İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMorinho gelse bile yerel basınımız 2 hafta da adamı bıktırır. Gelecek teknik direktöre 1 sezon süre vermeliyiz. Yoksa olmuyor. Durum ortada. 2008 yılında yaptığımız yatırım 2 sezon sonra sonuç verdi. Şimdi yine aynısını yapmalıyız.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis ne var bu adamda? Açar mısın biraz?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
7 senede bir yukarı oynuyoruz 2010 dan son 50.yıl olan 2017 2018 sezonunu bekleyeceğiz hocasıda gelecek sezondan itibaren hazırlıklarını yapmalı.
hatta hoca belli olmalı şablonuna uygun transferler için şimdiden scouting çalışmalarına başlamalı yaz kampına hazır halde girmeliyiz.
muharrem usta ,hoca işinde luce ismini hiç gündeme getirmemeliydi olası gelmeme durumunda çok eleştiri yiyecek,muadili bile yeterli görülmeyecek.
neyse konu kim gelsin di,luce olsa keşke ama olmazsa şöyle taktik hamle olarak dahi ,bakışıyla futbolcuları ateşleyecek kriz amanlarını yönetebilecek bir hoca istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize proje hocası lazım. Lucescu olur, Kurban olur, Ersun olur araştırdığım kadarıyla Favre de olur.."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
şu ligde şampiyon olmak artık zor değil, astronomik rakamlar harcamayada gerek yok yeter ki ilerde hızlı bitirici siyahi oyuncuların olsun birde iyi hoca olsun en kötü ilk dörttesin. bugün bunu çözdüm
akhisar rize osmanlı gibi takımlar iyi incelenmeli, hepsinin ortak noktası aynı ileriye hızlıca çıkıp bitirici adamlarla sonuca gitmek. bizde ceza sahası çevresinde 20 pas yapılır 1 tane şut çekilemez.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce uzun uzun yazdım hakkında şimdi uzatmak istemiyorum kısaca şunu söyleyeyim yeni Simeone bu adam. Oynatmaya çalıştığı sistem gerçekten çok ilginç ve kısa sürede başarıya ulaştı. Ben avrupa liglerini pek izlemem İngiltere dışında genelde Güney Amerika liglerini izlerim ısrarımın sebebi biraz bu. Zaten kısa sürede Güney Amerika'nın en büyük iki kupasını kazandı. Futbolu bıraktığı takımda şampiyon olup ertesi yıl hoca olarak takımı tekrar şampiyon yapan bir adam bu. Çok akıllı bir oyuncuydu ama çok daha iyi bir teknik direktör olacak kesinlikle.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu bence atlı bir hayal olarak kalsın. Biz devre arasından itibaren sağlam bir plan yapalım. Sağlam bir proje hocasıyla 2,5 + 1 sözleşme imzalansın, stratejiler, planlar, hedefler oturulup uzunca görüşülsün, konuşulsun. İsim kısmına pek takılmıyorum ben, proje hocası olsun yeter. Sezon sonuna kadar takımı tanır, sistemini anlatır, şehri yakından görme fırsatı bulur, güzel olur yani. Sezon sonunu beklersek bu şekilde sıkıntı olacak gibi.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Mammana için yorumun nedir?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFunes Mori gittikten sonra daha fazla şans buluyor en azından sürekli kadroda. Ama karar vermesi lazım sağ bek mi olacak yoksa stoper mi? Kesinlikle stoper olması lazım onu söyleyeyim ayaklarına hakim ve oyun kurabiliyor. 1-2 sene sonra avrupaya gider ama bize yedirmezler
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bir kaç kez denk geldim kendisine stoper oynuyordu sağ bek olayından haberim yok ama gerçekten beğenmiştim. Stoperler için tecrübenin önemini de düşünürsek ileride çok iyi olabilir.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum