkür ederim Ronin. Buraya bir fotonu koysan var ya olay olur. Hatırlatmak istedim... Gerçek efsane sensin.
        En son Misafir tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 01:01.

Yorum

• [QUOTE=scarface6161;1920326535]Sadi Tekelioğlu
          Şaka kardeşim büyük olasılıkla Ersun Yanal olacak...
          Herkese iyi geceler @61ronin61 sana parantez için de ayrıca iyi geceler :-)))[/QUOTE

iyi geceler renkdaşım.trabzonsporun real madride yada şikebahçeye fark attığı rüyalar

Yorum

• Ronin abi, fotoğraf bekliyoruz..

Yorum

• nedense ersun yanalla geçirilecek 2 sezon sonrası gelecek olan ilk teknik direktörü görebiliyorum

Yorum

• Pes

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nedense ersun yanalla geçirilecek 2 sezon sonrası gelecek olan ilk teknik direktörü görebiliyorum
                  Bende şerefli ikincilik görüyorum ve iki sene değil 2016 nin Aralık ayı diyorum
                  !

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teşekkür ederim Ronin. Buraya bir fotonu koysan var ya olay olur. Hatırlatmak istedim... Gerçek efsane sensin.

şampiyon olduğumuzda fotomu koyucam.kısaca şöyle diyim fotomu koyduğumda nazim can yanımda ilyas salman kalır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pes

neye pes eski gangardeşim

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende şerefli ikincilik görüyorum ve iki sene değil 2016 nin Aralık ayı diyorum
                        klasik 5-10 senede bir düzenlenen şenol güneşin hazır kadroya gelip şampiyon yapamaması etkinliği 2-3 sene içinde tekrar düzenlenir diyorum ben

Yorum

• Yeniden zirveye...

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Yatabaré : "Vahid her zaman hak edeni oynatırdı. Yerine gelen antrenörler bunu pek önemsemediler. Bu yüzden orada sıkıntılar yaşadım"

Yatabaré: "Yabancı bir futbolcu olarak vergi ödemiyorsunuz... Para iyi güzel ama mutlu olmayınca pek bir anlamı kalmıyor" dedi

Bu otorite sorunu her şeyden önemli bir sorun, bunun çözülmesi gerekiyor. Takım arkadaşını boğazlayan oyuncuya kaptanlık verilmemesi gibi.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şampiyon olduğumuzda fotomu koyucam.kısaca şöyle diyim fotomu koyduğumda nazim can yanımda ilyas salman kalır.
                              Hahahahahah

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                klasik 5-10 senede bir düzenlenen şenol güneşin hazır kadroya gelip şampiyon yapamaması etkinliği 2-3 sene içinde tekrar düzenlenir diyorum ben
                                Evet bende onu diyorum.Sonra da o kadroyu bir güzel dağıtır.Sosyolojik psikolojik öğütler verir bize.Yaşasın şerefli ikincilik büyük hoca canım
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X