Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neyse bu nazim canla olan meydan muharebeme cevap verme kanka zor durumda kalma oda sevdiğin bir üye.
    Dalgasına sormuyorum kac yasindasin?

Yorum

• gerçekten deep bluu bir gün ts de yöneticilik yada başka bir makam isterse tüm bmn arkasında . oyum kesinlikle deep bluu ya.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sayın Ciks...

Herşey karı kız, fb, İstanbul içinse, aşağıladığı Trabzon'da bunların hangisi var merak ettim. Maruzatım budur. Yoksa imamdan pop şarkıcısı çıkan günümüz show dünyasına yabancı değilim.

Her şeyi tersinden görmeyi uyanıklık zannedenlere küçük bir uyarım olacak.. Ya sizin burada yazdıklarınız doğru değilse, adam Trabzonspor'u küçük görmediği için, şampiyonluk yaşamak istediği için, Aziz'e ders vermek istediği için, hatta Trabzon'la bir gönül bağı olduğu için gelmeyi kabul ediyorsa?... Hiç düşündünüz mü... Belki de en doğru olan en basit olandır...
        sahsen...

luce olmayacaksa...bende ersunun gelmesı taraftarıyım...

-----------

ama kabul etmek gerekırse...

luce futbol sahnesinde roman yazdı...

-------

bu mınvalde ersun eskı bır hıkayenın depresmesı olur...

zaten su konjekturde benım guvencem yenı turkıyenın dılını kullanan m .usta ve nevzat aydının dumenın basında olmasıdır...

--------
        luceden bır derwal yaratılması tarafındayım...ve halada oyle...

ersunu e saglamı tolunayı...daha 10 yıllarca klup calıstırır...

-----------
        ersunun sehvetıne gelınce...bunu m.ustayı goreve getıren yenı turkıyenın genc dınamıgının umursayacagını sanmıyorum..

bende umursamıyorum acıkcası...

16.17. yuzyılda...ecdadımız yapınca ıyı...sımdımı kotu...
        --------

ama su var...trabzonda yasayan cok samımı bır dostum son donemınde takımı ıplemıyor dıyordu...

ıkımızın ortak kanaatı...sehvetınden dolayı ıplemıyor degıldı...

vahıdın kurdugu bır takımdı malum..

2devreyı tel masa tutup...yenı sezona takım kuracaktı...kurdurmadılar malum..

--------

benım tek endısem su...

50.yıl enerjısını...capkın bır jone mı...!!!

yoksa sınekten yag cıkaran...bır kurda teslım etmedık ah vahlarına...kalırmıyızda...

---------

ez cumle luce olmayacaksa ersun olsun...

---------

ama luce olursa...sızıntı vs olmaz trabzonda...kı tum sehrı kucaklayan bır ısım gerek...

trabzonda hala sıg bır kesım var onlarda taraftar...onlarında tezahuratına ıhtıyac var...

bu surec yorucu ve guc bır surec...

lucenın sehırdekı enerjısı 100 se ersunun 70 olur..

----------

100 le baslamak varken dıyorum sadece...

--------

genclerdekı ersunun aclıgı olsa.../neyse...

yada 96-2000 dekı f terımın...

------
        hayırlısı neyse o olsun...

luce florkın lerle perezlerle neler yaptı gorduk...

malum...

------

ben devre bıtmeden dırektoru acıklarsalar...

ılk yonetım falsosu olur dıye bakıyorum...

su merak uyandırma...

1 hafta daha su kaldırır...

camıa ıcınde medya ıcınde ıyı bır sakız...

kasımpasa macından sonrası cıgnenmemesı kaydıyla tabı...

-------

zıra fazla abartı aslını koreltır...

--------

yenı sezon transfer baslıgıyla...heyecanıyla guzel bır sezon olacak...

3.dunya savası cıkmazsa tabı...!!!
        En son The Ciks tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 00:44.
        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dalgasına sormuyorum kac yasindasin?
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ümit abi biz ne kadar forumun geneli olarak hocayı istesek de büyük bir tepkiyle karşılanacak gelmesi.Bunu göze alıyor mu hem hoca hem yönetim?
            Herkes tepki vermiyor. Daha çok yerel zihniyette tepki var. 5 maça bakar, iyi sonuçlarla düzelir hepsi. Ancak %100 net olan birşey yok. Sadece sıfıra yakın ihtimali %50'lere getirdik hepsi bu. İmza atılmadan konuşmak doğru değil.

