Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tesbihleri çok severim küçükte bir koleksiyonum var ama uzatmaya gerek yok işte Lucescu.O kadar.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Luce, Bielsa gibi adamlar tabi ilk tercihimiz ama yerli olursa Ersun'dan başka alternatif yok. Bu Avni Aker'den kaçmak, İstanbul geceleri falan hep aynı goygoy dönüyor Ersun konusu açılınca ki katılmıyorum.

Yorum

• Sadi kötüdür eyvallah ama adam Aytac'i tekrar kazandirdi. Besir'i bize tanitti. Tesekkuru hakediyor.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tesbihleri çok severim küçükte bir koleksiyonum var ama uzatmaya gerek yok işte Lucescu.O kadar.

Şunu okusana birader, yok böyle bir şey.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Trabzonspor artık saha içinde güçlü olmak zorunda." Muharrem Usta ' nin üstüne basa basa söylediği en önemli mevzu bu cümle. Şenol Güneş şikeci bjk a gidip hâlâ bu kulübün efsanesi olarak anılıyor ise Ersun Yanal gibi Türkiye standartlarının üstünde, sabırlı olunduğunda ve imkanı verildiğinde kesinlikle başarılı olacak bir teknik direktörü sırf profesyonelliğin gerektirdiği eylemler ve söylemler yüzünden kabul etmemek , Muharrem başkanın hedeflerine ulaşmasında önünde bir engel olmaktan başka bir işe yaramaz. Futbolcu ve antrenörlere profesyonel gözle bakmak lazım, kulübün maaşlı ćalısanlari sonuçta. Parasını kim verirse oradalar, kim ne soylemesini isterse onu söylerler.
            Abi Ersun Yanal'ın şike ile ilgili sözlerine profesyonelliğin gerektirdiği eylem veya söylem diyoruz da bunlar niye sadece şikebahçe'nin başındayken oluyor? Mesela şikecilerin başında olduğu için doğal olarak şikeyi reddetti kabul. Bu adam bizde de görev yaptı. Profesyonelliğin gerektirdiği söylemlere göre şikeyi kabul etmesi gerekmiyor muydu? Hiç ağzından bi cümle duymadım.

Profesyonellik ile ahlaksızlık, yalancılık gibi kavramları birbirine karıştırıyoruz. Daha doğrusu birbiriyle harmanlıyoruz. En tehlikeli şey bu bence..
            En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 02:45.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkandayım Sefer..Gurban'ı getireceğiz inşallah
              Aynen gardaass,,, gurban olam Gurban hocaya
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen gardaass,,, gurban olam Gurban hocaya
                buda mitro. askin gibi sonuclanacak sefer
                biraz possible takil bence
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Abi haklisin da, Kurban Berdiyev'den "Mitroglou'yu getirtecegim" sözünü aldim, sigindi yog
                  2si de gelecek =)

Yorum

• Benimde ilk tercihim Kurban Berdyev. Cok sempatik ve basarili hoca. Rubin Kazani 2. ligden Sampiyonlar ligine tasiyan o.

Lucescuda elbetteki cok degerli hoca ama ikisinin arasinda Berdyevi secerdim.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi haklisin da, Kurban Berdiyev'den "Mitroglou'yu getirtecegim" sözünü aldim, sigindi yog
                      2si de gelecek =)
                      hadi insallah
                      birkerede seni sevindirsinler
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hadi insallah
                        birkerede seni sevindirsinler
                        Sorma

Yorum

• Spaletti veya Schaaf hakkında dedikodu var mı hiç?
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Spaletti veya Schaaf hakkında dedikodu var mı hiç?

Hayır abi, hiç yok.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi hoca arıyorsak pek yapılanma hocası denemese de Lippi var yani. Ne biliyim sayılı efsanelerdendir.
                              Gömmediğimiz efsane kalmadı. Bir de Lippi olsun. Gelsin gömelim çocuklar.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Luce nin yaşı ve oğlu korkutuyor beni. Ben Kurban Reis diyorum. O izlediğim Rostov CSKA'nin 3 puan gerisinde ikinciyse Kurban Reis doğru seçimdir. Diğer özelliklerini saymayayim artık. Tesbihinin püskülü yeter.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X