Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten ben maçkanın dağların da Mozart ile Beethoven ile büyüdüm.Bende üye olmak istiyorum.İzninle Ümit Bey Abi
    Hahahahahahaa
    ahan da bi manyak daha.. Tam bizden :-)))))) Ben normal adam sevmiyorum galiba :-))))

Yorum

• Takım başında ben olsam onur hariç hepsini satarım kovarım bırak nüfus cüzdanın da Trabzon yazmasını halasının eniştesinin damadının kızının sülalesinde bile Trabzonlu olan bir tek transfer bile yapmam
      !

Yorum

• İzleyemeyenler için gerekli , gereksiz detay aktarabilecekler rica etsek öne çıkabilirler mi

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tv den izliyorum. Önemli bir sey derse yazarim.

"Senol hoca bosta olsa tarih yazacagim kisi" dedi. ) Senol a saygisi buyuk.

Hoca olayi 10 gun icinde netlesecek dedi. Takimda cok oyuncu var dedi, alayini lav edicem dedi. Anladigim kadariyla ilk 11 deki bazi adamlari yetersiz goruyor, satislar olabilir. Devre arasi transfer yapariz orasi kesin.

Hoca isi 10 gun icinde netlesecek diyor bakalim ne olacak... Lucescu ile gorusulecek, olmasa bile rol model olacak kisi Luce diyor ama olacak gibi konusuyor.

Kanka anlat ne diyor daha baskan ????
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Başkan konuştukça hevesten kafayı yiyeceğim galiba.İho bize çok şey kaybettirdi..

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İzleyemeyenler için gerekli , gereksiz detay aktarabilecekler rica etsek öne çıkabilirler mi
              Sadece şu yayının kalitesini gösterir sanırım.

Şansal Büyüka: 6 Şampiyonluk var.
              Muharrem Usta: Bizim orda bir de +1'imiz var..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• sansal büyükaga : 6 sampionluk var muarrem Usta : 6 ek 1 yani 7 sampionlugumuz var ` dedi benmi öyle anladim bilgisayardan bir yer buldum yeni actigimda böyle yazdigim diyalog vardi ?? sansal büyükagaya kapak Verdi resmen eger Dogru duyduysam
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ya gencler, live media diye bir App var indirin keyfinize bakin sadece ligtv degil fazlasi var. Begeneceksiniz.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Başkana her geçen gün aşık oluyorum.....

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkana her geçen gün aşık oluyorum.....
                      Evli barklı adam
                      Bu ilişki yürümez..
                      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkana her geçen gün aşık oluyorum.....
                        İçmeye devam etme Cihad..Alka Seltzer'i de atmayı unutma..

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya gencler, live media diye bir App var indirin keyfinize bakin sadece ligtv degil fazlasi var. Begeneceksiniz.
                          Apple storeda varmi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Benim görüşüme göre takım çalışmasında herkes işini iyi yapmalı ve takım halinde yürünmeli.Bu kurumsal yapıda Süleyman beyin beklentisi ve benim beklentim uyuşmamış olabilir,Süleyman bey ile bakış açımız farklı,bu durumda da medeni şekilde yollarımızı ayrıldık,tazminat da söz konusu olmadı dedi.

Finansal fair play konusunda da çok kötü durumdaymışız..

Yorum

• Anladığım kadarıyla Uefa'dan ceza kesin gibi bir şey..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Apple storeda varmi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Var
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X