ersun daha ucuz ve faydalı olabilir. açıkçası çok da üzülmem geldiği takdirde hem yarım sezon da ekstradan adaptasyon süreci olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakın yanlış anlaşılmasın kaçırdığım için soruyorum
usta nın 50. yılda şampiyonluk ile 2-3 yılda düze çıkarız sözleri çelişiyor
nereyi kaçırıyorum???
en cabuk düze cikmanin yolu sampiyon olmak
2011-2012 yili tarihimizin en kazancli yiliydi
sl katilmamiz son günde belli olmasina ragmen sponsorlukda %50 , tribünde %100 daha cok kazanc saglamisdik
sampiyon olmak birde akyaziylan bizi cari baska dünyalara sevk eder"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıralama:
1-) Lucescu
2-) Thomas Schaaf
3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)
Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
Yorum
-
maceraya gerek yok ersun en ıyısı,2010 2011 sezonu oncesı takım ondaydı samıyonlukta buyuk payı var derım. bız yenı gelmıs futbolcularıkaynastırmada sorun yasıyoruz ersun bunu en ıyı basaran hocadır.uzun surelı kontrat motıvasyonunu arttırır ersunun ne oynattıgınıda herkes bılıyoruz o acıdan takım bır sure kotu gıtse bıle sabredebılırız,ama baskası gelırse kotu futbol oynatmaya baslarsa ıstıfa etsın dıye soylenmeye baslarız sabır gosteremeyız cunku duzelmıcenı dusunuruz ersunda bu olmıcak bıran once ersun gelmelı
Yorum
-
Aynen adama spagetti demişliği var Tekke'nin.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo isim bence spaletti degildir
tekke spalettiyi hic sevmiyor
baskanin spalettiyi soracagi ilk kisi tekkeHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılınır, katılınmaz ama bir şey ekleyeyim, Ersun Yanal bu listede ikinci sıradadır. Üçüncü adayda gelmez bize.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ek olarak Türkiye'yi ve dünyayı tarayabilecek bir hoca dedi. İki kez bilimsel dedi. Ersun hoca olacak benim içim rahat bugünkü konuşmadan sonra. Hani Lecuscu dedin oy topladın ne ayaksın diyecek olan yerellerin maması bence Lucescu'nun 1. sıradaki yerini koruması.
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskanin bugün ki konusmasindan anladigim Ersun hayirli olsun diyebilirim, cünki adam birkac kez daha önce calisilmis biri olabilir, falan hep ayni noktaya isaret etti.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEk olarak Türkiye'yi ve dünyayı tarayabilecek bir hoca dedi. İki kez bilimsel dedi. Ersun hoca olacak benim içim rahat bugünkü konuşmadan sonra. Hani Lecuscu dedin oy topladın ne ayaksın diyecek olan yerellerin maması bence Lucescu'nun 1. sıradaki yerini koruması.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konu hakkındaki son mesajımıda yazmış olayım, olaki Lucescu olmazsa ertesi akşamı Ersun Yanal Trabzon'da olur.
Atın fav'a bekleyin.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum