İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun hoca gelir kovulur gider değişen bişi yok hele hele son geldiğinde bi tane doğru düzgün maç bile oynamadık. İnşallah yabancı hoca gelir derim. Yabancının sınırsız olduğu yerde Türk hoca mantıksız. Denenmişi denememek lazım. Ayrıca trabzonsporun ana sorunu hoca değildir ciddi bir sistemsizlik söz konusu.
Bugun ajaxın ilk 11 de bakıyosun 20-22 yaş arası çocuklar ligde liderler. Bize altyapı-as kadro-en önemlisi olan taraftarla bağlantısı güçlü hoca lazım.
son maçta kloop un tribünleri bi el hareketiyle ayağa kaldırması gibi.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız atladığın bir şey var. Muharrem Usta tarafından ikna edilmeye çalışılmadın şimdiye kadar.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalkince işçilik hakikaten.
....
Teklifi ve teması bizaat Muharrem beyin sağladığını düşünelim yinede Lucescu işi daha olur duruyor.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu hayal ilk günden beri hayal
Konuşmalar olması çok doğal Adam niye konuşmasın ?
Bu iş döner dolaşır Ersun yanal da biter
Olmazsa zaten başka yerli yok olacağı da yok
Başkan bazı şeyleri çabuk öğrenmiş))
Fatih tekke bir görev alacak zaten Ersun yanal ile araları da iyidir
En azından kötü değil veya değildi
Başkan lucescu kısmını iyi organize etmişti
Ersun yanal gelsin benim açımdan sıkıntı yok bence takımdaki çok oyuncu açısından da sıkıntı yok
Burası önemli bence)))
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleince işçilik hakikaten.
....
Teklifi ve teması bizaat Muharrem beyin sağladığını düşünelim yinede Lucescu işi daha olur duruyor.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu hayal ilk günden beri hayal
Ersun yanal gelsin benim açımdan sıkıntı yok bence takımdaki çok oyuncu açısından da sıkıntı yok
Burası önemli bence)))
Yanlış yapıyorsun. Seçim zamanı desteklediğin aday için tabii ki istediğin algıyı yapmanda bir husus yoktu. Bu yüzden yanlış yönlendirmelerine ki yanlış olduğu aşikardı çok ses etmedim fakat mevcut durumda bu işin olgunlukla karşılanacak bir durumu yok. Seni severim yazdıklarından ve benimle ilgili görüşlerinden ötürü. Artık herkesçe destek zamanı, tam destek zamanı.
Lucescu hiçbir zaman hayal değildi. 6 ay öncesinden zaten anlaşılmıştı. Daha önceki mesajlarımda hakeza sana karşı mesajlarımda duruyor. Seçimi kaybeden Trabzonspor başarısız olsun diye uğraşıyor. Lucescu'ya haber gönderildi mi, bence sen iyi bilirsin. Lucescu hala en büyük aday ve olma ihtimalide yüksek. Daha öncede söyledim Lucescu ile son görüşme yapılacak, şartlar belli. Olmasını dilerim hayırlısı ise.
Hakeza insanoğlu yanılır, yanlış seçimler yapar o zamanda Ersun Yanal gelir zaten. Bugün Ümit abide yanlış bilgi aldı zannediyorum. Ersun Yanal işi bitmiş değil. Daha öncede söyledim. Senden aldığımız bilgilere kalsak Hamza ya da Ertuğrul takımın başındaydı. Yoktu öyle bir şey.
Trabzonspor sevdası için uğraşalım, seçim bitti.
Yorum
-
Ersun gelsin de hep beraber bağıralım "söylesene Ersun hoca takım niye oynamıyor diye "
Bence de gelse başarılı olur ama ben yabancı winner özellikli çapı çevresinden büyük hoca istiyorum ki o da lucescu. Ersunla bişeler olur ama lucescu ile uzaya çıkarız.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Yorum
-
Burası önemli bence)))
valla çok haklısın renkdaşım.
ama bir mucize olup luceskuda gelebilir.
ersun yanalada hayır demem.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhahah adam başarısız olsun diye başlamış yine alttan alttan mesaj vermeye.Yaz hemen çık.Muhammet de bizi görecekti halbuki 2 yıldır.CHnin 60 milyon hazır bunu da söyleyeyim.
Yorum
-
bence tahminim başkan garantiye gitmek istiyor ki haklı.ligi bilmeyen bir hocayla uğraşacağını sanmıyorum.
bielsa vb kaliteli olabilir ama bizim ligi anlayana kadar ilk sezon biter .sonra bildiğimiz hikayeler alışma zamanı ikinci yarı gerçek anlamda takım olucaz gibi zman kazanma sözleri.vb.
yaa ersunu getiricek ya luceskuda şartları sonuna kadar zorlayacak aa bence kesinlikle bu lighi bilmeyen bu ligde ilk kez çalışıcak (süper hocada olsa) bir hoca getirmeyecek.
bizim lig çok cins bir lig.bu ligi bilmeyen hoca burda rezil olabilir süper hocada morinhoda olsa.bizim başkan çok garantici bu riske girmez.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 21:04.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence tahminim başkan garantiye gitmek istiyor ki haklı.ligi bilmeyen bir hocayla uğraşacağını sanmıyorum.
bielsa vb kaliteli olabilir ama bizim ligi anlayana kadar ilk sezon biter .sonra bildiğimiz hikayeler alışma zamanı ikinci yarı gerçek anlamda takım olucaz gibi zman kazanma sözleri.vb.
yaa ersunu getiricek ya luceskuda şartları sonuna kadar zorlayacak aa bence kesinlikle bu lighi bilmeyen bu ligde ilk kez çalışıcak (süper hocada olsa) bir hoca getirmeyecek.
bizim lig çok cins bir lig.bu ligi bilmeyen hoca burda rezil olabilir süper hocada morinhoda olsa.bizim başkan çok garantici bu riske girmez.
Tek sıkıntı yabancı hocalara yeterli güvenin aşılanamaması ve gerekli sürelerin (2-3 yıl) tanınmaması. Çünkü skor odaklı bir ülkeyiz ve bu yüzden yıllardır Avrupa'da elle tutulur bir başarı elde edemiyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna göre Muharrem Usta'nin secimde hic sansi yoktu ve son sirada bitirir demisti
Benim adayım kazanmadıysa hemen kazananı karalayayım ama Trabzonsporu düşünen yok.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum