Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanırım şehir dışında yaşayıp da bu soruya cevap vermek zorunda kalmayan yoktur aramızda. Özlemişiz Başkanım...

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın daveti üzerine kente gelen Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, isim vermeden önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na göndermede bulundu.

7 Aralık’ta gerçekleştirilen kongrenin tarihinin Trabzon’un kurtuluş günü olduğunu kaydeden Şener, bu günün kutlanması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Muharrem beye teşekkür ediyoruz. Trabzon’un kurtuluş günü 24 Şubat. Şimdi bir kurtuluş günü daha oldu, o da 7 Aralık. Her sene bence 7 Aralık’ta bu kurtuluş gününü kutlayın. Trabzon’a yakışan bir yönetim. İnşallah çok iyi sonuçlar alırız. Ağır bir yükün altına girdiler. Çok iyi bir yönetim, umarım bu yükün altından da kalkarlar. Bana yolda yürüdüğümde artık kimse, ‘Bunu nereden buldunuz?’ demeyecek. Bu nedenle mutluyum. Ne zaman lazım olursa yardıma hazırım.”

Lig TV

Güzel görüntüler.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• baskanın dedigi biz gibi iç dinamikler yerel basın 3 yıl lucescu schaaf ersun yanal kim gelirse sabredebilecekmi acaba hocaya sıkıntı budur.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        baskanın dedigi biz gibi iç dinamikler yerel basın 3 yıl lucescu schaaf ersun yanal kim gelirse sabredebilecekmi acaba hocaya sıkıntı budur.
        Lucescu gelmez nedenini açıkladı zaten

Yorum

• Aynen öyle. Hocanın 3 hafta kala şampiyon yaptığı takımı Kartelli onca hakem ittirmesine rağmen şampiyon yapamadı. Şb'nin başına geçtiğinde hocaya kıl oldum. Çok olumsuz şeyler söyledim. Yarın babam geçsin o takımın başına benzer şeyleri düşünürüm. Lakin bu adam başarılı ve iyi bir hoca. Yapacak bir şey yok.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milli Takimin basindayken kendisiyle röportaj yapmak isteyen ve elini kolunu sallayarak Milli Takim kampinda cirit atmak isteyen Gargamel Serhati tersleyince, belkide sonun baslangicina imza atmis oldu, buda gözden kacmamali, sikecilerdeki basarisi bence Azizin büyüklügünün önüne gecmeye basladigi anda Aziz olaya müdahale etti, dikkat ederseniz, adamlar her türlü futbolcuyu aliyor ama konu hocaya gelince hep, kapasitelerinin bir tik altini aliyor Aziz, yani adamda biliyor isi
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu gelmez nedenini açıkladı zaten
            Neden miş ?

Yorum

• Yabancı hoca için her zaman risk var.Ersun Yanaldan iyisini getiremeyeceğimize göre ?
              Ersun hoca bu yonetim ile motive olur ve kendini takıma adar.Buna inanıyorum.Istedigimiz futbolu oynatabilecek bir adam.Sistemli.
              Destek olur ve sabır gösterirsek en dogru isim.
              Sinerji lutfenn
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Lucescu gelmez bence bosa hayal. Ersun Yanal iyidir.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hami ne yapmış birisi bana anlatsın. Ağızlarına dolamışlar bir Juventus maçı başka laf bilmezler. Şu anda neden çalışmıyor peki? Kesin gelen teklifleri kabul etmiyordur Başkan üç senelik yeni bir yola çıkacağız diyor siz Hami diyorsunuz hayret ediyorum bazen.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hücum futbol oynatacak.
                    Ligimizi tanıyanacak.
                    Futbolcu yetiştirecek.
                    Şehri ve atmosferi bilecek.
                    Tecrübeli ve başarılar yaşamış.
                    Bir isim aramıyormuyuz ? Bu sorulara göre ismi siz belirleyin artık
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Forum içinde patlamış mısır satan yer olsun bence. Keyifli anlarda alıp patlamış mısır yerken izlemek istiyorum olanları. Şimdi tam sırası

Yorum

• Muharrem ustanın çizdiği tabloya, gösterdiği vizyona bakıyorum bir de ersun yanala bakıyorum, ıhh olmamış... Sayın Başkan sistem sistem diyorsa bunun ilacı yerli td olamaz... Madem sisteme bu kadar inanıyor tartışılmayacak yabancı hoca getirmesi lazım. Düğmeyi yanlış ilikleyerek başlamaz umarım...
                        En son DURAS tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 21:14.

Yorum

• 2017 2018 sezonunda sampiyonluk hedefi koyulduguna göre yeni gelen kim olursa olsun sabretmeliyiz.

Yorum

• Yahu arkadaşlar,biraz sakin.Kimse kimseye hakaret edemez,küfür edemez.
                            Şu işe artık bir son verin lütfen.
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• [MENTION=44314]Trapezunt[/MENTION]

Şimdi okudum özel mesajı. Hayırlısı diyelim. Dünkü yayında başkan fitili ateşlemişti zaten.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi
                                Dalga gecmeye niye ceza yok?

Kimsenin kimseyle hamiyi istiyor diye dalga gecme hakki olmamali.
                                Yeni geldim.Geriye dönüp yazılanları okuyorum.Hakaret eden,üyeyi kışkırtan kişiler ceza alacaktır.Kimsenin şüphesi olmasın.
                                Herkes ne düşündüğünü açıklamakla ve savunmakla özgürdür.
                                Karşılığında dalga geçiliyorsa cezasını da çeker.
                                Kimse forumun düzenini bozmaya çalışmasın.

Cafer hocam sözlerim sana değil,genele hitap ediyorum.Yanlış anlaşılmasın.
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X