Yorum

• hakan yeşilyurt neden ceza aldı bilen varmı.

yavuz611161 nickli renkdaşımız hakkında fikrim şudur=aslında iyi niyetli herkesle kanka olamaya çalışıyor samimiyet kurmaya çalışıyor ama tabi bazen dengesizliklerde yapıyor bazı sataşma onunda çok sert giderli karşılıklar vermesi filan ortalık karıştı banada dingil dedi şaşırdım

nazim can=yüzde yüzbin ceza alması lazımdı almadı en çok ona şaşırdım .zaten tek engelli listeme eklediğim kişi o oldu.

Yorum

Herkes tepki vermiyor. Daha çok yerel zihniyette tepki var. 5 maça bakar, iyi sonuçlarla düzelir hepsi. Ancak %100 net olan birşey yok. Sadece sıfıra yakın ihtimali %50'lere getirdik hepsi bu. İmza atılmadan konuşmak doğru değil.
                Abi benim korkum herkes şu yarım sezon için şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyecek sonrada bu amatör oyuncular başını yiyecek ve şehirde.Ersun da kimdur anlamay bu işten muhabbeti dönüp adamın başını yiyecekler
                !

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konunun en ilginc yanina, hic deginmemissin renkdas
                  Ya sen hâlâ roninin kim olduğunu anlamadın mı?
                  Ronin ümit abinin 2. Hesabı değilse bende bişey bilmiyorum!
                  Ümit abi gizlenmiş bastırılmış içinde kalan çocuk yönüyle ronin hesabından yazıyor..
                  Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                  İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gerçekten deep bluu bir gün ts de yöneticilik yada başka bir makam isterse tüm bmn arkasında . oyum kesinlikle deep bluu ya.
                    Ronin samimiyetle bir şey sormak istiyorum. Nazım Can bana oy verse, sen yine de bana oy verir misin? Bu çok önemli, bir oy bir oydur. Bir dahaki kongrede yönetimdeyim çünkü...

Yorum

• Hocamiz belli mi ?
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya sen hâlâ roninin kim olduğunu anlamadın mı?
                        Ronin ümit abinin 2. Hesabı değilse bende bişey bilmiyorum!
                        Ümit abi gizlenmiş bastırılmış içinde kalan çocuk yönüyle ronin hesabından yazıyor..

puhhaaaaaaa valla helal bee renkdaşım sana.valla kankamdedimdemek deep bluu nun dolunaydaki yansımasıymışım.eeeee boşuna kanka olmadık

yoksa deep bluu 2 miyim yok canım

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi benim korkum herkes şu yarım sezon için şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyecek sonrada bu amatör oyuncular başını yiyecek ve şehirde.Ersun da kimdur anlamay bu işten muhabbeti dönüp adamın başını yiyecekler
                          Kendi fikrimi aktardım. "Eğer en az iki tam sezon arkasında durmayacaksanız getirmeyin" diye...

Yorum

Kendi fikrimi aktardım. "Eğer en az iki tam sezon arkasında durmayacaksanız getirmeyin" diye...
                            Ersun Yanal dedim bi emiceye, futbolu pek takip etmez, fanatik. O bu işi bilmey dedi aynen.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocamiz belli mi ?
                              Sadi Tekelioğlu
                              Şaka kardeşim büyük olasılıkla Ersun Yanal olacak...
                              Herkese iyi geceler [MENTION=24730]61ronin61[/MENTION] sana parantez için de ayrıca iyi geceler :-)))
                              En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 00:55.
                              !

Yorum

Ronin samimiyetle bir şey sormak istiyorum. Nazım Can bana oy verse, sen yine de bana oy verir misin? Bu çok önemli, bir oy bir oydur. Bir dahaki kongrede yönetimdeyim çünkü...
                                deep bluu sana kimse oy vermese yine ben oy veririm.benim nazim canı filan taktığım yok önemsediğimde yok.o kendikendien bana düşman oldu neden düşman oldu onuda bilmiyorum.yani kısaca ben nazim canı aslında hiç takmıyorum bile

sana vereceğim oy seni sevdiğim içindir .o bu şu ya göre hareket etmem .özenti kibir takıntı artniyet önyargı bende sıfırdır.kalbime göre hareket ederim.

modayı takip etmem ne yakışıyorsa onu alırım.tarkana özenirler saçlarını şöyle böyle yaparlar ben se saçım bana nasıl yakışıyorsa öyle yaparım.

birşeyi sevmiyorsam almam alıyorsam kullanmam çürür.

pardon konuyu dağıttım yoksa bayağı bi uzatıyordum oyum senindir bu ronin sözüdürbelki o gün tanışırızda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X