İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sürekli yazıyor zaten. Detaylarıda forum içerisindeki mesajlarda bulabilirsiniz. Lucescu'nun önerdiği sistem Trabzonspor'da kabul görebilir bir sistem değildi ve şampiyonluk vaat etmiyordu. Trabzonspor başarıya ihtiyacı var, taşıma suyla 400 Milyon'luk değirmen dönmez. Bu yüzden en mantıklı, en akılcı, çabuk adapte olabilecek bir isim gerekiyordu. Ersun Yanal ile bugün görüşme gerçekleştirildi, iş artık imzaya kaldı. Bir kaç güne açıklanır. Takımdaki bir kaç futbolcunun da bu yönde isteği olduğu biliniyordu.
Hayırlı olur inşallah.
iyidir iyi eldekilerin en iyisi.
lucesku bana zaman vericen yok alt yapı bir sistem derken 3-5 yıl beklerdik.zaten luceskuda hocalığı bir iki yıla bırakır onunla yola çıkmak pek akıl karı bir durum değildi.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sürekli yazıyor zaten. Detaylarıda forum içerisindeki mesajlarda bulabilirsiniz. Lucescu'nun önerdiği sistem Trabzonspor'da kabul görebilir bir sistem değildi ve şampiyonluk vaat etmiyordu. Trabzonspor başarıya ihtiyacı var, taşıma suyla 400 Milyon'luk değirmen dönmez. Bu yüzden en mantıklı, en akılcı, çabuk adapte olabilecek bir isim gerekiyordu. Ersun Yanal ile bugün görüşme gerçekleştirildi, iş artık imzaya kaldı. Bir kaç güne açıklanır. Takımdaki bir kaç futbolcunun da bu yönde isteği olduğu biliniyordu.
Hayırlı olur inşallah.
Yorum
-
Hayırlı olur inşallah.En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 19:28.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Yerli teknik direktörlerden kimseye sıcak bakmıyorum, kariyeri, yönettiği takımlardaki başarısı, otoriter, futbolcuların saygı duyacağı yabancı bir teknik direktör tercihimdir.
Yerli olarak kim gelirse gelsin başarılı olacağına inanmıyorum, başarıdan kastım şampiyonluk.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı aleyhte yazıları okuyunca Ersun Yanal'ı Boko Haram'ın, Onur'u DAEŞ'in lideri zannediyorum.
Buı forum akıllara zarar olmaya başladı.
Yorum
-
Ersun Yanal Trabzonsporumuza hayirli olsun, Usta ile basarili olmama gibi bir durumu yok, takima birkac takviye ile direk kafaya oynatabilecek kapasiteye sahip bir Hocadir Ersun Yanal, insallah bundan sonra degerini biliriz.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ersun hoca maalesef yanlış karardır, gelecek sene devre arası olmadan gönderilirse saşmam. keşke başarılı olsa ama, yerelciler onun kafasını kolay yer.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada kimse Trabzonspor'luculuk oynamasın. Ben dahil, kimse Trabzonspor'un menfaatlerini diğerinden çok düşünürüm pozlarına da girmesin... Konuyu öyle bir yere getirdiniz ki, sanki teknik direktör değil, ehl-i sünnet ve ateist seçeneklerinden birine mahkumuz.
Değerli kardeşim... Ersun babamın oğlu değil. Olsaydı bile bir şey değişmezdi ayrı konu. Konuştuğumuz konunun ana teması ise Ersun hocanın bizatihi kendisi değil, bir ahlak ölçüsünü hangi yüksekliğe oturtmamız gerektiğini konuşuyoruz. Önüne gelene sulanan Ersun tasvirinin olağan bir hal aldığı forumda, yemek yediği balıkçının kazancını hesaplayan karaktersiz Ersun noktasına gelinmesine laf edemiyorsan, ahlaktan ne anladığımız konusunu enine boyuna masaya yatırmanın vakti gelmiş de geçiyordur zaten... O bahsettiğin vatandaşa itiraz eden bir forum üyesini benim kışkırttığım yönündeki satır arası ahlaksızlığına ise hiç girmiyorum. Sizden farklı düşünenleri koyun yerine koyup sürü psikolojisinde hareket etmekle itham edebiliyorsan, buradan aynı ekolün elemanları olduğunuz sonucu çıkar ki, bu nokta sözün bittiği yerdir...
Bir soru sordum sabahki yazımda... 22 hastanesi olan Trabzonspor başkanı, bu ülkenin en başarılı genç girişimcisi, herbiri kendi alanında başarılı olmuş işadamları, doktorlar, rektörler çok mu salak? Ersun'un karaktersiz biri olduğunu iki dakikada anlayan karakter tahlil uzmanı zat-ı muhtereme bir de sen sorsana bu soruyu... Çünkü onu savunabilmek için aynı şeyleri düşünüyor olman gerektiği halde, bunu kanıtlayamam diyorsun. O zaman bir daha soruyorum: biz ahlak çizgimizi nereye koyacağız? Bu mudur ahlak anlayışımız? Budur diyorsan, adının yanına işareti koyar, bundan sonraki iletişimimizde daha dikkatli oluruz. Bu kadarına hakkımız olsun bari...
Efendim neymiş, Ersun Trabzonspor'u benimseyememiş. Nerden anladınız? E yüzü gülmüyor... Tabi tribünlere oynamaya alışkın aktör teknik adamlardan sonra bünye kaldırmıyor bunu değil mi... Efendim Bodrum'a gidiyormuş... Bu adam malzemeci mi kardeşim. Antrenörü, yardımcı ekibi var. Programı verir, diğerleri takip eder. Takımın 24 saat başında durmadığı için oyunculardaki disiplinsizlik martavalından da dem vurmasın kimse. Hoca izin gününde Bodrum'a gitti diye dantelli kadın donu giyip evde zencilerle alem yapacak adam varsa, ona çare yok zaten. Profesyonellik para karşılığı iş yapmak değil, aldığı paranın hakkını vermektir çünkü...
Efendim Ersun bizde başarısız olmuş... Tabi canım... 8 maçta 1 galibiyetle dipten aldığı o dandik kadroyla içerde en çok puan toplayan takımlardan biri olmak, avrupaya gidebilmek yetmedi size. Her sene 27 puan farkla şampiyon olup avrupadaki rakiplerimiz korkudan sahaya çıkmadığı için sizleri anlıyorum. Bu konuda haklısınız...
Evet ne demiştik... Kimse "en Trabzonspor'luculuk" oynamasın... Yanlışı gördüğümüz yerde sizden önce biz bineriz tepesine... Sizlerden trk farkımız da bu zaten... Siz insanları "sürü psikolojisiyle hareket etmekle" itham ederken, peşine takıldığınız "sürü başının" subjektif sıvamalarında mala darbesi olduğunuzun farkında değilsiniz. Bu işler bu kadar ucuz değil...
Her neyse... Değer verip okumaya çalıştığım bir forum üyesi idiniz. Bu vesileyle söylemek isterim ki, kendi içinde muhteşem çelişkiler taşıyan yazınızın bir gaflet sonucu yazılmış olabileceği ihtimalinden bir adım öteye gitmek istemiyorum. Aksi halde "yazık ki ne yazık" diyeceğim içimden... Ha, bir önemi var mı, yok... Olsak ne olur, olmasak ne... Bizimkisi laf-ı güzaf işte... Unutun gitsin...
Cok güzel özetlemissin abicim, öglenleyin yazdim yine yazmak istiyorum, Rusyada kücük bir Böbrek operasyonu icin 700 km yol giden bir adama sayfi duymak boynumuzun borcu olmaliNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKışkırtma konusunda yanılıyorsun nerede böyle bir şey ima ettiğimi söylersen abicim konuyu çözeriz.
Mesele tam olarak anlaşılamamış ben Ersun hocanın kişisel zaaflarının(-ki doğru mu yanlış mı bilmiyorum) takımın önüne geçmesinden bahsediyorum. Yukarıda da yazdım zaten Ersun Hoca bütün gün nafile namaz kılıp takımı ihmal etse ne derdik? Allah kabul etsin ama bizim hacı hocaya değil futbol hocasına ihtiyacımız var derdik ve aynı tavır karı kız işlerinde de olmalı diyorum ben. Arahna'yı savunmuyorum söylediklerinin doğruluğunu da savunmuyorum anlaşamadığımız nokta bu sen onun söylediklerinin yalan olduğunu söylüyorsun ama ben kişisel olarak ne kendisini ne de Ersun hocayı tanımadığım için bu konuda yorum yapmıyorum. Söyledikleri yalan olabilir ve bu durumda tüm kültür ve örflerde ahlaksızlık olarak kabul edilen bir ''iftira'' durumu ortaya çıkar ki bu zaten sübjektif değil objektif olarak eleştirilebilecek bir konudur. Yanlış anlamışsın abicim olay bu.
Herkesin inancı ve yaşayışı kendisinedir ve Ersun hoca müslüman bile olmayabilir ve/fakat kendisinin vicdan özgürlüğüne duyulan bu saygı abartılıp forumdaki kişilerin fikir özgürlüğünü kısıtlamamalı.
Demek istediğim şu abi Ersun hoca eğer dendiği gibi konsantrasyon problemi yaşıyor ise özel hayatından dolayı bu bir tartışma konusudur. Arahna doğru veya yanlış konuşuyor demiyorum bakın o meseleyi hiç kapsama almadım çünkü yorum yapamam bu konuda. Sen snaki kendisini savunuyormuşum gibi konuşuyorsun benim söylemek istediğim şu arahnanın söylediklerini sen şu şekilde söylesen ''Ya Ersun iyidir hoştur, çapkındır tam benim kafadadır ama takıma adapte olamıyor kardeşim'' desen buradaki arahnayı linç eden üyelerden hiç biri sana ahlak bekçisi yakıştırması yapmaz ve sesini çıkartmaz. yani adamın söylediklerine katılıyorum demiyorum da farklı yönden linç ediliyor diyorum mesele bu.
Ben Ersun konsantre olamadı da demedim konuştuğum bir forum üyesine gönderme vardı orda kendisi bana bunu söylemişti. Ersun kovulunca bunu en çok kafaya takan da benim kaç kişiye sordum neden gönderildi diye biri dedi Constant yüzünden siz dediniz Hurma yetkileri paylaşmak istemiyor at koşturacak falan bu kadar fanatik Ersun taraftarıyım yani ama adamın söyledikleri çarpıtılınca buna tahammül edemiyorum. Mesele bu. Mala darbesi derken de ben herhangi bir karalama operasyonunda propaganda aracı olmadım adam diyorsa Ersun karı kız yüzünden takımı iplemiyor diye çıkıp adama ''Damat mı bakıyoruz kardeşim size ne'' demekten ziyade böyle bir durumun var olup olmadığının konuşulması.
Yazından anladığım tek şey, "aslında hiç bir şey anlamadığım"... Onu demek istemedim, onu yanlış anladınız, bu konu öyle değil vesaire... Yazısına atıfta bulunarak bal gibi de savunmaya çalıştığın kişinin sabahki yazısını tekrar oku... Bir insana internet üzerinden karakter tahlili yapmayı anlarım, neticede alışkınız buna. Ama tamamen kendi görüşünü "mutlak gerçekmiş" gibi yazarak bir başka insana karaktersiz damgası vurabilmenin, edep terazisinde ağırlığı olamaz. Onun için defaatle aynı şeyi söylüyorum ama anlamamakta ısrarcısın sanırım. Konu, Ersun Yansl değil... Ersun Yanal nezdinde herhangi bir insana "kadın düşkünü, para delisi karaktersiz" diyebilecek asgari koşulların ne olduğu... Birine ahlak zabıtası kesilirken, hiç bir objektif temele dayanmayan temenni ve arzuları gerçek diye yutturmaya kalkacaksak, biz ne kadar ahlaklı olabiliriz... Soru bu...
Kışkırtma konusunda yazdığına ise şaşırdım. Belli ki iyi okumamışsın ekürini... Kışkırma polemiğini ortaya atan kendileri çünkü... Sadece bir tavsiye: kılavuzun karga olmasın... Haklı olsan da dinleyecek adam bulamazsın...En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 19:38.
Yorum
-
Zaten yıllardır çekilen sıkıntıların temelinde de bu var.
Yerelciler, yerlinin yerlisi, küçük olsun bizim olsun mantığıyla kimseye alan bırakmıyorlar.
Çünkü biliyorlar ki Trabzonspor Trabzon'dan da ordaki Trabzonspor'dan beslenen adı büyük asalaklardan da çok daha büyük.
Bir kz lden kaçırırlarsa bir daha ele geçiremeyeceklerini biliyorlar.
Trabzon'da yaşayan herkes için Trabzonspor bir kaynak. Kimi için reklam, kimi için istihdam, kimi için milletvekkilliği basmağı vs vs.
Trabzonspor İstanbul'a taşınırsa ekonomik olarak da sportif olarak da büyük bir sıçrama gerçekleştirir. Ama bunun gerçekleşme ihtimali yok, ben de istemem. Ancak ilk kez Trabzonspor tam anlamıyla İstanbul'dan yönetilecek. Sonucu hep birlikte göreceğiz...
QUOTE=halilaziz61;1920325971]Ersun hoca maalesef yanlış karardır, gelecek sene devre arası olmadan gönderilirse saşmam. keşke başarılı olsa ama, yerelciler onun kafasını kolay yer.[/QUOTE]
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok güzel özetlemissin abicim, öglenleyin yazdim yine yazmak istiyorum, Rusyada kücük bir Böbrek operasyonu icin 700 km yol giden bir adama sayfi duymak boynumuzun borcu olmali
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum