Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Razvan Lucescu (Mircea Lucescu'nun oğlu) sanırım yıllar önce geleceğin parlak teknik direktör adayları arasında gösteriliyordu. Eğer Mircea Lucescu'yu bize getirecekse birlikte çalışmalarında zarar yok. Yok ama o gelecek asıl Lucescu gelmeyecekse olmaz
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• valla başkan lucescunun maliyetinin altından kalkarız demiş abiki iyi haber ama forumda son günlerin en popüler ismi kurban berdiyevde düşünülebilecek bir isim hem maliyet konusundada iyi bir seçim yapmış oluruz. Seneye yanına birde Gökdenizi getirdikmi yardımcı hoca olarak süper olur. Yani diyeceğim o ki çokta Lucescu dememek lazım olursa olur olmazsa kurban hoca iyi bir seçimdir.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Kurban reyiz gelecek, o kkkadaarrrr
        Sanırım benden önce birisi yazmıştı onu ama kimdi unuttum... sonra benim de kafam dank etti ben de yazdım ismini... sonra Cihad renkdaşımız katıldı bize... sonra birçok kişi yazdı Kurban hocayı, Lucescu olmasa da olur demeye başladık
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Berdiyev ismi de çok mantıklı Rostov da inanılmaz işler yapıyor. Lucescu olmazsa 1.aday olmalı.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Oylama/anket yapalim, en çok oyu Lucescu alir ama Berdiyev pesinden gelir herhalde epey çogaldik yau

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oylama/anket yapalim, en çok oyu Lucescu alir ama Berdiyev pesinden gelir herhalde epey çogaldik yau
              Ankete Lucescu olmazsa Berdyev diye bir şık eklemen lazım Yoksa çok fazla oy çıkmaz kendisine.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ankete Lucescu olmazsa Berdyev diye bir şık eklemen lazım Yoksa çok fazla oy çıkmaz kendisine.
                Olsun, o da olur, ama ben tek te olsa her türlü Kurban Berdiyev'den yana kullanirim oyumu

Yorum

• yazin marcel koller in kontrati bitiyor

bu adami bir arastirin
                  bence su piyasadaki en uygun en formda isim

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sene sonu Mirceanın gelmesi şartıyla , devrede Razvan gelse , menejer-antrenör ilişkisi içinde bu iş olsa içimize sinmez mi ?

Yorum

• Usta'nın hoca tercihi kriterlerini üç maddede toplayabiliriz
                      1. İstikrarlı

2. Şampiyonluk yaşamış,takımı şampiyon yapabilecek bilgi ve beceri sahibi

3. Başarının devamı adına genç yetenekler bulup onları parlatabilecek sezgileri ve vizyonu olacak

Lucesku olmaz ise bu kriterleri taşıyan hoca adayı kim olur ? Berdiyev diyorsunuz da, 3. kriteri karşılamıyor sanki, hatta şampiyonluğu da yok galiba. Takımı birinci lige çıkardıktan sonra en iyi 3. olmuş. Burada bir arkadaşımız attı ismini, maşallah her zamanki forum klasiği hemen yayıldı fikir...

Yorum

• [MENTION=1540]lopsang[/MENTION]

abi Berdiyev yukarıda sıraladığınız 3 maddeyide karşılıyor. Şampiyonlukları var üstelik daha evvel başarısı hiç olmayan bir kulüpte. İstikarlı da sayılır ve bu başarılar çokta sansasyonel transferlerle yapmadı.

Ama Türkiyedeki ortamı kaldırabilecek isim bana göre Lucescu.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [MENTION=1540]lopsang[/MENTION]

abi Berdiyev yukarıda sıraladığınız 3 maddeyide karşılıyor. Şampiyonlukları var üstelik daha evvel başarısı hiç olmayan bir kulüpte. İstikarlı da sayılır ve bu başarılar çokta sansasyonel transferlerle yapmadı.

İstikrar konusunda bir şey demiyorum ancak diğerleri söylediğiniz gibi değil, buyrun hocalık kariyeri;

1986–1989 – FC Khimik Dzhambul (Soviet Second League);
                          1991–1993 – FC Taraz (Kazakhstan Premier League);
                          1993–1994 – Gençlerbirliği (Turkish Premier Super League);
                          1994–1995 – FC Kairat (Kazakhstan Premier League);
                          1996–1997 – FC Caspiy (Kazakhstan Premier League);
                          1997–1999 – Nisa Aşgabat (Turkmenistan League);
                          1999 – Turkmenistan national football team;
                          2000–2001 – FC Kristall Smolensk (Russian First Division);
                          2001–2013 – FC Rubin Kazan (Russian Premier League);
                          2014 – FC Rostov (Russian Premier League);

Göreceğiniz üzere zaten aklı başında çalıştırdığı lig ve tanınmasını sağlayan lig Rusya Primier. Onda da en iyi 3. lüğü var. Kaldı ki dünya futboluna sunduğu isim ya da isimler var mı ? Ya da kendi liginde daha yukarıdaki takımlara pazarladığı genç yetenekler ? Belki iyi hocadır, bilemiyorum ama karar merci olsam, ilk tercihlerim arasında olmazdı...

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @lopsang

ikiside olmaz gelmezler zaten lucescu acıkladı.

Yorum

• Rubinde 2 şampiyonluğu olması lazım.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yahu ne Kurban'ı ciddi ciddi muhabbeti dönüyor günlerdir hoca yok sanki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X