Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal a gecen sezon istemedigi Yatabare,Waris ve Constant üclüsü de bugün takim da yoklar..Neden göndermistik adami?
    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sporx in özel haberi doğru mu acaba ? ''Flaş iddaa'' demişler.
      Yalan haber. Bunu Bursaspor'lulara söyledi. Nedeni malum...

Yorum

• Ersun Yanal Mbia dahil Aytaç ve Erkan transferlerini gerçekleştirdi.Bana sorarsanız hepsi başarılı transferlerdir.Erkan dönemin en istenen oyuncusuydu sonuçta alındı iyi oynamıştır kötü oynamıştır orasında değilim.Aytaç desen iyi transferdir yararlı oyuncu Mbiada aynı şekilde.Uzun lafın kısası bence Lucescu olursa iyi olur lakin olmazsa macera aramaya gerek yok.Olmayan yönetimle bu adam içerde 1-2 maç kaybetti geçen sene son yılların en iyi iç saha karnesini yakaladık.Muharrem Usta yönetimiyle doğru planlama,sağlıklı bir ekonomi ve huzur ortamı ile ben Ersun Yanalın başarılı olacağını düşünüyorum.

Yorum

• .
          En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 13:26.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalan haber. Bunu Bursaspor'lulara söyledi. Nedeni malum...
            Ümit abi bu futbolcu sözleşmelerindeki ücretlerin düşürüldüğü haberi doğru mu?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanal Mbia dahil Aytaç ve Erkan transferlerini gerçekleştirdi.Bana sorarsanız hepsi başarılı transferlerdir.Erkan dönemin en istenen oyuncusuydu sonuçta alındı iyi oynamıştır kötü oynamıştır orasında değilim.Aytaç desen iyi transferdir yararlı oyuncu Mbiada aynı şekilde.Uzun lafın kısası bence Lucescu olursa iyi olur lakin olmazsa macera aramaya gerek yok.Olmayan yönetimle bu adam içerde 1-2 maç kaybetti geçen sene son yılların en iyi iç saha karnesini yakaladık.Muharrem Usta yönetimiyle doğru planlama,sağlıklı bir ekonomi ve huzur ortamı ile ben Ersun Yanalın başarılı olacağını düşünüyorum.
              . ve yeni yönetimle aynı dili konuşuyorlar başarı kaçınılmaz olur.

Yorum

• Robin van Persie, Memphis Depay'ın antrenmanda kendisine 'Hey yedek' diye seslenmesine sinirlendi ve takım arkadaşına saldırdı. Olayda Persie'nin "Kendini büyük oyuncu mu sanıyorsun?" demesi üzerine Depay "FB'de mi büyük olunuyor?" diyerek cevap verdi. (Voetbalzone)

Ulan
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• ersun bence bizden haber bekliyor. çünkü anadolu takımlarını gitsde çoktan gi,derdi,örnek bursa.ve önümüzdeki 2 sene boyunca 3 büyüklere gidemeyeceğinide çok iyi biliyor..tek geleceği yer trabzon
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ersun bence bizden haber bekliyor. çünkü anadolu takımlarını gitsde çoktan gi,derdi,örnek bursa.ve önümüzdeki 2 sene boyunca 3 büyüklere gidemeyeceğinide çok iyi biliyor..tek geleceği yer trabzon
                    ersun yanal bence bizim ikinci şenol güneşimiz...olacak
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ersun Yanal'ın Trabzonspor'da bir daha çalışmak isteyeceğini zannetmiyorum, heyecanını bayağı yitirmişti en son takımı çalıştırırken.

Bize BJK'ye geldiği ilk sezon ki Bilic lazım.

Yorum

• Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç beklemek aptallıktır der einstein.

ersun yanal bu saatten Sonra bi faydası olmaz bize eistein a göre. Chealsea bile 2 kere mourinho denyince ne olduğu ortaya çıktı.

Eric gerets-berdiyev vb hocalar daha yararlı

Yorum

• Ersun'a çok karşıyım ben. Tamam ilk gelişi olsa buyursun gelsin de üçüncü gelişi olacak. Denedik olmuyor anasını satayım. Bize yeni heyecan, aksiyon lazım.

Yorum

• Ersun Yanal sadece bir kere geldi Trabzona. İkinci gelişi askıda havada duruyor. Hurmanın Trabzona attığı en büyük kazıktır. Ersun getirdi Hurmayı buraya Burak Gürdal çekilince. Hurmanında ilk işi Ersunu postalamak oldu. Dövesim geldi Hurmayı yazarken....
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun'a çok karşıyım ben. Tamam ilk gelişi olsa buyursun gelsin de üçüncü gelişi olacak. Denedik olmuyor anasını satayım. Bize yeni heyecan, aksiyon lazım.
                              Aynen böyle düşünüyorum ben de. İlk geldiğinde başarıya açtı heyecanı vardı bizden sonra takımlar çalıştırdı şampiyonluk yaşadı başarı açlığını giderdi. Bu saatten sonra bize faydalı olmaz, zorlamayalım.

Yorum

• 1461 suan dandik bir takımla kupa maçı oynuyor ve dinazor hocamız hamdi zivalioglu yine Oğuzhan Acarı oynatmiyor. Heryerde kurtulmalıyız bu dinazorlardan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X