Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ogluna ve yaninda olacak turk hocaya olursa ama en az 3 yil surdurulmesini istiyor ustada sonra devrederiz yine catinin icinde olacak ama hangi pozisyon bilmiyorum..usta acik acik ya kabul et yada baska secenege yonelirim diyor....ve saglam btcede istiyor.. ilk sezonda sampiyon yapip cekilecek...
    Oa deki şampiyon yapsın isterse torununa devretsin

Yorum

• Surdurule bilir basari istiyor... sampiyon yaptik tamam islem bitti diil kafasindaki proje cok buyuk avrupanin sayili takimlarindan olabilmek sampiyonlar ligi en az ceyrek final belki hayal diceksiniz ama butun konusmalarda bu var...

Yorum

• karamsar bir tablo çizmek istemiyorum ama luce gelse şikeyi hakemleri fenerasyonu yenebilecek miyiz?
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Luce enaz 40milyon euro bütçe ister başkan da söyledi zaten ABA altından değnek göstererek şampiyonluğun zor olduğunu su aşamada değil ama 2yil sonra şampiyonluğa oynariz

Yorum

• thomas schaf gelirse tüm maçlarımız 4-6 yada +7 üstü biter adamda defans kavramı denen bişey yok italyan hoca spaletti olursa farkını koyar ama bu 3-5 ayda olacak iş değil çünkü biz hepimiz biran önce sonuç isteriz lucesku olursa avantajı türkiyeyi iyi tanıyor olması ama benim şahsi fikrim shaktardan ayrılmayacağı yönünde çünkü orda iyi para kazanıyor ve her zaman shaktar ile gönül bağının olduğunu söylüyor ve 11 yıldır burdayım ve bu 11 yılda bir çok teklif geldi ama shaktardan ayrılmayı hiç düşünmedim diyor lucesku durum oki en mantıklı aday ersun yanal ama benim hoca adayım her zaman lucıen favre dir.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Luce enaz 40milyon euro bütçe ister başkan da söyledi zaten ABA altından değnek göstererek şampiyonluğun zor olduğunu su aşamada değil ama 2yil sonra şampiyonluğa oynariz
              8 milyon maaş da ister mi?

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                8 milyon maaş da ister mi?
                İndirime mi gitmiş... ..... 10 diyorlardı......

Yorum

• Schaaf çift forvet mi oynatıyor?
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Luce enaz 40milyon euro bütçe ister başkan da söyledi zaten ABA altından değnek göstererek şampiyonluğun zor olduğunu su aşamada değil ama 2yil sonra şampiyonluğa oynariz
                    2 yıl sonra dediği zaten 50.yıla denk gelen 2017 yılının 2.yarısı da dahil olan sezon yani ; 2017-18 sezonu.

Muharrem başkanın hiç bir konuda tutarsızlığını görmediğim gibi burada da gayet mantıklı konuştu bu akşam.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Birde Schaaf Frankfurt'ta neden Werder'deki çizgisini yakalayamadı yakından takip edenler aydınlatabilir mi?
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kendisi hakkında derin bilgim olmadığı için soruyorum Schaff hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl olur?
                        schaaf transfer isinde birak senol hocayi hamiden bilen berbat

iyi td , bremende transfer isini allofs tek basina sürdürdügü sürecte inanilmaz basarili oldu
                        taki basarisinin gazinlan transferlere karisana dek

takimi küme düsürüyordu az daha
                        bremen sonrasi cizgisi basarisiz devam ediyor

allofs bu kez orta sinif td len wolfsburgu basaridan basariya tasiyor

schaaf, doll, magath, hecking, löw... gibi tdler anca hocalikdan anlar, arkalarinda her sey dogru yöneten bir menager yoksa cesmeden su almayi beceremezler
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 yıl sonra dediği zaten 50.yıla denk gelen 2017 yılının 2.yarısı da dahil olan sezon yani ; 2017-18 sezonu.

Muharrem başkanın hiç bir konuda tutarsızlığını görmediğim gibi burada da gayet mantıklı konuştu bu akşam.
                          Kesinlikle bi başkanımız oldu donanımlı umarım iyi gider

Yorum

• sakın yanlış anlaşılmasın kaçırdığım için soruyorum

usta nın 50. yılda şampiyonluk ile 2-3 yılda düze çıkarız sözleri çelişiyor

nereyi kaçırıyorum???
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Thomas Schaaf hayal kırıklığı olur.. Macera aramayın Ersun'u getirin..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun hoca sirf akp li okmadigi icin, bekar olup normal, olarak kariya kiza gittigi icin bizim yereller tarafindan istenmiyor, yoksa, sportif basari falan hikaye, bizimkiler öyle seylere önem vermez, insaalah Ersun Hoca olur da en azindan cok daha az risksiz bir dönem yasariz.

Yereller ailesiyle yaşayan , akp ile arası iyi olan Muharrem Ustaya da, Ersun Yanaldan farklı gözle bakmıyolardır bence

,

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sakın yanlış anlaşılmasın kaçırdığım için soruyorum

usta nın 50. yılda şampiyonluk ile 2-3 yılda düze çıkarız sözleri çelişiyor

nereyi kaçırıyorum???
                                Son 30 yılda sadece 1 şampiyonluğumuz var , o da keşke olmasaydı dedirten bir şampiyonluk , nereyi kaçırıyosunuz ?
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 00:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X