Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim bildiğim 1 senedir seçim hazırlığı yapan yönetime adayların hocası cebinde olur seçildiği gün hocasını takımın başına getirir ona göre takımın önündeki maç sayısına göre hedef belirlenir!
    Takımın önünde 20 maç,toplanması gereken 60 puan var,puan durumu açısından geride olsakta ilk üç hedefi var,belkide 2003-04 sezonunda Ziya Doğan yönetiminde gibi ilk yarı bu sezon gibi kötü giderken sonradan arap atı misali açılıp üst üste 11-12 maç kazanıp potaya girme ihtimali var,var oğlu varken takımın başında hoca yok yok yok.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kac alırsa alsın adam açık açık bize gelmeyecek burası kesin.
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Şu Giray Bulak ve türevlerinin açıklamalarını görünce garip bir gülümseme geliyor. Adamlar o kadar zavallı ki. Kesinlikle emaneten de olsa yerli hoca gelmemeli. Biraz daha bekleyelim gerekirse Portekiz'den, Almanya'dan sıradan hocalar getirelim ama bu yetersizlere bir kuruş para ve itibar kazandırmayalım.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• bence lucesku 2.3 milyon avrodan fazla alıyordur biara luceskunun ismi şikecilerle anılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ertem şenerin programıydı luceskunun 6 milyon euro kazandığını aziz in bu parayı vermeyeceğini konuşuyorlardı,

Yorum

• hiç sezon sonunu beklemeye gerek yok git lucıen favre yi al getir adama transfer bütçesini ver takımı takım yapsın arkana yaslan maç izle.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben hoca istemiyorum Sadi de olsa Carlo Ancelotti de olsa Diego Simeone de olsa bu takım için bir şey değişmeyecek.
              altta saydıklarımı getirsinler takımı şahlandırsınlar(1 senede olacak şey değil ama) ilerisi için..

ben

-uluslararası yabancı fizyoterapist istiyorum, spor sağlığı ile ilgilenen doktor istiyorum. saçma sapan sakatlıkların önüne geçebilecek ufak bir sakatlık yaşayıp 2-3 ay oynayamayacak hale gelenleri kurtaracak.

-ingiliz liginden iyi bir kondisyoner istiyorum. ölü gibi gezenleri, yürüyenleri canlandıracak fizikli oyuncu haline getirebilecek ve 70-75 dk dan sonra bir taraflarından nefes alacak hale gelmeyen topçu haline getirebilecek.

-yeni türk kaleci antrenörü istiyorum onurun moralini ve formsuzluğunu düzeltebilecek alper boğuşlu gibi hatta o gelse iyi olur.

- alman taktik antrenörü istiyorum takıma üst üste 2 pas yaptırtabilecek savunma ve hücum bütünlüğünü sağlatabilecek.

-iyi bir teknik antrenör istiyorum duran top nasıl kullanılır orta nasıl şut nasıl atılır sıfırdan öğretecek bir hoca istiyorum.

-fiyatı ne olursa olsun porto dan yada ajax tan gözlemci ve altyapı antrenörü istiyorum. genç oyuncuları bulup torpil yapmadan a takıma kazandırıp iyi fiyata satabilecek.

biliyorum çok şey istiyorum ama...
              sağlık ekibiyle ilgili konuya tamamen katılıyorum.. çok ama çok önemli bu konu.. ve bu konuda da Ustaya güveniyorum.. bugün bu problemi çözebilecek alt yapı ve envantere sahip özel bir başkanımız var..

Yorum

• Hasan Şaş 6 ay önce NTV Sporda Lucesku'nun kulübünde yıllık net 4.5 milyon euro kazandığını söylemişti.

Yorum

• Güney Amerikadan Brezilya Arjantin hariç, Şili, Uruguay, Paraguay, Kolombiya türevi ülkelerden birinden hücum futbolu oynatan, rakibini sahada dövdüren bir TD. Lazım bize. Böyle bir TD. var mıdır vardır. Onu bulup alıp getirmek benim değil Yönetimin görevidir. Nokta.
                  TRABZONSPOR.

Yorum

• Muharrem Usta ve ekibinin hedefinde Lucescu olduğuna göre o kalitenin altında bir isim bundan sonra camia için tartışmalara neden olur. Özellikle sağlıklı bir sezon geçirmek adına bu kalitenin altında kesinlikle düşülmemesi gerekmekte. Sonuçta zaman zaman herkes sadece sürece zarar vermek için de eleştiri yapabiliyor. Bu tip eleştilerin önüne geçmek için de başkan ve ekibi hoca seçerken seçim öncesi beyan ettiği hedefi koruması lazımdır.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• türkiyede hoca ve başkan herşeydir.birini hallettik sıra diğerine geldi.başarı yakın.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güney Amerikadan Brezilya Arjantin hariç, Şili, Uruguay, Paraguay, Kolombiya türevi ülkelerden birinden hücum futbolu oynatan, rakibini sahada dövdüren bir TD. Lazım bize. Böyle bir TD. var mıdır vardır. Onu bulup alıp getirmek benim değil Yönetimin görevidir. Nokta.
                        Duygularıma tercüman oldun teşekkürler
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Açıkçası bende T.D. için sezon sonunun beklenmemesi kanaatindeyim.. tamam luce büyük hoca, tamam Usta onu getirebilir.. amaaa.. ben tedavinin bir an önce başlamasını istiyorum.. bir an önce..

Yorum

• Bu sene fenerin mutlaka şampiyon olması lazım.Adamlar önce gs 4.yıldızı taktı diye kuduruyor.bu sene alamazlarsa seneye naparsak yapalım fener evirir çevirir şampiyonluğu alır.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güney Amerikadan Brezilya Arjantin hariç, Şili, Uruguay, Paraguay, Kolombiya türevi ülkelerden birinden hücum futbolu oynatan, rakibini sahada dövdüren bir TD. Lazım bize. Böyle bir TD. var mıdır vardır. Onu bulup alıp getirmek benim değil Yönetimin görevidir. Nokta.
                              +1 sadece Arjantin hariç kısmına katılmıyorum.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• "Lucescu gelmeyecek" bunun anlamı ; yeni başkan hepinizi kandırdı , sandığınız kadar da mükemmel bir insan değil aslında , iho daha iyiydi keşke o kalsaydı.
                                bir insan bu kadar zorlamamalı insanların sabrını , bunca insan sınıra kadar sabretmek zorunda kalmamalı ,
                                yaptırım mümkün mü ? değil , birilerinin fikir beyan etme hakkıyla birlikte başkalarını delirtme hakkı da varmış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X