Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekledim. Anket olursa forumun düşüncesini daha net görebiliriz diye düşünüyorum.
    malesef kolleri kimse tanimadigindan oy vermez
    zamaninda klopp da oldugu gibi

koller avusturya milli takimini 60li siralardan alip dünyanin ilk 10una soktu
    elledigi bütün genc oyuncular avrupanin lokomotiv kulüplerine kadar ilerletti
    arnautovic gibi serseriyi adam etti
    ve son olarak tarihte ilk kez gruplarda namaglup lider olarak cikti

kontrati sampiyonadan sonra bitecek
    federasyon istedigi miktara imkansiz diyor
    2 milyon yilda bizim icin bir sorun teskil etmeyecektir
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.12.2015, 23:21.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ersun Yanal'a attıralım imzayı, 3 sezon büyük yapılanma adı altında bir kampanyayla büyük destek görür.

Yorum

• Bielsa baktim Kariyerine pek basarili denilemez.

Bu sevdamiz nerden var acaba ?
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ersunda ersun, bu ne ya, bu saatten sonra halen daha ersun diyenlere gercekten sasiyorum, adamin kendine faydasi yok bize nasil olsun, biraz ufkunuzu genisletin ondan sora mesgul edin burayi
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İyi hoca. Lakin her şeyden önce o da bizim gibi tam 1 manyak.

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bielsa baktim Kariyerine pek basarili denilemez.

Bu sevdamiz nerden var acaba ?
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Saha içine bakarsak Ersun Yanal'dan daha iyisi bence de yok.
              Ancak geçen sezon sıkça söylediğim gibi şike davasını yok sayan bir insanı takımın başında görmek istemem.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saha içine bakarsak Ersun Yanal'dan daha iyisi bence de yok.
                Ancak geçen sezon sıkça söylediğim gibi şike davasını yok sayan bir insanı takımın başında görmek istemem.
                Sadece sike davasimi, diyorumya adamin artik kendine bile faydasi yok, yorumculuk yakismis bence böyle kalsin cok iyi.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yonetimin nasil bir kadro yapilandirmasina gitcegi de önemli.

Getircekleri hocanın kadroyu da oluşturması lazim. Oyuzden bu hoca karari sportif basari icin kilit.
                  Yonetim eger getirdiği hocanın istediği oyuncuları getirmezse bu sefer vahid durumu ortaya cikcak.
                  Oyuzden yonetim inşallah bu planlamayi iyi yapar. Hoca oyuncu dengesini iyi kurar.

Yoksa luceyi getir bu takimin basina koy istedigi oyuncuları alma o da başarısız olcak.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi hoca. Lakin her şeyden önce o da bizim gibi tam 1 manyak.
                    Biz onun yanında teletabiler gibi kalırız
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İnşallah uzun vadeli Ersun Yanal gelir TRABZONSPORUMUZA

Yorum

• Hykcens ile Di Matteo ne alemde acaba.

Yorum

• İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hykcens ile Di Matteo ne alemde acaba.
                          Heynckes bence artık hocalık yapmaz. Di Matteo gelirse en fazla yarım sezon kalır taraftarı delirtir. Kendisinin hoca olduğundan bile şüpheliyim.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• janko canli yayinda dusda mac ve antrenman sonrasi oyuncularimizin sigara icdigini söyledi
                            sonra neden bunlar kosamiyor

artik kontratlara sigara yasagi yazilmali
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu diğeri latin galiba. Hatta tahmini yapayım diğer kişinin Bielsa olduğunu düşünüyorum. Ama yönetim Bielsa'nın dengesiz halleri olduğunu bildiği için biraz tedirgin.
                              Etiket faktörü ile Luce öne geçiyorsa Bielsa değildir. Anladığımız kadarıyla Bielsa da masadaki isimlerden yani öyle gözüküyor ama ilk alternatiflerden değil galiba. Luce'nin etiket/reklam anlamında Bielsa'dan önde olduğu ülkeler Türkiye, Romanya, Ukrayna falandır.. bence Luce ve Bielsa harici bir yabancı daha var yönetimin görüştüğü. Favre olabilir ben şahsen istemem kendisini Selcuk'a katılıyorum Koller'i tercih ederim. Bu arada Luce için gerek olmasa da Bielsa ve Ersun söz konusuysa oturup planlama konuşulmalı. Ersun konsantre problemi yaşamamalı ve Bielsa da ben çılgınım ayaklarına ufak tefek şeylerden istifayı basmamalı.

Yorum

• Abi hoca arıyorsak pek yapılanma hocası denemese de Lippi var yani. Ne biliyim sayılı efsanelerdendir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X