Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yumlu yoktu
    Haklısın... Ruhu vardı, orada hata yaptım... Antep maçını unutmuşum, unutmak istediğim içindir...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hay ağzına sağlık be Ünal kardeşim...
      Abi kutun dolu
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Mircea Lucescu.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun Yanala iki sene sabredelim bu isi yapar. Yada Hami + sportif direktor olarak tercubeli bir isim. Yada yabanci Bert van Marwijk veya baska biri olabilir. Bunlar hepsi tabi lucescu olmayacaksa. Oyle ravzan lucescu ile babasi olmaz. Ravzanin isini hamide yapar. Gelecekse sadece Mircea.
          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gercekden bernd van marvijk hic aklima gelmemisdi
          tam bu yönetimin adami aslinda
          oyuncu maaslari yaridan asagi olur, takimin yas ortalamasi 22-24 arasi
          harika adam bernd
          jonathan tah yi hamburgda 17 yasinda as stoper yapmisdi....
          böyle dolu aksiyonlari vardi
          Marwijk cidden çok iyi olur ama yönetimin şu dakikadan sonra yeni bir alternatif düşüneceğine pek ihtimal veremiyorum. İnşallah Luce olur ancak olmazsa Marwijk keşke düşünülse..

Canhan Bey'e Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun inşAllah.
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi kutun dolu
            Hallettim. Boşalttım diyemiyorum dikkat edersen. Millete sapık yakıştırması yapan tiplerin aklına başka şeyler geliyor. Şu an bana cevap yazmakla meşguller. Az sonra düşer... :-)))

Biraz yoğunum. Vaktim olduğunda nükleer savaşa devam ederiz.
            En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 12:19.

Yorum

• Başlığı "Sizce Yeni Damat Adayımız Kim Olmalı?" diye değiştirmek lazım.Kısmetse olur

Yorum

• Kısmet olursa akşam üzeri Trabzonspor'un yeni teknik direktörünü açıklayacağım. Hele bir netleştirelim. Sürpriz yok.

Yorum

Milli takım ne zaman başarılı oldu? Bir kere dünya 3. olmak başarı ise ayrı
                  Şundan diyorum; takımın lideridir teknik direktör. Başkan olmadığı zaman bu tolore edilebilir ama genç insanlar gözünüzün içine bakar. Fatih Terim'in Milan'dan ayrılışına bakın. Takımı bırakıp bırakıp İstanbul'da bileti bilmem kaç €'ya verdiği "Yöneticilik" konferanslarının olduğu günlere rastlar
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu örneğe de bakmamız lazım: Hiddink Türkiye Milli Takımı'nın başındayken ikide bir Hollanda'ya gidiyordu. Başarılı olabiliyor muyduk?
                    FT her gün İstanbul'da, şampiyon falan mı oldu Milli takım ?
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ersun için benim nazarımda olumsuz noktaları yazayım nacizane;

1- Ekip kurma anlamında soru işaretleri var

insan Ersun Yanal ismini duyunca misal yabancı ve işinin ehli bir kadro bekliyor ama gerek yardımcıları gerek ekibi bence bu açıdan hayal kırıklığı. Misal son çalıştığı dönemde scoutluk için getirdiği, bu işle ilgili isimlerin bile tanımadığı çocuk, yardımcıları vs. bence hayal kırıklığı. kötü isimler demiyorum ama bence vasat bi ekibe sahip.

Ben isterim ki misal Galatasaray'daki gibi analiz sisteminin başında yabancı işinin ehli bir profesyonel olsun. Kondisyon antrenörünü arasın dünyanın başka yerinden getirsin, kaleci antrenörü keza. Eski futbolcu x, bu işten az buçuk anlayan genç scout y falan bu büyüklükte bi camia için benim kabul edeceğim şeyler değil. Sen getir bu profesyonelleri, Ersun gitse bile devam etsin adamlar. Kulüp böyle profesyonelleşir.

2- İstikrar yakalanacak bir isim değil

Futbolcularla iletişimi, başarısızlık durumunda yaşanacak duygusal kırılmaları tamir edecek bir isim değil. İşler kötü giderken, takımla arasındaki bağ kopmuşken futbolcuların sayı duyum istikrarından yana görüş bildireceği bi isim değil. Başarılıyken her şey iyi, ama başarısızlık durumunda o iletişimi kötü. fenerbahçe'de bile yaptıklarından sonra futbolcular arkasına teneke bağladı. bu kopukluğu istikrarla çözemezsin.

yani gelecek sene başarısız olan bi Ersun'un ertesi sene aynı oyuncu grubuyla başarılı olma şansı bana göre çok az. hele ki trabzon gibi grip'i bile zatürre şeklinde yaşayan bi kulüpte.

3- başarı için kaliteye ihtiyaç duyması

Misal Lucescu, Şenol gibi isimler 6 puanlık malzemeden 8 puanlık yemek yapıp şampiyonluğa oynar. Ama Ersun'un şampiyonluğa oynaması için elinde minimum 7, ideal olarak 8 puanlık malzeme olması lazım. 6 puanlık malzemeyle 8 puanlık yemek yapacak bi teknik adam değil. zaten sene başında da başkanla ayrı düştükleri noktalardan biri buydu. Bu açıdan masraflı bi teknik direktör. Çok iyi bir planlamanın içine dahil edilmezse bu masraf yıkım yaratabilir.

4- Abuk tercih ve ilişkileri var

Yanlış anlaşılmasın bir şeyle itham etmiyorum ama misal Tosic'le görüşmesi, değil görüşmesi Tosic'i istemesi bile başlı başına bi hayal kırıklığı. Bu gibi durumlarda biraz çevresinin etkisinde kalıyor bence. Eğer "Tosiç kim ya" diyecek bi ekip ve planlamaya dahil olmazsa abuk tercihler görebiliriz kendisinden.

5- Çalışma tarzının antipati yaratması

Bu elbette kişiden kişiye değişir ama misal Trabzon gibi bi şehirde her hafta en az 2-3 idman bırakıp şehir dışına gitmesi çok büyük bi baskı unsuru kendisi için. Futbol gibi hele hele türkiye'de müthiş sadakat beklentisi olan bi konuda Ersun'un çalışma tavrı ve tavırları "işini önemsemiyor" algısı yaratabiliyor. Ve bu dedikodu bir kere alevlendi mi ne yazık ki önünü almak imkansız.

**

Buradan Ersun'a karşı olduğum izlenimi çıkmasın, sadece dezavantajları dile getirdim.

Yorum

Nasıl bir bulgu sizin işini iyi yapmadığına itti? Örnek patronunuz size işe girdiğinizden beri para ödemese işinizi iyi yapabilirmisiniz?
                        kendimle ersun yanalın para almamasını bir tutamıyorum düşününce . ben iki ay maaş almasam geçinme şansım sıfır. ama ersun yanalın kazandığı paralar ve ekonomik durumu herhalde para ödenmediğinde de bir kaç ay sıkıntı yaşatmayacak düzeydedir. bu farklı bir konu
                        Kaldı ki parasını alamayıp başarılı olan işini yapan çok sayıda teknik adam ya da sporcu örneği de verilebilir.

Benim kafamda yer eden tek sorun ,şehir ile bütünleşmemiş olması ve hafta başındaki idmanlara katılmayışı idi. 2. söylediğim bir spor kulubü için çok büyük sorun bana kalırsa. Siz de şunu düşünün futbolcusunuz ve teknik direktörünüz idmanların bir kısmına devamlı olarak katılmıyor . Böyle bir ortamda hocanıza nasıl bir güven duyabilirsiniz ?
                        Tabi o dönem böyle oldu diye yeniden gelse aynılarını yapacak diye bir kaide yok o da ayrı . Ama hocalık kariyeri boyunca çalıştırdığı her takımda öyle ya da böyle farklı hikayelerle anılmış bir teknik adam . Bu gerçek hiç bir zaman değişmemiş değişecek gibi de durmuyor.
                        En son nbay tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 11:46.
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Shota'nın İstanbul'a gidip reklamlarda baygın baygın bakması gibi, Ersun'un da ikide bir İstanbul'a gitmesi hoş karşılanmaz. Bunu neden tartışıyoruz anlamıyorum. Futbolcu da olsa böyledir. Önce sahiplenme gerekir. Bunu da göstermen gerekir
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kısmet olursa akşam üzeri Trabzonspor'un yeni teknik direktörünü açıklayacağım. Hele bir netleştirelim. Sürpriz yok.
                            oy hakkımız var mı?

Yorum

• Ersun Yanal çapkın diyenler var. Adamın bir ilişkisi var nasıl çapkın oluyor. Bana göre Ersun Yanal çapkın olmadığı gibi Şenol Güneş'ten de iyi hoca. Ve hakikaten boş sözü olmayan bir adam. Lig TV'de izliyorum, o programı bile adam etti. Söz Tümer'le Şansal'a gelince futbol bitip eyyam ve magazin başlıyor. Ersun hocaya söz gelince mesele düzeliyor. Bir de yahu bir kere bile kendini öven bir sözü yok. Onun yerinde kim olsa egosuna yenilir, ben şöyle başardım böyle yaptım der. Bu adam da bu yok. Tamamen işinin gereğini yapıyor. Yengeyi Trabzon'a getir hocam bırak bu yat işini, bizim milletin dilinden kurtulamazsın. Bir de soyunma odasında gammazlayan birisinin annesine gönderme yapmıştın, en azından biz gazetelerde okuduk, soyunma odasında konuşulanı dışarıya kim servis ettiyse diye başlayan... Bana göre bu da doğru değildi. Gerisini sen bilirsin sana güveniyoruz. Ama başkanımıza senden daha çok güveniyoruz. 2,5 yıl önce borç 170 milyon iken kalan 230 milyonla neler yapılırdı. Biz ne yaptık, 6 hoca elli futbolcu, sıfıra sıfır elde sıfır. Pardon düzelteyim elde var 400 milyon borç.
                              En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 11:57.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kısmet olursa akşam üzeri Trabzonspor'un yeni teknik direktörünü açıklayacağım. Hele bir netleştirelim. Sürpriz yok.

tutmazsa 3 ay ceza almaya razımızın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X