Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsmi tam olarak nedir hocam verirseniz yazarsaniz cok iyi olur bulamadim cunku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sansal büyükaga : 6 sampionluk var muarrem Usta : 6 ek 1 yani 7 sampionlugumuz var ` dedi benmi öyle anladim bilgisayardan bir yer buldum yeni actigimda böyle yazdigim diyalog vardi ?? sansal büyükagaya kapak Verdi resmen eger Dogru duyduysam
      Dosdoğru duydun
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dosdoğru duydun

Abi özelden mesaj attim okumadin sanirim
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsmi tam olarak nedir hocam verirseniz yazarsaniz cok iyi olur bulamadim cunku

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Live Media indirdikten sora Arama yerine Lig Tv yazacaksin birlesik degil yanliz ayri. Sonra nere bastigina dikkat et [emoji1][emoji1][emoji1]
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi özelden mesaj attim okumadin sanirim
            Bende sana msj attım sende okumadın sanırım ))

Yorum

Kanka anlat ne diyor daha baskan ????
              Şansal in sorusu aynen şu, "Baskanim 3 temmuz hakkinda ne dusunuyorsunuz, Ts yi fazla etkilemedi mi, surec devam ediyor galiba ama red kararlari veriliyor galiba"

Yani Sansal resmen sizi her yerde reddediyorlar ne olacak devam ettirecek misiniz sureci diye sordu, aynen bunu sordu. Usta da daha once soylediklerini soyledi, sonuna kadar giderim...

Mayis ayina kadar acil odemeler olacakmis, Uefa nin radarindaymisiz. Biraz çile cekecegiz bir sure sabretmeliyiz dedi. Gelecek sezon toparlanacagimiz sezon olacak, sabredin dedi.

Şansal simdi tesekkur ediyor onunu ilikleyecek neredeyse. Saygi duyacaksin sansar... Karsindaki adamla insallah 3 temmuz u da kazanacagiz, gelecegi de kazanacagiz...
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şansal in sorusu aynen şu, "Baskanim 3 temmuz hakkinda ne dusunuyorsunuz, Ts yi fazla etkilemedi mi, surec devam ediyor galiba ama red kararlari veriliyor galiba"

Yani Sansal resmen sizi her yerde reddediyorlar ne olacak devam ettirecek misiniz sureci diye sordu, aynen bunu sordu. Usta da daha once soylediklerini soyledi, sonuna kadar giderim...

Mayis ayina kadar acil odemeler olacakmis, Uefa nin radarindaymisiz. Biraz çile cekecegiz bir sure sabretmeliyiz dedi. Gelecek sezon toparlanacagimiz sezon olacak, sabredin dedi.

Şansal simdi tesekkur ediyor onunu ilikleyecek neredeyse. Saygi duyacaksin sansar... Karsindaki adamla insallah 3 temmuz u da kazanacagiz, gelecegi de kazanacagiz...

Ohh wallaha mest oldum, saol Mertcim, ellerin ve kulaklarin dert görmesin.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende sana msj attım sende okumadın sanırım ))

Mesaj kutun dolu kanka

Yorum

Mesaj kutun dolu kanka
                    Saol uyardığın için hallettim Pampaa

Yorum

• Trabzonspor TV için ciddi çalışma var haberleri geliyor. Çok iyi olur.
                      En son AYYILDIZ tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 00:54.

Yorum

• Burada bahsedilen teklifin doğru olduğunu başkan üstü kapalı şekilde doğruladı.Bence Luce olacak.İnş tabii ki
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor TV için ciddi çalışma var haberleri geliyor. Çok iyi olur.
                          Hadi inşallah. Sabahtan akşama kadar izliyecek insanlarla dolu burası..

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maddi mi yoksa planlamadan mı ?
                            Olur mu sence?
                            Olma ihtimali yüksek fakat danışmanlık vari bir teklif düşünülebilir bir şey değil bana göre. Trabzonspor, bir teknik direktör yetiştirme yurdu değil. Olmazsa da yerli gelir. Gelecek olan yerliyi biliyorsunuz zaten. Bursa ile imzalamamış olması boş yere değil. Bu hafta netleşir her şey.

Yorum

• Kim olursa olsun en fazla Ş. Güneş boşta kalana kadar rahat çalışma fırsatı bulur.

Yorum

• Anket yapsanıza yönetici panpalar. Forum ne düşünüyor öğrenelim;

Lucescu?
                                Ersun?
                                Sağlam?
                                Hami?
                                Y.Vural?
                                Köksal Baba?
                                Diğerleri?

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X