Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ülkede 4 büyüklerden birinin başına geçmek bu kadar kolay olmamalı. Kendimize şu soruyu soralım, Sergen i bjk taraftarı antrenör olarak ''en azından şimdilik'' takımın başında görmek ister mi ?

Hami ne yaptı ? Kendini kanıtlaması için 6 galibiyet yeterli değil. Takımın o dönem Avrupa ya gitmesi tamamen rastlantı ve şans faktörüyle oldu. Peki ya gidemeseydik ? Neymiş, Hami Malouda yı kadro dışı bırakmış. O dönem yaptığı tarif edilemez bir amatörlüktü. Takımın en etkili silahlarından birini geldi Colman ile kesti attı. Şahin Aygüneş ile kaç maça çıktık bu yüzden, hatırlıyor musunuz ?

Hami için Antalya iyi bir başlangıç olabilirdi ama ptt nin en güçlü kadrolarından birini oynatamadı ve kovuldu. Süper Lig de takım yönetmesi lazım, başarılı olması lazım. Ersun ilk dönemlerinde gbirliği ile az kalsın uefa kupası kaldıracaktı, şampiyon takıma uzatmalarda elendi. Gittiği her takımı Avrupa ya götürdü, başarılı oldu. Ersun dan sonra ligde ses getirecek bir antrenör gelemedi ama Cihat Arslan mesela... Akhisar da iyi işler yapıyor, inşallah devamı gelir. Lige artık yeni yüzler lazım. Okan Buruk un, B.Korkmaz ın iş bulduğu ligde Hami neden iş bulamıyor ? Neden şimdiden ''ben oldum, TS bana muhtaç'' havalarına giriyor ? Hami kim ? Önce 2 yıldızla çalışsın, 1 yıl takım çalıştırsın süper lig de. Bir görelim tarzını, etkisini, vizyonunu.
    +1

her gün haca değişikliğinin yaşandığı bu ligde neden kimse hamiye teklif getirmez de biz ilk sırada düşünürüz anlayamıyorum.. gençlerbirliğinin hocası yok.. cavcav 10 kişiyle görüşmüş.. acaba hami ile de görüşmüş müdür? hiç sanmam.. öyle bir hata yapacak kadar futboldan uzak değil adam..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ersun hocada iyidir.ama herkesde soru işareti var. Bazen çok umursamaz oluyor. Bizde geçen sene eminim takıö zerre umrunda değildi ki bunu yedek kılübesndeki harekerleirnden anlardınız. Bize biraz azimli. Başarıya aç adam lazım ama bı sabırsızlıkla ve yerel medya ile nasıl sabrederiz bilmiyorum. Usta da bu vizyon fazlasıyla var. Kimseyi dinlemeden hastanesine başhekim atar gibi bir hoca atarsa başarılı oluruz. Yani kafasında kim varsa onu getirtsin. Öyle traftar. Yerel medya. Eski fıtbolcu beya yönetici kimseyi dinlemesin. Doğru kararı verecektir.

Yorum

• Bazı aleyhte yazıları okuyunca Ersun Yanal'ı Boko Haram'ın, Onur'u DAEŞ'in lideri zannediyorum.
        Buı forum akıllara zarar olmaya başladı.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersun yanal da kısa zaman sonra yeni şenol güneş vakası olacak. şenol güneş gibi 3 kere gelmiş olacak. forumda "şenolcular" gibi "ersuncular" da oluşmaya başladı bence
          Ben ocuyu bucuyu bilmem Şenol Güneş şu takımın başında artık görmek istemiyorum.O Ankaragücü maçı ile Kadıköy' deki fb maçındaki taktik hataları sebebi ile 9 puan fark kapandı
          !

Yorum

• Yahu arkadaş şu Hami'de ne gördünüzde ısrarla Hami diyorsunuz.
            Bırak Trabzonspor'u 1461'e teknik direktör yapmam. Niye mi yapmam bu ışığı verebilecek hiçbir teknik direktörlük başarısı yok. Ve bu arkadaş 48 yaşında (anlamayanlar için KIRK SEKİZ).
            Birilerine şans verilecekse bu çok daha genç ve donanımlı biri olmalı.
            Neymiş 4-5 maç takımı çok iyi oynatmış.
            O zaman Mesut Bakkal'ı getirelim takımın başına. Her gittiği takımda 4-5 maç patlama yapıyor sonra küme düşüyor takımları.
            Bu takıma sırf Trabzonlu veya Trabzonspor'lu diye yeteneği ve/veya donanımı uygun olmayan birilerinin görev almasını istemiyorum.
            Hami'nin adının Trabzonspor'la anılması bile büyük bir vizyonsuzluktur.
            İHO'nun başkan, Yumlu'nun stoper olduğu takımda Hami TD olurdu. Artık geçti o kabus günler.
            Yeni ufuklara büyük hedeflere yelken açtık. Gölge etmeyin Allah aşkına...

Yorum

• aslında çok açık bu sorunun cevabı.hami mandıralı.

hem yerli ama hemde yerliliği aşmış bir karekter.yani özeri hem sevecek hemde gerektiğinde kızağa çekecek bir isim.
              TEKKEBALL

Yorum

• Ersun Yanal, Trabzonspor Camiasına Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun Yanal, Trabzonspor Camiasına Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah.
                  Ümit abi öyle demiyor ama ondan önce yabancı hoca yok mu ? ne olacak şimdi.

Yorum

• @Trapezunt

bizim burada yatsı ezanı okunalı 1:30 saat oluyor

derken mesajın gelmiş

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burada kimse Trabzonspor'luculuk oynamasın. Ben dahil, kimse Trabzonspor'un menfaatlerini diğerinden çok düşünürüm pozlarına da girmesin... Konuyu öyle bir yere getirdiniz ki, sanki teknik direktör değil, ehl-i sünnet ve ateist seçeneklerinden birine mahkumuz.

Değerli kardeşim... Ersun babamın oğlu değil. Olsaydı bile bir şey değişmezdi ayrı konu. Konuştuğumuz konunun ana teması ise Ersun hocanın bizatihi kendisi değil, bir ahlak ölçüsünü hangi yüksekliğe oturtmamız gerektiğini konuşuyoruz. Önüne gelene sulanan Ersun tasvirinin olağan bir hal aldığı forumda, yemek yediği balıkçının kazancını hesaplayan karaktersiz Ersun noktasına gelinmesine laf edemiyorsan, ahlaktan ne anladığımız konusunu enine boyuna masaya yatırmanın vakti gelmiş de geçiyordur zaten... O bahsettiğin vatandaşa itiraz eden bir forum üyesini benim kışkırttığım yönündeki satır arası ahlaksızlığına ise hiç girmiyorum. Sizden farklı düşünenleri koyun yerine koyup sürü psikolojisinde hareket etmekle itham edebiliyorsan, buradan aynı ekolün elemanları olduğunuz sonucu çıkar ki, bu nokta sözün bittiği yerdir...

Bir soru sordum sabahki yazımda... 22 hastanesi olan Trabzonspor başkanı, bu ülkenin en başarılı genç girişimcisi, herbiri kendi alanında başarılı olmuş işadamları, doktorlar, rektörler çok mu salak? Ersun'un karaktersiz biri olduğunu iki dakikada anlayan karakter tahlil uzmanı zat-ı muhtereme bir de sen sorsana bu soruyu... Çünkü onu savunabilmek için aynı şeyleri düşünüyor olman gerektiği halde, bunu kanıtlayamam diyorsun. O zaman bir daha soruyorum: biz ahlak çizgimizi nereye koyacağız? Bu mudur ahlak anlayışımız? Budur diyorsan, adının yanına işareti koyar, bundan sonraki iletişimimizde daha dikkatli oluruz. Bu kadarına hakkımız olsun bari...

Efendim neymiş, Ersun Trabzonspor'u benimseyememiş. Nerden anladınız? E yüzü gülmüyor... Tabi tribünlere oynamaya alışkın aktör teknik adamlardan sonra bünye kaldırmıyor bunu değil mi... Efendim Bodrum'a gidiyormuş... Bu adam malzemeci mi kardeşim. Antrenörü, yardımcı ekibi var. Programı verir, diğerleri takip eder. Takımın 24 saat başında durmadığı için oyunculardaki disiplinsizlik martavalından da dem vurmasın kimse. Hoca izin gününde Bodrum'a gitti diye dantelli kadın donu giyip evde zencilerle alem yapacak adam varsa, ona çare yok zaten. Profesyonellik para karşılığı iş yapmak değil, aldığı paranın hakkını vermektir çünkü...

Efendim Ersun bizde başarısız olmuş... Tabi canım... 8 maçta 1 galibiyetle dipten aldığı o dandik kadroyla içerde en çok puan toplayan takımlardan biri olmak, avrupaya gidebilmek yetmedi size. Her sene 27 puan farkla şampiyon olup avrupadaki rakiplerimiz korkudan sahaya çıkmadığı için sizleri anlıyorum. Bu konuda haklısınız...

Evet ne demiştik... Kimse "en Trabzonspor'luculuk" oynamasın... Yanlışı gördüğümüz yerde sizden önce biz bineriz tepesine... Sizlerden trk farkımız da bu zaten... Siz insanları "sürü psikolojisiyle hareket etmekle" itham ederken, peşine takıldığınız "sürü başının" subjektif sıvamalarında mala darbesi olduğunuzun farkında değilsiniz. Bu işler bu kadar ucuz değil...

Her neyse... Değer verip okumaya çalıştığım bir forum üyesi idiniz. Bu vesileyle söylemek isterim ki, kendi içinde muhteşem çelişkilr taşıyan yazınızın bir gaflet sonucu yazılmış olabileceği ihtimalinden bir adım ötrye gitmek istemiyorum. Aksi halde "yazık ki ne yazık" diyeceğim içimden... Ha, bir önemi var mı, yok... Olsak ne olur, olmasak ne... Bizimkisi laf-ı güzaf işte... Unutun gitsin...
                      Kışkırtma konusunda yanılıyorsun nerede böyle bir şey ima ettiğimi söylersen abicim konuyu çözeriz.

Mesele tam olarak anlaşılamamış ben Ersun hocanın kişisel zaaflarının(-ki doğru mu yanlış mı bilmiyorum) takımın önüne geçmesinden bahsediyorum. Yukarıda da yazdım zaten Ersun Hoca bütün gün nafile namaz kılıp takımı ihmal etse ne derdik? Allah kabul etsin ama bizim hacı hocaya değil futbol hocasına ihtiyacımız var derdik ve aynı tavır karı kız işlerinde de olmalı diyorum ben. Arahna'yı savunmuyorum söylediklerinin doğruluğunu da savunmuyorum anlaşamadığımız nokta bu sen onun söylediklerinin yalan olduğunu söylüyorsun ama ben kişisel olarak ne kendisini ne de Ersun hocayı tanımadığım için bu konuda yorum yapmıyorum. Söyledikleri yalan olabilir ve bu durumda tüm kültür ve örflerde ahlaksızlık olarak kabul edilen bir ''iftira'' durumu ortaya çıkar ki bu zaten sübjektif değil objektif olarak eleştirilebilecek bir konudur. Yanlış anlamışsın abicim olay bu.

Herkesin inancı ve yaşayışı kendisinedir ve Ersun hoca müslüman bile olmayabilir ve/fakat kendisinin vicdan özgürlüğüne duyulan bu saygı abartılıp forumdaki kişilerin fikir özgürlüğünü kısıtlamamalı.

Demek istediğim şu abi Ersun hoca eğer dendiği gibi konsantrasyon problemi yaşıyor ise özel hayatından dolayı bu bir tartışma konusudur. Arahna doğru veya yanlış konuşuyor demiyorum bakın o meseleyi hiç kapsama almadım çünkü yorum yapamam bu konuda. Sen snaki kendisini savunuyormuşum gibi konuşuyorsun benim söylemek istediğim şu arahnanın söylediklerini sen şu şekilde söylesen ''Ya Ersun iyidir hoştur, çapkındır tam benim kafadadır ama takıma adapte olamıyor kardeşim'' desen buradaki arahnayı linç eden üyelerden hiç biri sana ahlak bekçisi yakıştırması yapmaz ve sesini çıkartmaz. yani adamın söylediklerine katılıyorum demiyorum da farklı yönden linç ediliyor diyorum mesele bu.

Ben Ersun konsantre olamadı da demedim konuştuğum bir forum üyesine gönderme vardı orda kendisi bana bunu söylemişti. Ersun kovulunca bunu en çok kafaya takan da benim kaç kişiye sordum neden gönderildi diye biri dedi Constant yüzünden siz dediniz Hurma yetkileri paylaşmak istemiyor at koşturacak falan bu kadar fanatik Ersun taraftarıyım yani ama adamın söyledikleri çarpıtılınca buna tahammül edemiyorum. Mesele bu. Mala darbesi derken de ben herhangi bir karalama operasyonunda propaganda aracı olmadım adam diyorsa Ersun karı kız yüzünden takımı iplemiyor diye çıkıp adama ''Damat mı bakıyoruz kardeşim size ne'' demekten ziyade böyle bir durumun var olup olmadığının konuşulması.

Yorum

• burada Ersun'a cinsi sapık muamelesi yapanlara yeni teknik direktörümüz Eriksson denilse böyük başkan nidalarıyla sevinç göz yaşları dökerler adamın nasıl bir ırz düşmanı olduğundan habersiz... Ersun'un suçu ehli namus olmaması değil yerli malı olması.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben ocuyu bucuyu bilmem Şenol Güneş şu takımın başında artık görmek istemiyorum.O Ankaragücü maçı ile Kadıköy' deki fb maçındaki taktik hataları sebebi ile 9 puan fark kapandı
                          ben ikisine de olur derim. ikisi de şampiyonluk yaşamış hoca.
                          eğer şenol güneşi başarısız göstermek isteyen bunun için argüman arayan varsa rica ediyorum şike sezonunundan örnek vermesin. o sezon nasıl mücadele verildiği,kimlere hangi oyunlara karşı konulduğu mahkeme dosyalarında çarşaf çarşaf yazıyor.

Yorum

• Arkadaşlar sürekli yazıyor zaten. Detaylarıda forum içerisindeki mesajlarda bulabilirsiniz. Lucescu'nun önerdiği sistem Trabzonspor'da kabul görebilir bir sistem değildi ve şampiyonluk vaat etmiyordu. Trabzonspor başarıya ihtiyacı var, taşıma suyla 400 Milyon'luk değirmen dönmez. Bu yüzden en mantıklı, en akılcı, çabuk adapte olabilecek bir isim gerekiyordu. Ersun Yanal ile bugün görüşme gerçekleştirildi, iş artık imzaya kaldı. Bir kaç güne açıklanır. Takımdaki bir kaç futbolcunun da bu yönde isteği olduğu biliniyordu.

Hayırlı olur inşallah.

Yorum

• Vay arkadaş ya. Ersun Yanal oldu Mourinho.

Yok mu yurt dışında Güney Amerika ülkelerinde rakibini yiyecek gibi top oynatan rakibi dövdüren bir Teknik direktör. Çok mu zor böyle bir TD. bulup getirmek.

Daha gelmeden bu kadar tartışılıyorsa Ersun Bey geldikten sonra neler neler yazılıp çizilecek.

Ha unutmadan Kaos ortamını seviyoruz ya tabi tabi Ersun uyar bize.
                              TRABZONSPOR.

Yorum

• Ben sevinirim doğru haberse.
                                Doğru bir yönetimle Ersun Hoca iş yapar.

QUOTE=Trapezunt;1920325942]Ersun Yanal, Trabzonspor Camiasına Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah.[/QUOTE]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X