Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla bu Türkmen gelirse kongre üyeliğimi askıya alır, Trabzon Merkez nüfus kaydımı yunanistana taşırım...
    Dünyada bütün memleketler bitti Türkmenistandan adam getirecez.
    Düşük ihtimal. Ama ihtimal.

Bu arada Ersun gitmemiş Bursa'ya

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun'u Trabzon'da istemeyen önemli bir kitle var. Etki alanları da önemli.
      Onların kendilerinden olmayan herkese karşı tavrı aynı.

Yorum

• Konu yine gündemdeki yerini koruyor.. Yerli mi olsun Yabancımı olsun diyerek yerli olacaksa Ersun mu Yabancı olacaksa Lucescu geliyormu !

Herşeyden önce şu bir gerçek ki uzun yıllardır gelmeyen gelemeyen bir başkan seçti Trabzonspor bence burada bir birlik olunması lazım..

Şuan Sadi tekelioğlu ile birlikte ön görülen proje hayata geçirilse bile beni tadmin eder çünkü Trabzonun asıl sorunu yönetilememek den geçiyor..
        Tarihimizde bu açık seçik örnekleriyle karşımıza çıkıyor..

Bana göre tarihimizin en iyi kardosu olan 95 sezonu neden şampiyon olamadık yönetimsel eksiklikti kadroyu ve teknik heyeti hatırlayın lütfen !
        Ve sonrası okadar oyuncu ve bir o kadar kariyerli hoca geldi ne oldu ?
        Başarısızlık !
        bu yönetimsel zafiyetten kaynaklıdır asıl araştırılması gereken de budur..

Kendi fikrimce bahsettiğim hususlarda bunu gerçekleştirirse ancak Muharrem Usta gerçekleşecektir. Bilgisi ve birikimiyle o yüzden Başkanın söylemde bulunduğu (üstüne basabasa) "SABIR" kelimesinin anlamını hepimizin farketmesi gerekiyor..

Başkan yapcaklarını bir bir sıraladı zaten, Hoca olarak düşündüğü ilk isim Lucescu olmayacaksa da onun gibi birisi yerli olacaksa bjk yi çalıştırmamış olsa sağa sola değil Şenol güneş ilk aday ama o olmadığı içinse Ersun Yanaldır. (hatta bence Ersun hocayla görüştüğüne bile inanıyorum ben gelmesi taraftarı olmasam bile önceki dönemlerden daha iyi olacağı hissiyatım var yukarıda bahsettiğim nedenlerden ötürü)

Bu yüzden taraftar demiyorum biz Trabzonspor Aşığı kişilerde bir zahmet bu heyecanlı yürüyüşe ortak olup bir bütün halinde ne olacaksa kösteksiz destek olmalıyız..

Futbol takımı için yapılacak ilk iki hamleninde Teknikdirektör belirlenmesi ikincisinin ise Solbek alınması olacağıdır

Bu arada geçen hafta haber yapılmıştı bu haftaiçin Lucescunun Türkiyede olacağı nerde kaldı bu Luce
        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

Düşük ihtimal. Ama ihtimal.

Bu arada Ersun gitmemiş Bursa'ya
          Ersun Yanal'ı ben tercih ederim Allahın Türkmenine ...( Türkmenistan Türkmenlerine kıl'ım da)
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• ersun olayı sadece kendisinin haber göndermesi çalışmak istemesi bu yönetimle 50. yıl şampiyonluk onuda etkilemiş...

Yorum

• Vizyon sahibi bir yönetim ile Ersun Hoca her türlü iş yapar, başarılı olur diye düşünüyorum.
              Hamiş

Yorum

Ersun Yanal'ı ben tercih ederim Allahın Türkmenine ...( Türkmenistan Türkmenlerine kıl'ım da)
                Abi seni çok üzmüşler anlaşılan.
                Şaşırmadım, bizim Türk dünyasına gösterdiğimiz sevginin onlarda bize karşı pek karşılığı yok.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onların kendilerinden olmayan herkese karşı tavrı aynı.

Yukarıda yazdığım önceki dönemde gönderilme sebebi idi.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte taraftarımızın fikir ayrılıkları bu kadar birbirinden uzak.
                    Şunun anketi yapılsa hangi yoruma katılıyorsunuz, % 50-50 çıkabilir. O yüzden bir hoca geldiği zaman iki ay sonra istifa başlığı açılıyor.
                    Ben şahsen Ersun gelsin isterim. Ama isimlerin hiç bir önemi yok.
                    Önemli olan destek olabilmekte.
                    Şimdi Ersun gelse biri eleştirecek, başkası gelse Ersun'u isteyen eleştirecek.
                    Oysa kim gelirse gelsin hep beraber destek olabilsek, yönetim de böylece hocanın arkasında durabilse..
                    Ziya Doğan Ayman'ı alıp gelse ona bile destek olmak zorundayız.
                    Bunu öğrenemediğimiz sürece hiç bir yere varamayız, burada isim tartışır dururuz, o mu gelsin bu mu gitsin diye... Boş tartışmadan başka birşey değil...
                    Forumu okumadan yorum yapma, fikir ayriligi falan yok en azindan ben ersuna karsi degilim, ersun yanal hakkinda o msjlari deep blue yu sinir etmek icin atmistim ;-) tuzaga düsmedi :-) bir önceki sayfalara bakarsan ersun yanala aslinda sicak baktigimi fakat bazi kaygilarim oldugunu anlatmaya calistim. Beni tek mesgul eden sey ise Ersunun kafasinin halen daha fenerde oldugunu düsünüyorum, cünkü taraftar onu cok istiyo basarilida oldu, tek sorun aziz.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Yukarıda yazdığım önceki dönemde gönderilme sebebi idi.
                      Hatırlıyorum. Üstelik Hoca o sıralarda Bodrum'a gitmezdi.
                      Sezonun ilk yarısı bitmiş, Trabzonspor averajla ikinci durumda ve yerel gazetelerin manşeti "Go Home Ersun". Tv kanallarındaki saçmalıkları saymıyorum bile.

Öz evlat taifesi maalesef yıllardır Ömer Seyfettin'in "Diyet" hikâyesindeki Hacı Kasap'tan farksız.
                      En kibar benzetme olarak bunu bulabildim.

Yorum

• Ersun Yanal'dan daha kaliteli yerli hoca şuan var mı? Yok. Peki yabancı olup da Trabzon'da başarılı olan var mı? Yok.

İki yoktan bir var çıkarsa o da Ersun Hoca işte -Nabi alınmasın- .
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Ersun Hoca iyidir iyi bir yapılanmayla ve taraftarın sabrıyla önümüzdeki yıllara damgamızı vurabiliriz 2010-2011 yılının iskeletini de kuran Esun Hocaydı Trabzonspor ve Ersun hoca sayesinde Galatasaray kaç yıl ekmek yedi
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Mantıklı düşünürsek Lucescu'nun olma olasılığu %5'lerde...Gelebilecek devre arası en iyi Ersun Yanal...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• 10 gün sonra luce ile görüşülür,eğer luce kabul etmezse devre arasındaki yeni hocamız ersun yanal olacaktır.seneye de ersun yanal..
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Mantıklı düşünürsek Lucescu'nun olma olasılığu %5'lerde...Gelebilecek devre arası en iyi Ersun Yanal...
                                5'in yanına bir sıfır yazın

Bu hafta sonuna belli olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X