Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ümit abi sayfaların hepsini okuyacak durumda değilim , zaten çoğu vur bağa vureym sağa mesajı , kesinleşti mi Ersun Yanal mı gelecek ?
    Henüz değil. Lucescu defteri kapanmadan netleşmez. Görüşmeler sürüyor.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      :-)))))
      Fesuphanallah diyorum artık. Milletin sıkılmayacağını bilsem herşeyi dökeceğim buraya da, neyse. Koyun diyen ben olamam zaten. "Ersun'cular sürü psikolojisiyle hareket ediyorlar" diyenlerden bize sıra gelmez.
      Ya abicim Ersun'cular sürü demedim. Dün bana farklı bir şey söyleyen adamın bugün tam zıttını savunmasına atıfta bulundum. Açıklıyorum açıklıyorum anlamıyorsun ne yapayım ben? Bahsettiğim kişi de sen değilsin. Sürü de ben değilim. Adam gelmiş diyor ki ''Ersun işine konsantre olamıyor'' diyor linç ediliyor. Bunu Arahna değil de sen söylesen ''Ersun'u severim kafa adamdır ama konsantre olamıyor'' desen gıkını çıkarmayacak kimseler adamı topta tuttular. Niye? Sen forum abisisin o değil. Buradaki sürü kimler oluyor anlamak zor değil. Daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum istersen özel mesajdan devam ederiz.

Ersun kovulduğunda dibine kadar araştırdım sebebini yani Ersun'cuların çoğundan daha çok isterim gelmesini ve benim Ersun konusundaki tek problemim Süleyman Hurma'yı istemiş olmasıdır. Ben kendisinden en yetkili kişi olmak istemesini beklerdim. Altıncı gibi bir kaç menajerle olayı çözebilirdi alt yapı da bütçe de her konuya hakim olmasını isterdim ama o Hurma gibi şaibeli bir adamın hiyerarşik olarak kendisinden üstte olmasını kabul etti ve kendi ayağını kaydırdı. Bu sefer sadece teknik direktör değil en yetkili kişi olsun mümkünse sportif direktör falan da olmasın. Ersun harem mi kurmuş, Trabzon Batum arası sistematik sefer yapan bir uçak mı kiralanmış kendisi için zerre umrumda değil.

Birazdan yine aynı şeyleri farklı kelimelerle yazacaksan, almayayım.

Yorum

• İnşallah gelecek kardeşim Ersun Hoca, video da efsane

Yorum

• Ersun tekke olur

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya abicim Ersun'cular sürü demedim. Dün bana farklı bir şey söyleyen adamın bugün tam zıttını savunmasına atıfta bulundum. Açıklıyorum açıklıyorum anlamıyorsun ne yapayım ben? Bahsettiğim kişi de sen değilsin. Sürü de ben değilim. Adam gelmiş diyor ki ''Ersun işine konsantre olamıyor'' diyor linç ediliyor. Bunu Arahna değil de sen söylesen ''Ersun'u severim kafa adamdır ama konsantre olamıyor'' desen gıkını çıkarmayacak kimseler adamı topta tuttular. Niye? Sen forum abisisin o değil. Buradaki sürü kimler oluyor anlamak zor değil. Daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum istersen özel mesajdan devam ederiz.

Ersun kovulduğunda dibine kadar araştırdım sebebini yani Ersun'cuların çoğundan daha çok isterim gelmesini ve benim Ersun konusundaki tek problemim Süleyman Hurma'yı istemiş olmasıdır. Ben kendisinden en yetkili kişi olmak istemesini beklerdim. Altıncı gibi bir kaç menajerle olayı çözebilirdi alt yapı da bütçe de her konuya hakim olmasını isterdim ama o Hurma gibi şaibeli bir adamın hiyerarşik olarak kendisinden üstte olmasını kabul etti ve kendi ayağını kaydırdı. Bu sefer sadece teknik direktör değil en yetkili kişi olsun mümkünse sportif direktör falan da olmasın. Ersun harem mi kurmuş, Trabzon Batum arası sistematik sefer yapan bir uçak mı kiralanmış kendisi için zerre umrumda değil.

Birazdan yine aynı şeyleri farklı kelimelerle yazacaksan, almayayım.
            Özelden tel numaramı yazdım. Bekliyorum.

Yorum

• "Ersun bizim evladımızdır. Gel dedik mi gelir, git deriz gider" - Muharrem Usta

Şaka bi yana öğle arası foruma baktığımda Thomas Schaaf ismi geçiyordu. (Deep Blue abimiz yazdı galiba) Gelirse uyum sorunu kocaman bir soru işareti olur ama, bence Lucescu ve Yanal alternatiflerinden çok daha iyi hoca. Onun hocalığında sahada biyerlerine motor bağlamış 11 tane adam görürüz.
              En son oflubektas tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 20:34.
              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim aklım hala kır saçlı Rumen akıncısında , Ersun hoca da gelecekse kayıtsız şartsız bu takımın başında 2 sezon kalacak , kendisi pamuklara sarılacak öyle başa getirilecek ,
                şu yazdığımı okuyunca anladım , Ersun Yanal gelmiş

Lucescu su saatten sonra sahada olmak istemiyor bu belli geri planda, olacak belkide sirf futbolcu izleyecek falan, oglunu hoca olarak önerdi, belki cokda mantiksiz degil ama bu isler bizim gibi mahalle psikolojisi hakim klüplere ters, bizde esas adam orda en önde duracak ya kazanacak ya kaybedecek, o yüzden ben Ersun Hoca diyorum yoksa tabiki Lucescu nun seviyesi bambaska yerlerde.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Silinecek video muydu ? Kanal 7 de Şaban ın filmlerine konan sansür misali, gerek yoktu bence. Adam fb lilere sövüyor millet izlesin ne var bunda. ))
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani manyaksan doktora gideceksin. inanılmaz görüntü kirliliği yaratıyor. bilinçli de yapıyor sanırım. bir hafta ersun diye yazdığı ismi bugün ersin diye yazmaya başladı mesela. niyet gayet açık ama platform da sanal olduğundan mütevellit böyle rahatsızlara açık. yapacak bir şey yok...

Durum tamda özetlediginiz gibi, ama yapacak baska birsey yok, keske forum üyerinden terapi düyenleme imkanimiz olsaydi

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Ibre ersuna dogru dönmüs anladigim kadariyla dogrumuyum ?
                      En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 20:39.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Abi, deseler ki "Ersun hoca yardımcılarını iyi seçsin, çok iyi bir ekip kursun" falan anlarım. Bu bir düşüncenin ve kaygının ürünüdür.

Ama sanki başka ülkede, şehirde yaşıyoruz. Sanki ülkemizin insanlarını tanımıyoruz. Başarılı insandan nefret eden, kendisinin ulaşamadığı yerlere değmiş insanlardan tiksinen, hiçbir şey üretmeden sadece tüketen, sözlerini sadece yıkmak üzere kurgulayan insanların olmadığı cennet şehrimizi gelip de bu adamın bozmasından duyacağımız kaygıları tartışacağız sanırım ilerleyen günlerde.

Bu adam ahlaksız damgasını vuran en büyük verileri ne: Yatında sevgilisi ile yakalanmış. E bize ne? Bir de fotomaç gazetesinin Aziz'in eliyle masa başında yazdığı saçma sapan habercikler?

İlk geldiğinde bize kaybolan heyecanımızı geri verdi, şampiyon takımın temellerini attı. Geçen sene en azından evinde çok zor puan kaybeden bir takım haline bürünmemizi sağladı. Tek bir şey kalmıştı dışarıda da kazanması gereken maçları kanan bir Trabzonspor yaratmak. Sonrası malum.

Ha Ersun hoca büyük bir muhalefetle burun buruna gelecek. İnşallah kendini zihnen ve bedenen hazırlamıştır.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yine Baki hocam son noktayi koymussun eline yüregine saglik.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın daveti üzerine kente gelen Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, isim vermeden önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na göndermede bulundu.

7 Aralık’ta gerçekleştirilen kongrenin tarihinin Trabzon’un kurtuluş günü olduğunu kaydeden Şener, bu günün kutlanması gerektiğini belirterek şunları söyledi: “Muharrem beye teşekkür ediyoruz. Trabzon’un kurtuluş günü 24 Şubat. Şimdi bir kurtuluş günü daha oldu, o da 7 Aralık. Her sene bence 7 Aralık’ta bu kurtuluş gününü kutlayın. Trabzon’a yakışan bir yönetim. İnşallah çok iyi sonuçlar alırız. Ağır bir yükün altına girdiler. Çok iyi bir yönetim, umarım bu yükün altından da kalkarlar. Bana yolda yürüdüğümde artık kimse, ‘Bunu nereden buldunuz?’ demeyecek. Bu nedenle mutluyum. Ne zaman lazım olursa yardıma hazırım.”

Lig TV

Güzel görüntüler.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• geçen sene geldiğinde yabancı sınır vardı hala ve iho şampiyonluk istiyordu.transferlerini ona göre değerlendirelim.zaten aytaç iyi bir oyuncu, erkan sürekli forma buluyor, uğur da yatmayıp kiralık gitmeyi kabul etti.hepsi sahadalar.çok kötü sayılmaz.

Yorum

• sahsen ersun orda duruyor...

ertugrulda...

hatta 2 yıl sonra senol hocada...

-------------

ben lucenın son damlasına kadar zorlanmasını beklıyorum...

-------

adam tam anlamıyla futbol profesoru...

ve tum enerjısıde buna kanalıze...

bızım derwalımız olsun...

yeter...

------------

sonrası denızlı terım o ekolun uzerıne ekleme yaptıya hanı...

-----------

durum budur...

----------

ersun tam anlamıyla kendısını verecekse...kabulde...

anteranmanlara cıkmadıgı bılınene bır gercek son gelsınde zaten takım leş atıyordu ve takımın ıskeletınıde vaahıt kurdu vs ama...

-------

50 yıl enerjısını ben lucenın omzuna yukleme taraftarıyım...

-----------

ersun son sıcramasını bızde yaaoacak konjekturde ama...

saglam ata oynamak lazım...

---------

haftaya kasımpasa macı sonrası antrenör netlesır...

umarım luce olur...

umarım...
                              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                              --------------------------Novalis--------------
                              ------------

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi, deseler ki "Ersun hoca yardımcılarını iyi seçsin, çok iyi bir ekip kursun" falan anlarım. Bu bir düşüncenin ve kaygının ürünüdür.

Ama sanki başka ülkede, şehirde yaşıyoruz. Sanki ülkemizin insanlarını tanımıyoruz. Başarılı insandan nefret eden, kendisinin ulaşamadığı yerlere değmiş insanlardan tiksinen, hiçbir şey üretmeden sadece tüketen, sözlerini sadece yıkmak üzere kurgulayan insanların olmadığı cennet şehrimizi gelip de bu adamın bozmasından duyacağımız kaygıları tartışacağız sanırım ilerleyen günlerde.

Bu adam ahlaksız damgasını vuran en büyük verileri ne: Yatında sevgilisi ile yakalanmış. E bize ne? Bir de fotomaç gazetesinin Aziz'in eliyle masa başında yazdığı saçma sapan habercikler?

İlk geldiğinde bize kaybolan heyecanımızı geri verdi, şampiyon takımın temellerini attı. Geçen sene en azından evinde çok zor puan kaybeden bir takım haline bürünmemizi sağladı. Tek bir şey kalmıştı dışarıda da kazanması gereken maçları kanan bir Trabzonspor yaratmak. Sonrası malum.

Ha Ersun hoca büyük bir muhalefetle burun buruna gelecek. İnşallah kendini zihnen ve bedenen hazırlamıştır.

Milli Takimin basindayken kendisiyle röportaj yapmak isteyen ve elini kolunu sallayarak Milli Takim kampinda cirit atmak isteyen Gargamel Serhati tersleyince, belkide sonun baslangicina imza atmis oldu, buda gözden kacmamali, sikecilerdeki basarisi bence Azizin büyüklügünün önüne gecmeye basladigi anda Aziz olaya müdahale etti, dikkat ederseniz, adamlar her türlü futbolcuyu aliyor ama konu hocaya gelince hep, kapasitelerinin bir tik altini aliyor Aziz, yani adamda biliyor isi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X