İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra Hamiler Giraylar çıldıracak, tımarhaneler benim hakkımda beniiimm diye inleyen adamlarla dolacak ey gidi eyyyDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Tek isteğim madem iki hafta sabretmemiz gerekiyor o zaman teknik heyetten sorumlu yönetici nevzat başkan mıdır kimdir kimse Sadi ye alo Sadi cavanda Marin oynayacak alper salih takıma girmeyecek diye talimat vermeli. Yemişim hocaya karışamamayı hoca yok zaten. Nevzat başkan Marin yok şaka gibi diye twit atıyorsan zamanında şimdi müdahaleni de edeceksin
Sent from my D5503 using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu ukrayna'da paraya para demiyor..bazı gazetelere göre 4.5 milyon garanti para ve bir sürü bonus reklam vs ....tv yorumcularının bazıları na göre de yıllık 8 milyon euro kazanıyor..gelir mi gelmez mi bilemem ama bu kadar büyük paraları gözden çıkarabilirmiyiz? hadi çıkardık diyelim ,başarılı olacağı garanti mi ?????? bir sürü soru işareti.
Yorum
-
Yıllık 15 milyon € da olabilir. 2-3'e çalışmazGiray Bulak'ın ne kadar haklı olduğu da böylece ortaya çıktı
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllık 15 milyon € da olabilir. 2-3'e çalışmazGiray Bulak'ın ne kadar haklı olduğu da böylece ortaya çıktı
Yorum
-
Ne 8 milyon eurosu arkadaşlar..3.5-4 arası birşey kazanıyor.Vergi düşülünce belki daha da az.
O rakamlar uydurma ve hayali..
Türkiyede vergi derdi yok.Bunu da düşünün.Parasal sıkınti olmaz.Sorun ikna edebilmek.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 12:10.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Açın bari bir kaç haber araştırın...Uydurmalara inanmadan önce.
Shakhtar Donetsk Futbol Kulübün'den yapılan basın açıklamasında Lucescu, maaşının başkan Rinat Ahmedov tarafından artırıldığına yönelik iddialara açıklık getirdi.
Lucescu açıklamada, ''El sıkıştık ve başka birşey olmadı. Başkan işime devam etmemi söyledi. Ben de kabul ettim. Basında çıkan maaşımın yükseldiği ile ilgili haberler asılsızdır. Önceki anlaşma şartları aynen geçerli olmak üzere kontratı iki yıl uzattık'' ifadelerini kullandı.
Donetsk Futbol Kulübü ile 25 Mart'ta iki yıllık kontrat imzalayan Lucescu, 2013 yazında bitecek kontratını iki yıl daha uzattı. Rumen medyasında çıkan haberlerde teknik adamın maaşına 500 bin avro artış yapıldığı yazılmıştı.
Lucescu, Shakhtar Donetsk'ten yıllık 2,3 milyon avro alıyor.
Kaynak : AA
Ayrıca Fm2016dan da biraz önce baktım.Bu konuda yanıldığını görmedim Fmnin.Resmi rakamları kullanıyorlar.
Luce 3.9 kazanıyor(Vergi sonrası 2.5) . Vergi sonrası maaşlara bakın,hepsi doğru.Hadi primlerle 3.5-4 olsun.Abartmayın 8i...Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum