Anket açılma güzel olmazmi..luceyi ersunmu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şey bitti.
Ersun is coming da işte. Uzatmayın, başa geleni sevin, sevilin.
Dünya kalmaz kimseye.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Açıklama
Sayın Yılmaz Büyükaydın kulübümüzün Futbol Koordinatörlüğü görevini üstlenmiştir. Büyükaydın aynı zamanda kulübümüzün bağlı şirketlerinden Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.’nin yapılacak olan ilk genel kurulunda yönetim kurulu üyeliği görevini de üstlenecektir. Büyükaydın’a başarılar dileriz.
Trabzonspor Yönetim Kurulu
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklama
Sayın Yılmaz Büyükaydın kulübümüzün Futbol Koordinatörlüğü görevini üstlenmiştir. Büyükaydın aynı zamanda kulübümüzün bağlı şirketlerinden Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.’nin yapılacak olan ilk genel kurulunda yönetim kurulu üyeliği görevini de üstlenecektir. Büyükaydın’a başarılar dileriz.
Kimdir bu abi simdi bilen varsa bir aydinlatsin bir zahmet.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıklama
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon kararın mı usta?
Yorum
-
Dün baskanin Ersun Yanali işaret etmesinden sonra hala duyum pesinde koşup onun bunun sözüne inanan arkadaslari görünce tv de ki programlarda Türkçe konusulmasina rağmen altyazinin gecmesini şimdi anlıyorum. .
Lucescu ile görüşme yapilip olmadi denilerek Ersun Yanala imza attirilacak..
Ersun Yanal da ki en büyük sıkıntı 3.defa geliyor olmasi yoksa en mantikli tercih kesinlikle..
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimdir bu abi simdi bilen varsa bir aydinlatsin bir zahmet.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener döneminde yöneticiydi. 2013 yılında da Futbol Şubesi görevine getirilmişti. AKP Trabzon eski merkez ilçe başkanı. GS'deki Mehmet Özbek'in muadili olarak görev yapacak...
Tesekkürler bilgi icin, sanirim birde en son profesyonel olarak AkcaabatSebatspor da oynamisligi var.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimdir bu abi simdi bilen varsa bir aydinlatsin bir zahmet.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 23:06.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum