valla şuanda best fmde başkanı dinliyorum. Başkan luceyi kovalarız ama olmazsa ersunu alırız diyor kibarca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim neyi acikladi kacirdim da orasini
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat ol hersey yolunda, mesajin beni güldürdü pek vazla gülmemde kendini mutlu hisedebilirsin, saka bir yana 5 vakit Namazini bundan sonra kilmaya basla ve Tevhid üzerinde dur !
Yorum
-
Ooo forum dağılmış. Adam Ersun'un işine konsantre olamadığını söyledi diye ahlak bekçisi olarak etiketlenmiş. Abi işte yanlış batılılaşmanın en büyük etkisi bu tip kavram kargaşaları. Ersun harem kursun zerre umrumda olmaz ve hatta müslüman da olmayabilir herkesin manevi sorumluluğu kendisini bağlar ama dün burada konuşulan özel hayatının işini engellemesi durumuydu. Yani Ersun gün boyu nafile namaz kılıp takımla ilgilenmeyi bıraksa ''hocam Allah kabul etsin ama biz takımıyla ilgilenen hoca istiyoruz'' derdik değil mi? O zaman Ersun'un karı kız muhabbetleri ve ticari işleri takımın önüne geçerse de aynı şeyleri söyleriz. Arahna bundan bahsetti nasıl diğer duyumcular Ersun haksızlığa uğradı, adamdır diyorsa arahna da Ersun'un aklı takımda değil diyebilir biz de bunu göz önüne alırız. ha arahna'nın söyledikleri doğru mu, bilemem ama tartışılması normaldir. Kimse Ersun için ''cehennemde yanacak hoca istemiyoruz'' demiyor, özel hayatı işini etkilemeyen hoca istiyoruz diyor boş yere burada insanlara örümcek kafalı muamelesi yapılmasın. Yeni trend bu herhalde birisi Ersun'un çapkınlığına laf mı söyledi; let the linç begin. Tabi bu arada özel mesaj yoluyla konuşup Ersun'un son ayrılığını sorduğum kişilerin bana ''Ersun son gelişinde şehri ve takımı benimseyemedi'' demesine rağmen sürü psikolojisi ile burada ''bırakın adamın özel hayatını!!1!!'' çıkışı yapması da şaşırtıcı. Ya da değil.
Yorum
-
giray bulaga , hamiye kiziyorsunuz hoca görevini istediklerini acikca belirtiklerinden
asporda falko götz aynisini gs icin yapti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray bulaga , hamiye kiziyorsunuz hoca görevini istediklerini acikca belirtiklerinden
asporda falko götz aynisini gs icin yaptiOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısmet olursa akşam üzeri Trabzonspor'un yeni teknik direktörünü açıklayacağım. Hele bir netleştirelim. Sürpriz yok.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoo forum dağılmış. Adam Ersun'un işine konsantre olamadığını söyledi diye ahlak bekçisi olarak etiketlenmiş. Abi işte yanlış batılılaşmanın en büyük etkisi bu tip kavram kargaşaları. Ersun harem kursun zerre umrumda olmaz ve hatta müslüman da olmayabilir herkesin manevi sorumluluğu kendisini bağlar ama dün burada konuşulan özel hayatının işini engellemesi durumuydu. Yani Ersun gün boyu nafile namaz kılıp takımla ilgilenmeyi bıraksa ''hocam Allah kabul etsin ama biz takımıyla ilgilenen hoca istiyoruz'' derdik değil mi? O zaman Ersun'un karı kız muhabbetleri ve ticari işleri takımın önüne geçerse de aynı şeyleri söyleriz. Arahna bundan bahsetti nasıl diğer duyumcular Ersun haksızlığa uğradı, adamdır diyorsa arahna da Ersun'un aklı takımda değil diyebilir biz de bunu göz önüne alırız. ha arahna'nın söyledikleri doğru mu, bilemem ama tartışılması normaldir. Kimse Ersun için ''cehennemde yanacak hoca istemiyoruz'' demiyor, özel hayatı işini etkilemeyen hoca istiyoruz diyor boş yere burada insanlara örümcek kafalı muamelesi yapılmasın. Yeni trend bu herhalde birisi Ersun'un çapkınlığına laf mı söyledi; let the linç begin. Tabi bu arada özel mesaj yoluyla konuşup Ersun'un son ayrılığını sorduğum kişilerin bana ''Ersun son gelişinde şehri ve takımı benimseyemedi'' demesine rağmen sürü psikolojisi ile burada ''bırakın adamın özel hayatını!!1!!'' çıkışı yapması da şaşırtıcı. Ya da değil.
Subjektif kavramlar üzerinden linçin alasını yapanlara da iki çift laf edersin diye bekliyorum. Yoksa benim herşeye verecek cevabım var... Savunduğun kişinin sürü psikolojisi argümanına sarılıp insanları koyun vasfına sokabileceğini düşündüüm son kişiydin üstelik. Tam bir hayal kırıklığı..En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 17:43.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün yazılanlardan çıkardığın anlam buysa, konuşmaya gerek yok. Ama ahlak bekçiliği yaparken ahlaksızlıksızlığın kralını yadamların prim yapacağı bir ortamda, at izi it izine karışır. Çıkamayız işin içinden. Linç yapan bizler miyiz, yoksa "Ersun karı kız delisidir, aklı başka ticari işlerde, oyuncu portföyü de yoktur" diyenler mi yapmıştır acaba...
Subjektif kavramlar üzerinden linçin alasını yapanlara da iki çift laf edersin diye bekliyorum. Yoksa benim herşeye verecek cevabım var...
Abicim yapılan yorumları objektif bir düzlem üzerine oturtabilmem için Ersun Yanal'ın para ve kadın düşkünlüğü konusunu tescillemem ve bu tescilin kendisinin işini yapmasını engellediği yönünde doğrulamam gerekir. Bunu yapamadığım için burada sadece duyumlar üzerinden konuşuyoruz. Arahna'nın söyledikleri doğru olmayabilir ki doğru demiyorum zaten ama nasıl sen, o, şu bir şeyler paylaşıyorsa o adam da paylaşıyor ve ben bu forumda hiç ''Ersun çok günahkar, şehrin dinamiklerine uymuyor; bize ehl-i sünnet hoca lazım'' diyen birisini görmedim. Ersun hocanın özel hayatındaki iniş ve çıkışlar takıma odaklanmasını engelliyor diyen insanlar gördüm sadece, mesele bu. Söyledikleri doğru olmayabilir bak ona bir şey diyemem zaten kimsenin etik anlayışını değerlendirmem ve islam öğretisine uygunluğuna göre puan vermem. Ersun'u da severim. Ama her konusu açılınca ''damat mı arıyoruz?'' tarzında klişe espriler görünce rahatsız oldum olay budur.
Yalnız abi koyun derken yanılıyorsun benim herhangi bir konuda fikrim değişmedi ve senin gelip o kişinin Ersun hakkında söyldiklerini yalanlaman benim yaptığım açıklamanın kapsamının dışındaydı. Sen ve Ünal abi gelip durumun öyle olmadığını anlattınız ve paylaşılan tüm bilgiler gibi buna da açığız benim demek istediğim olayın altyapısını araştırmadan konunun farklı yerlere çekilmesi.En son rhaegarr tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 17:52.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatsı ezanını bekliyorum.HAMİ_41
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum