Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulan şehrine de! Yerel güçlerine de!
    O yerel güçler 2.5 senede ne katmışlar Trabzonspor'a ? Ne faydaları dokunmuş ? Bu kadar sahipleniyorlar madem Trabzonspor'u bunca sene neden çektik İHO belasını ?
    Durduk yere insanı memleketine sövdürüyorlar!
    Sakin kardeş sakin... Hay bunların Nuh'un gemisinden inen ilk ataları... Ne oluyor yahu?
    Ne diyordum, sakin ol Fatih!

Yorum

• Nerde o zaman evrensellik.... Dünya kulübü olma adımları.....Hay bu yerel güçlerine......İstemez mi bu adamlar bu kulübün başarısını.....Ulan bir kere de engel olmayın be.... Dertleri Giray yada Sadi hocadır.... Lucescu'dan başka yabancı hoca kim var getirip de başarılı olabileceğine inandıkları.....

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        No Country for Latinos
        Benim silahımla beni vuramazsın Gallardo çok güzel gelsene
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bayern Munih takimda Pep ayriliyormus. ....... 😁

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Yorum

• Doğal olarak şb'nin başındayken hocaya kıl olmuştum. Ancak bu takımın hocası olması gereken kişi Ersun Yanal'dır. Lucescu dahil gerisi hikâyedir.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim silahımla beni vuramazsın Gallardo çok güzel gelsene
              Abi ben de çok isterim de hem genç hem uzak coğrafyadan falan yönetimin aklına bunu sokmak, ciddi ciddi düşünmelerini sağlamak ve karar kılıp anlaşmalarını beklemek falan; Luce'nin ömrü için dua edelim daha iyi. Olmaz bu iş

Yorum

• Kim gelirse gelsin, muharrem usta ile sampiyonluk yasayacagiz, buna hicbirzaman olmadigi kadar inaniyorum.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• takım 4-0 öndeyken maçın bitmesine 20 dakika kala medjaniyi çıkarıp yerine yatabareyi koyarak çift forvete dönen ve takıma baskıya devam işareti veren hocayı istiyorum.

büyük takım hocası gibi düşünen, şampiyonluk refleksi gösteren hoca istiyorum.
                  There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    f.terim o dağ gibi egosuna rağmen gidip italyanca öğreniyor, haminin türkçesi kadar da ingilizcesi var; bizimkiler trtde program yapıyor kariyer olarak.. ondan sonrada trabzonsporu ben şampiyon yaparım.. nah yaparsın!!
                    +1461
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• .....................hakan
                      ....salih....uğur.......bosingwa.....akbaş
                      .....özer.....ekici....medjani.....erkan
                      ..............cardozo...deniz

şu kadroyla şampiyon olan takımı evinde iyi oynayıp yenmiş bir ersun hoca var. bir tane stoper ve solbek alsak ikinci yarıya baya iyi bir takım çıkartır.

Yorum

• Tugay kerimoğlu da olabilir

Yorum

• Arkadaslar 4. Tercig olarak ersun var buda daha onve belirtmistim kendisinin cok istemesiyle ve hocalohini yonetimde behenenlerin olmasinda teklif kendinden gitti yonetime

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sıralama:

1-) Lucescu
                            2-) Thomas Schaaf
                            3-) Adını öğrenemediğim İtalyan hoca
                            4-) Ersun Yanal (Şu an rafta. Yukarıdakilerin gündemden düşmesi halinde gelecek tek Türk aday. Onu şimdilik rafa kaldırtan yerel zihniyete selam olsun.)

Görüşmeler bu minvaldedir. Kimseye taahhüt vermiyorum. Başkan değilim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Durum budur.
                            Ersun Yanal usta ile bambaska islere imza atar, hatta biz bile sasiririz, bundan yüzde yüz eminim.

Yorum

• Nasıl önceki seçimde Usta'ya herkes sallarken,Trabzonspor'un geleceği M.Usta'dır,İHO kulubü batırır dedik ve haklı çıktık,şimdi de bu kulübün geleceğinin tamamlayıcı diğer parçası da Osman Özköylü olacaktır diyorum.
                              Şimdi de buna itiraz edenler olacaktır ama eninde sonunda Osman Özköylü'yü takımda görmek isteyecektir.

3 yıl sonra ikinci Usta döneminde geleceğini umuyorum.M.Usta'nın da Osman Hoca'nın takipçisi olduğunu düşünüyorum.
                              En son sasone tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 23:36.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ortaya biraz yurtdisinda altyapi egitimi almis disiplinli isimleri atalim birazda : murat yakin
                                Hami Mandirali, sonucda Bochum da top oynamisligi var, bence yederli ha burde Juventus macinin ilkinde takima cok güzel top oynatmis ama sonuca gidememis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X