Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Luce yaşlı ve son dönemde ciddi rahatsızlık geçirmiş.. Kendisiyle anlaşılırsa uzun süreli kontrat yapılacağı kesin.. Takımın problemlerine kendini ne kadar verebilir tartışılır.. Bide beklenen etkiyi yaratmazsa yapılacak sözleşmeyi düşünürsek göndermek istesende gönderemezsin.. Öyle bi durumda zaten şampiyonluk hedefi de çöpe gitmiş olur..

Luce gelebiliyorsa gelsin devre arası olmuyorsa onun ayarında birini getirsinler.. Hem Trabzonspor'u tanısın yeni sezona kadar yapılacak transferleri belirlesin.. Sezon sonunu beklemek büyük hata olur..
    En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 00:43.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• gs hafta sonu yavru sikecileri yenerse Şenol hoca için sezon sonuna kadar beklemeye gerek kalmayacak

Yorum

• Bari teknik heyete alın şu futbolcu eskilerini ya. Başladılar ağlamaya...
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben olsam projeme Lucien Favre ile devam ederim.
          İyi bir ekip ve Türk stajerler ile birlikte,oyuncuya değil hocaya bağlı bir takım kurarım.
          Sonuna kadar da sabrederim.
          Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs hafta sonu yavru sikecileri yenerse Şenol hoca için sezon sonuna kadar beklemeye gerek kalmayacak

Şenol hocanın buraya gelmemesi için her maç kazanmasına duacı olacağız herhalde

...

Muharrem Usta'nın yüzü eski ve heyecansız bir Şenol Güneş'i aklından dahi geçirmeyeceğini temenni ediyorum.O defter kapanmalı artık.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol hocanın buraya gelmemesi için her maç kazanmasına duacı olacağız herhalde

...

Muharrem Usta'nın yüzü eski ve heyecansız bir Şenol Güneş'i aklından dahi geçirmeyeceğini temenni ediyorum.O defter kapanmalı artık.
              ustanin twitter hesabini incelersen günesi ilk imkanda göreve getirecegini bilirsin
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ustanin twitter hesabini incelersen günesi ilk imkanda göreve getirecegini bilirsin
                Allah korusun.

Yorum

• Burada ki arkadaşları da anlıyorum ama taş yerinde ağırdır be hocam
                  Benim ki sadece bir hayal.Şenol güneş in yeri ayrıdır bende.

Yorum

• Lucien favre
                    Sorunlarin çözümü
                    Bu adami getirmek zr...hatta imkansiza yakin ama sorunlarimizin çözümü u adamda
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Hoca iyi seçemezsek yanarız. Herşeyin başı sportif başarı o yüzden hoca çok çok önemli.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucien favre
                        Sorunlarin çözümü
                        Bu adami getirmek zr...hatta imkansiza yakin ama sorunlarimizin çözümü u adamda
                        Hocam Almanya'da olduğundan soruyorum.
                        Neden zor getirmek Favre'yi?
                        Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam Almanya'da olduğundan soruyorum.
                          Neden zor getirmek Favre'yi?
                          Abi, neden Favre? Anlatır mısın biraz?

Yorum

• Lucien Favre...

Yorum

• Beşiktaş maçını izlemeden Skora bakmak için Beşiktaş facebook sayfalarından birine girdim. Baktım Tolga'ya yükleniyorlar. Biraz dalga geçmek için daha maç skorunu bile bilmeden Gol pozisyonunda Tolga'nın gram suçu yok. İyi gün taraftarısınız yazdım adamlar benim sülalemin sicilesini çıkarttılar. Golü bir izledim haketmişim küfürleri Bu tolga gerçekten futboldan anlamıyor
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi, neden Favre? Anlatır mısın biraz?
                                Cihad kardeşim,herkesin kendisine göre bir futbol mantalitesi vardır.
                                Kimi sağlam defans,kimi sürekli hücum,kimi kontra atak diye uzar gider.

Benim de bir maç varki o maçtan beri hep hastası olduğum bir oyun tarzı var: Tek pas.
                                Bilmiyorum belki yaşın elvermez ama Trabzonspor'un Wisla Krakow ile bir maçı vardır.
                                Polonya'da 5 atmışlardı bize.
                                O adamlar taa o senesi bu tek pas işini o kadar güzel yaptılarki inan bizim futbolcular kime basayım kime gideyim diyene kadar kalemize iniyorlardı.
                                Resmen madara etmişlerdi bizi.
                                Hatta o sezon Parma bile zar zor yenmişti onları ki o Parma sezon sonunda UEFA kupasını kaldırmıştı.

Ben yıllar sonra bu ışığı Favre'de gördüm.
                                TRT'de Almanya ligi'ni ne zaman izlesem bu adamın takımı aynen bu şekilde oynuyordu.

Tabi sonrasında Favre'yi biraz araştırdım.Nedir,nereden geldi,başarıları var mıdır?
                                Servette ile İsviçre kupası,FC Zürich ile 2 şampiyonluk,İsviçre milli takımına kazandırdığı oyuncular -Gökhan İnler mesela-,Berlin,M.Gladbach maceraları falan.
                                Mesela genç oyunculara güvenip sahaya sürmesi de güzel.

Mesela ben çok bilinmeyen büyük takım çalıştıran hocaları da severim.Bunlarında başarılı olacaklarına inanırım.
                                Mesela gündemdeki Lucescu.
                                Belki çoğu bilmez ama Lucescu zamanında Ronaldo'lu İnter'in de hocasıydı.

Lafın kısası ben Favre ile Usta'nın proje takımının daha başarılı olacağını düşündüğüm için Favre diyorum.
                                Buradan oyun tarzını da inceleyebilirsin.

En son Tolga Okumuş tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 02:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X