Tesbihleri çok severim küçükte bir koleksiyonum var ama uzatmaya gerek yok işte Lucescu.O kadar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTesbihleri çok severim küçükte bir koleksiyonum var ama uzatmaya gerek yok işte Lucescu.O kadar.
Şunu okusana birader, yok böyle bir şey.
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Trabzonspor artık saha içinde güçlü olmak zorunda." Muharrem Usta ' nin üstüne basa basa söylediği en önemli mevzu bu cümle. Şenol Güneş şikeci bjk a gidip hâlâ bu kulübün efsanesi olarak anılıyor ise Ersun Yanal gibi Türkiye standartlarının üstünde, sabırlı olunduğunda ve imkanı verildiğinde kesinlikle başarılı olacak bir teknik direktörü sırf profesyonelliğin gerektirdiği eylemler ve söylemler yüzünden kabul etmemek , Muharrem başkanın hedeflerine ulaşmasında önünde bir engel olmaktan başka bir işe yaramaz. Futbolcu ve antrenörlere profesyonel gözle bakmak lazım, kulübün maaşlı ćalısanlari sonuçta. Parasını kim verirse oradalar, kim ne soylemesini isterse onu söylerler.
Profesyonellik ile ahlaksızlık, yalancılık gibi kavramları birbirine karıştırıyoruz. Daha doğrusu birbiriyle harmanlıyoruz. En tehlikeli şey bu bence..En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 02:45.
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkandayım Sefer..Gurban'ı getireceğiz inşallahTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen gardaass,,, gurban olam Gurban hocaya
biraz possible takil bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi haklisin da, Kurban Berdiyev'den "Mitroglou'yu getirtecegim" sözünü aldim, sigindi yog
2si de gelecek =)
birkerede seni sevindirsinler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi insallah
birkerede seni sevindirsinlerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpaletti veya Schaaf hakkında dedikodu var mı hiç?
Hayır abi, hiç yok.
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi hoca arıyorsak pek yapılanma hocası denemese de Lippi var yani. Ne biliyim sayılı efsanelerdendir.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum